Blåsigt och vacker, givmilda Brunch (vegetarisk)
Jag är övertygad om att som serverar brunch bör vara som roligt och avkopplande för dig som för dina gäster. Jag har inget emot arbetar upp en stor svett i köket för en middagsbjudning, men på söndag morgon, saker ska stanna lätt. Så min brunch plan har följande krav: (1) jag kan prep nästan allt i förväg, så att på söndag morgon jag kan vakna upp och kasta ihop allt utan krångel. (2) allt serveras vid rumstemperatur, så det är ingen brådska att äta, människor kan vara sent och pratande bland mina gäster och jag själv kan gå på så länge vi vill. (3) allt är ljus, så vi kan äta massor av olika saker och fortfarande inte känner att vi måste gå tillbaka till sängen. (4) spridning är färgglada och ser läcker. (5) Slutligen, allt är vegetarian, men vädja till icke-vegetarianer också.

Dessutom krävs ingen makt redskap (mixer, matberedare, mixer) för någon av dessa. Recept och mängder som anges här kan förväntas att bekvämt mata upp till åtta personer.

Här är vad jag kommer att göra:
Kryddad cheddar och mutter bakpulverbröd
Olivolja skorpa rustika vegetabiliska galette
Sockerbetor och orange sallad
Quinoa och svart bönsallad
Choklad-omfattas cashewnötter smör sandwich cookies

Varje "steg" i detta instructable tar mindre än en timme (inaktiva matlagning/bakning tid ingår ej) och de kan alla göras mellan ett och tre (eller ens fyra) dagar före brunch. Jag antar att du kommer att välja från mina recept och de presenteras med ingrediensförteckningar individuellt, men om du vill göra hela schabraket, en omfattande inköpslista följer i slutet av den instructable. De flesta av dessa recept plats gärna för ersättningar och tillägg.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY presentpapper! Söt och vacker.

Jul tid närmar sig, uttråkad av samma gåva inslagning tekniker??Prova denna DIY presentpapper, använda vänster över kläder och gör och fantastiska Present påse.Fira jul vackert och ge så många presenter som möjligt, i denna wrap.Steg 1: Material som...

Kroppkakor hjärtat i kryddig Curry, kokt basmatiris, sallad och rosmarin avokado Sorbet - vegetarisk dag middag

För alla hjärtans dag beslutade vi att gå vegetarisk. Eftersom det var vegetarian, var det tufft att besluta om en stor meny att behaga mig själv och min man. Slutligen, med min systers hjälp, jag kom upp med denna meny - hjärtat kroppkakor i kryddig...

Stor och vacker säng sänggavel

Jag hade denna besvärliga fönster arrangemang i mitt sovrum så jag bestämde mig att täcka den med något enormt sänggavel. Genius rätt? Jag vet. Jag är... Tack. Tack.Här är hur jag gjorde det för ca $150!Följa med bebisarna och du kan vara så cool som...

Skunkbaits hålla em barfota och vacker, vanvördig glada fötter rättfärdighetens (monster fötter tofflor)

vad kan vara roligare än att köra med gigantiska fötter? Du kan med dessa gigantiska fötter tofflor för din lilla monster. Här är Caitlin kickin tillbaka på mormors hus med hennes big dawgs.Du kan få jätte tofflor med monster teman men varför inte ba...

Lätt och vacker skärning/ostbricka

I detta instructable (min första), kommer jag att visa er alla hur man bygger en enkel ännu vackra trä skärbräda som är mycket lätt att göra utan sofistikerade verktyg. På tal om verktyg, det enda komplicerade verktyg krävs är en såg som kan skära fi...

Kök Grill middag – Paleo och vegetariska

En fullfjädrad, grill-tema middag som kan göras i ditt kök och är lämplig för både paleo och vegetariska matälskare.Jag är vegetarian, men jag ville utmana mig själv att göra något som var vegetarian och paleo samtidigt.... Vilket innebär kött, baljv...

Coon & Björn Chasing Mousetrap ~ skyddar fruktträd och soptunnor från asätare ~

Jag älskar råttfällor, här ett sätt att jaga björnar med dem.Varje höst höll flera djur, men särskilt en björn, äta all frukt på Barbaras träd och bryta av lemmar. Då han lämnar förolämpande stora högar av hälften smält äpplen i vägen. Så jag gjorde...

Ta bort koppel från din kiteboard och varför

efter att du har byggt din egen kiteboard, du kanske frestas att kasta på ett rep eller sadelgjord och bungy sladden så att den håller sig nära. Gör inte. Lära sig att kroppen dra vindsidan. Här är varför.Varning: grafiska bilder av skadan på steg 2,...

En Citrus Juice pressen med instickslås och tappar leder

Syftet med detta projekt är tvåfaldigt:Gör en fantastisk och vacker citrus juicerSkapa en mekanisk/metal projekt som någon kan bygga med nästan inga verktyg av deras egen, för att lära mer om outsourcing tillverkning steg.Resultatet är detta juicepre...

Holländska Kruidnoten och Mandarin tårta bröd

Det är mooooost underbara tiden för yeaar. För holländska, det vill säga eftersom våra butiker är överbelastade med underbara söta gingerbreadlike cookies kallas "kruidnoten". Aldrig hört talas om dem? Det är okej, men försök dem när du kan få t...

Borttagning av Eloxering av aluminium snabbt och enkelt.

jag ogillar färgen på många anodiserad delar och verktyg, och jag älskar utseendet på kala aluminium. Lyckligtvis är det lätt att ta bort anodiserad beläggningen från de flesta saker.Jag hörde först talas om denna här, men jag hittade deras instrukti...

DIY blomma och pärlhalsband

Pärlorna är elegant och vacker, särskilt vit / kräm pärlor. Pearl och tyg blommor ser bra ut tillsammans.Hur som helst, i detta kompatibel jag ska visa dig hur man gör blomma och pärlstav pärlhalsband i 5 enkla steg. Det kommer inte att kosta mycket...

Vägg skåp med lim och Snickeri

Jag har alltid önskat att designa och göra möbler som är unikt meningsfulla och vacker för vårt hem. Jag var en power tool fobi som aldrig ens använt en borr, fram till ca 6 månader sedan, min önskan blev oemotståndliga, så jag tog en 16 veckors träb...

Skruva loss sy fix och förbättra gamla till nytt utseende!

Eftersom min brorsdotter introducerade mig till denna webbplats, jag har varit beroende av denna underbara plats. Tro mig eller ej jag har försummat allt mitt andra arbete och fokusera bara på Instructables.I är glad att min gubbe ger mig mycket stöd...

Obegränsad fantasi blommor och kransar

båtar i papper kransar har funnits ett tag och det finns några verkligt begåvade konsthantverkare ute. Det är ett riktigt enkelt hantverk att göra. Så även om du är en nya crafter eller någon som bara inte konstnärliga alls, kan detta fortfarande var...

Vektorisera ritningar för lasergravyr och styckning smycken (gratis prov alltför!) INKSCAPE version

detta är Inkscape version av min tidigare presenterade Instructable om samma ämne.Jag använde CorelDraw för den tidigare versionen och var glatt förvånad över det positiva svaren så jag har beslutat att skynda sig och göra Inkscape version eftersom I...

Värme pistol och InstaMorph

InstaMorph är en speciell crafting termoplast för att värma upp så att det kan manipuleras som modellering lera. När det har svalnat, härdar det på plats. Senare, kan det vara upphettas för att manipuleras igen.Du kan se mer här:https://www.instamorp...

DIY LED DRL (låg kostnad och nr-borr approach)

Zoom! Där går en Audi med glänsande pärlor av lysdioder kallas DRN eller dagtid kör lampor. Du står i förundran, haka föll till marken, ögon dök. Vilka underbara djur!Med detta lätt att följa guide, kan du få LED DRL utseendet på dyra bilar som Audi,...

Kaffefilter blommor! Bra för alla hjärtans dag och våren!

Kaffe Filter blommor handledning.Om du inte har gjort detta ännu... bör du!Du kommer att älska dem!Om du har gjort dessa innan... du bör göra det igen! :)De visar sig så stor och vacker!I vilken färg väljer du!Dessa skulle göra den vackraste Valentin...