Bli en ambidextrous dator musenkelt verkligen: öva! :]
Allvarligt dock RSI på grund av datormöss är inget skämt och jag har lidit av det själv.
I ett skrivbord jobb jag hade för några år sedan (mappning kommunfullmäktige park tillgångar), hade jag ett problem med RSI som jag undersökte flera musen alternativ, så småningom slutar upp med joystick-typ 3M ergonomiska musen i ewilhelm's "ergonomisk arbetsplats" steg 5. Det största problemet med detta var den använder större musklerna i armen så fann jag det svårt att enkelt få fin rörelse kontroll jag behövde. Långt innan även att, dock skulle jag köpt en Genius styrkula som jag älskade. Andra familjemedlemmar inte ändå...
Se Steg
Relaterade Ämnen

Dator mus Prank

I dag gör vi ett spratt som är mycket enkel och mycket effektiv. Allt du behöver är papper och band samt en sucker för upptåg.Steg 1: Hitta och göra en vänner mus "bättre" Först behöver du en liten papperslapp. Thn vänds musen vänner. Det bör fi...

Dator mus knappen Transplant

När växlarna på min gamla mus började att bära och inte längre svarade på klick, beslöt jag att transplantera växlar från en oanvänd mus till den här. "Givare" var i detta fall en gammal trådlös mus med en saknad mottagare.Material:1 oanvända &q...

Dator mus Mod

Steg 1: Hej!Hej jag var inte i skolan idag... Att vara sjuk suger; Hur som helst jag hade denna gamla mus att mamma skulle till genom ut och jag var som nr!!! Jag är en HAMSTRARE och det är vad vi gör... Hitta användningsområden för allt alla sätt fö...

Super Secret dator mus säker

jag har alltid letat efter den bästa platsen att dölja privat information, och detta är det bästa sättet att dölja det! Helt enkelt ta en datormus och omvandla det till ett mini säkert att förvara värdesaker (pengar, guld, etc.)!Obs: Datormusen komme...

Hur man gör en ergonomisk USB-mus (Ergo mus) - tillverkad av Styrofoam

Hej!Om du någonsin hittat dig själv att få trötta händer/handleder när du använder en dator mus (ibland även leder det till RSI - Repetitive Strain Injury), eller du önskat att du kunde rättvis öppen upp som musen och arrangera alla funktionella komp...

Rengöra en Trackball-mus

äger du en mus som denna? har du någonsin tagit ut bollen. Om du aldrig har rengjort din trackball-mus kan du bli förvånad att se vad har samlat inuti. Jag har fått höra att gunk du kan se på bilderna är döda hudceller, men vad det än är, det är inte...

Computern mus USB-

Hey dess mig, Hiyadudez! Jag gjorde detta instructables för tangentbord vs mus Speed Challenge.I grund och botten jag tänkte och funderar på vad jag kunde göra för tävlingen, men bara kunde inte komma på något. Kom att tänka på min Knex USB när plöts...

Glow Globs - USB Powered dator ornament

Ha kul med varmt lim och lysdioder och göra en roman USB powered skrivbord eller monitor prydnad.Glow Globs (a.k.a.The humör klump) kommer att sitta nära datorn och oändligt igenom färgmönster. (Animationer visar en plötslig förändring - i verklighet...

Lägga till knappar i musen

Jag har spelat FPS spel på min dator ett tag nu och jag fann mig ofta i behov av fler knappar på min mus. Det är därför jag köpte en gång en Logitech G9, utan i vissa spel även knapparna på det är extra 4 de tycktes vara några. Någon gång köpte senar...

Oryx skrivbord

riktigt vild skrivbordet. Dröm om Afrika medan check din ekonomi.Du behöver ungefär tre fjärdedelar av ett 15 mm MDF (122 x 244 cm)Tre tallar lister (2 x 3 cm?): 30, 90, 110 cmTrälim35 mm spiknågra skruvarVerktyg:Elektriska jig såg(Elektrisk slipmask...

Linux(Ubuntu 9.10) Flash

detta är ett enkelt sätt att få blixt.Material-Ubuntu installeratDatorMusTangentbordInternetDuh!Steg 1: Öppna en Terminal, program -> tillbehör -> TerminalSteg 2: Skriver isudo aptitude install ubuntu-restricted-extrasoch tryck enterSteg 3: Resultat...

Med hjälp av tangentbordet & musen på Android!?

Någonsin undrat med ett tangentbord och en mus på du Phone på språng?Detta Instructable Guide kommer du att göra det.Program-:1) att hjälpa äldste skriver med nyckel styrelsen om de finna det svårt att typ med Touch2) lätt att använda, ett trevligt s...

Avsnitt 9: Ped-musen

med alla de olika dator mus fall ändringar flyter runt på internet, vi beslutade att försöka göra vår egen...Dumma uppfinningar är stolta att presentera vår dator mus-falländring, och vi kan ärligt förklara det är klart en av de dummaste och mest und...

Personliga ARM moln Server

någonsin undrar hur molntjänster som iCloud, Amazon EC2, Rackspace eller Dropbox faktiskt arbetar? Var och en av dessa stora företags program lita på tusentals datorservrar värd sina tjänster. Även om företag försöka dölja det, varje en förlitar sig...

"Döda musen" Computer upptåg!

Detta är en mycket enkel spratt till gör och får offret undrar!Vad som händer är att den infraröda strålen flyttar markören genom att upptäcka rörelse så när du flyttar musen, det vet.Så, genom att placera en pice papper (vi kommer att använda kliste...

Fosforescerande anteckningar

jag tror att svåraste med detta instructable stavning ordet, "fosforescerande". Tack och lov ordet GITD fungerar lika bra. GITD är en förkortning som står för Glåg jagn Than Dark, och om du är bekant med något glöd-In-The-Dark, då vet du vad fos...

Löda matningssystem

Jag gjorde dessa matare (Ja, det finns två versioner: V1.01 och V2.0) på grund av mitt senaste jobb i completting PCB kit för modulära syntar. Det är ett tråkigt jobb men det betalas för bitar, så jag vandrade, hur man göra den mer effektiv och ge mi...

Datormus båt!

Detta är en datormus båt! Den har en dator mus skal med en motor på undersidan med en propeller på motorn! Thier är en switch på för att slå på och av batteriet är innanför skalet. Jag är också ange detta i att jag gjorde det fototävling så snälla rö...

DIY PIXAR: M-O (mikrob Obliterator) renare Bot

Hey Instructabrarians, det är juli 27th och vet du vad det betyder! Antagligen inte eftersom jag bara gjorde det upp, det är PIXAR Animation Fan vecka! Folk, om du någonsin sett min DIY PIXAR monter på San Mateo Maker Faire, du vet att jag är en mega...