Blandade DIY Projecs Review 2007

titta i HD-läge:

översyn och blandade video av några gamla projekt.
Jag omarbetades några av mina gamla projekt, men nya kommer snart för det nya året 2013, alla projekt skulle vara nya.

Tack för ert stöd.

se min kanal för andra projekt:

http://www.youtube.com/samimys

Om du har några frågor eller förslag, lämna en kommentar eller skicka mig ett mail.

text design woodgrain tas från gratis logo design hemsida:

www.flamingtext.com

Relaterade Ämnen

Flaska-abra Accent ljus

Välkommen! Detta instructable täcker hur man gör en flaska-abra Accent ljus.Detta anges även i "DIY Halloween Contest 2007" och "Mosar det tävling".Tanken på detta ljus kom från marc_alain och hans Small-eco-footprint-living-room-light...

DIY blandad metall hoppa ring halsband

Är du redo att lära dig hur man gör en vacker blandad metall halsband? Detta DIY är så lätt att du inte behöver veta något om smycken grunderna eller behöver inte äger några stora smycken verktyg. Utan mycket väsen, kan börja göra.Steg 1: Material so...

DIY 21" Cintiq(Intuos)

Detta Instructable kommer att omfatta hur man gör din egen DIY Cintiq tillverkad i ett Wacom Intuos3 XL och en Dell 21-tums skärm. Det kommer också att visa hur jag integreras den färdiga tavlan ett anpassade gjort digital utarbetandet bord (tillsamm...

Hemgjord moderna DIY koppar Tiki ficklampor

Dessa koppar tiki ficklampor är ett av mina favorit utomhus DIY projekt. De är moderna, rena utseende och är lätta att göra. Jag gjorde dem två olika sätt och förankrat dem med konkreta villkor av Quikrete snabb-inställningen betong blanda. Jag utsat...

DIY fiske lockbete - Lipless Crankbait

Detta instructable innehåller detaljerade instruktioner för att skapa fullt fungerande lipless crankbait fiskedrag av trä. Alla bilder och steg är numrerade i rätt ordning att tydligt ge stegen för att skapa din egen lipless crankbait fiske lockbete....

Ätbar present: DIY mixar för barnens ugnar

min favoritleksak som en liten flicka var förståeligt nog min Easy-baka ugn. Mina föräldrar visste att jag ville ingenting mer, och en jul sparas de upp så att jag hade kid ugnen i mina drömmar.Lite insåg vi att Easy-grädda ugnen kommer med en betyda...

DIY 12 Volt klor producerande enhet för vattenrening

Dagens projekt är en anordning som används för att skapa en praktiskt taget outtömlig tillgång till samma desinficerande lösning eftersom kalciumhypoklorit gör. Om du vill gå off grid, måste du har tillgång till säkert dricksvatten. Denna instuctable...

Hemgjord Modern DIY betong Bar

denna utomhusbar med en bänkskiva i betong är en robust bit av utemöbler som fungerar som ett trevligt ställe att sitta och ta en drink eller en mat prep ö. Konkreta bänkskiva plattor är ganska lätt att göra, men är ganska tung, så jag rekommenderar...

Hemgjord moderna DIY konkreta eldgrop

Denna moderna konkreta eldgrop kan byggas under en enda helg och är en stor knutpunkt för utomhus underhållande. Detta är inte ett svårt projekt, men det är tidskrävande och labor intensiv. Konkreta eldstäder och brand gropar bör byggas noggrant. När...

Hemgjord moderna DIY betong: Färg & gjutning

lär dig hur du enkelt färg konkreta och använda silikon för att göra återanvändbara formar för gjutning betong.Steg 1: Leveranser + verktyg Plast flaska eller behållareÅtervinnFörhoppningsvis plastförpackningar kommer att ersättas med mer ansvarsfull...

Hemgjord moderna DIY utomhus betong bänk

mina föräldrar ville ha en bänk att gå med den konkreta eldgrop som jag gjorde för dem. Jag bestämde mig att återanvända formulären trä från projektet att göra bänken. Bänken består av två block av betong av Quikrete 5000 och tre 8-fot långa 4x6s som...

DIY Longboard renovering

Hej alla! CoolRextreme här med min första instructable på hur jag gick omkring och renoverar en gammal longboard; Hur jag designade min egen däck, från botten grafik till grip tape design.Det var en ganska kul process, om jag inte tänka på att göra d...

DIY av rutnät SOLSYSTEMET

Varje dag faller priset på solpaneler gradvis. Men fortfarande installation av en komplett off grid solsystemet är kostsamt. Så skriver jag detta instructable att få alla delar av ert solsystem separat och montera det ensam.Se min nya instructable AR...

DIY dubbel woofer setup (dolda och Underseat)

"nöden är uppfinningarnas moder" säger de.När jag fick min nya SUV (Mahindra XUV 500), hade jag inte en, men två nödvändigheter...Först behöver var bas! Jag kan inte leva utan. Förutsatt att jag har en 15 tums Monster SUB hemma med 11 högtalare...

DIY bågskytte mål - pussel Mats

jag är ny till bågskytte och jag fick bara min egen båge. Jag skulle vilja skjuta hemma men tyvärr halm målen erbjuds från spänner får plats inte i en bil eller taxi, så jag har till DIY.Jag byggde det här för ca 2 dagar. 1 dag är nog, men jag sprang...

Cybergeek's DIY Chess Set

anvisningar för schackspel som jag gjorde.Steg 1: Den första plottning Så tillbaka i 2007, jag bestämde mig för jag skulle göra en vän till mig en schack för jul. Detta vore emellertid inga vanliga schackspel. Nej, detta schackspel skulle klippa henn...

DIY Hellboy kostym

min finess är/var normalt historical(ish) mat, men eftersom min brors födelsedag är 3 dagar före Halloween, han bad mig att hjälpa till att göra honom en kostym som sin födelsedagspresent. Han ville vara Hellboy för spöka att han och hans vänner skul...

Terrassträdgård från DIY taket översta kit

Detta är en dokumentation om hur den terrass trädgårdsarbete utrustning. Detta kit innehåller några ganska ovanliga objekt som azospirillum, phosphobacteria, trichoderma och pseudomonas fluorescens som biofertilizers. Man skulle finna det svårt att f...

DIY aluminium investeringar gjutning med hjälp av en 3d-skrivare.

Hej alla jag ska dela med mig av min metod göra en 3d tryckt del direkt till en aluminium gjutning. Jag lärde mig denna praxis när jag behövde göra en anpassad shifter för min racerbil och en 3d tryckt plast en bara inte skulle hålla upp betona. Det...