Blinky dumskalle (nybörjare Arduino projekt)Detta är bara en kul liten tillägg till ditt skrivbord.

Tack till min syster för att göra papper kub och hår!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Trafikljus [nybörjare Arduino projekt]

detta är en nybörjare projekt för Arduino. Jag använder Arduino Uno men bör fungera med liten eller ingen förändring på andra arduino modeller.Ställa in hårdvaran är mycket enkelt. Detta projekt är mer av ett verktyg för att lära sig hur man programm...

En nybörjare Arduino projekt: Tri Colour by en Bi färg LED

Hej och Välkommen till min 7th instructable. Denna gång jag leker med min nya TRduino duemilanove. Faktiskt det är en klon av Arduino görs av Thinnkware och har ATMega 328.Arduino är en mycket bra programmerare och det är också öppen källkod (sak jag...

Snurrar jorden - nybörjare enighet projekt

App utveckling har aldrig varit enklare. Idag, och med ett musklick kan man skapa en ny app.Så här har jag en enkel instructable för att skapa en app med enhet 5.Spelet i sig är inte stjärnan, men metoden är. Jag skapade en enkel snurrande jord, men...

Första nybörjare sticka projekt: Garter Stitch Square

Detta är vad jag föreslår för en nybörjare på stickning. Bara börja göra små rutor tills du känner dig bekväm med start, slut och allt mellan. (Om du har sett/testat min virkade rutor då du vet vad jag talar om. Detta sätt storlek spelar ingen roll o...

Nybörjare Arduino

Arduino är en fickformat dator (också kallade en "microcontroller") som du kan programmera och använda att kontrollera kretsar. Det interagerar med utanför ordet genom sensorer, lysdioder, motorer, högtalare... även internet. Detta gör det en fl...

Första nybörjare virka projekt: Single Crochet Square

detta är vad jag föreslår för en nybörjare på virkning. Bara börja göra små rutor tills du känner dig bekväm med start, slut och allt mellan. Senare kan dessa rutor sys ihop för att göra en tvättlapp, babyfilt, halsduk, etc. Storleken spelar ingen ro...

Andra nybörjare sticka projekt: Sticka/aviga stygn Square

Rätstickning är bra för många saker, kallas en attraktivare sy Stockinette. På ena sidan sticka du, som vi lärt oss tidigare, men på motsatt sida, vi sticka, som vi kommer att lära sig nu.I mönstret notation skulle det se ut:Varv 1: sticka alla sts (...

Tredje nybörjare virka projekt: Öka/minska Square

Välkommen till min nästa handledning där du lär dig att öka och minska dina stygn (antal "v" s). Detta är en avgörande färdighet att lära sig för att göra något ändra sin form och göra mer än raka kanter. Skillnaden från de gångna rutorna är att...

Nybörjare Arduino - med en 1,8 tums TFT-skärm

Detta är din inledande guide till att använda en 1.8 i TFT-skärm med en Arduino. Jag gillar 1,8 i displayen för dess liten storlek och låg kostnad. Jag fick min för ca $10 på ebay, här. Det kommer inte med instruktioner men med lite forskning och mix...

Tredje nybörjare sticka projekt: Ribbing Square

Denna teknik kallas ribbing, som är en annan kombination av stickning och porlande.Skriftliga mönstret för detta skulle vara:Varv 1: * k2, p2. Upprepa från * över.Varv 2: * p2, k2. Upprepa från * över.Upprepa rader 1 och 2 tills är önskad längd.Steg...

Fjärde nybörjare virka projekt: Granny Square

Alright, så du har äntligen bemästrat enkel- och dubbelrum virka och du kan öka/minska, nu är det dags för torget att titta lite finare och mer invecklad. Som ni kan se, här har hål, men fortfarande många använder. Jag har faktiskt gjort en väska av...

Nybörjare svetsning Project - utomhusspisen

Hej alla,Jag satte detta detaljerad video tillsammans visar hur man bygger en riktigt trevlig utomhus eldstad. Detta är en stor nybörjare svetsning projekt! Njuta av.Tim Carlielle...

Nybörjare LED armband

Detta är ett utmärkt och rolig nybörjare elektronik projekt. Det omfattar grundläggande kretsar med batterier, lysdioder, ledningar och valfria lödning, och det är gulligt att starta upp!Steg 1: Montera materialReservdelslista:LEDkändeCoin cellsbatte...

Arduino projekt - E-Dice! (Nybörjare)

Tja, jag fick just min Arduino kit med posten igår, och jag var mycket glad att komma igång! Efter ungefär en timme eller två, jag bestämde mig att börja göra något roligt:En elektronisk tärning. Jag var tvungen att göra detta själv, eftersom det fan...

10 set av brödunderläggen projekt för nybörjare

Skärbräda är ett bra sätt att bygga elektroniska projekt enkelt och på kortare tid utan att behöva löda. Ett problem som ställs av nybörjare inom elektronik är att de inte kan löda komponenterna prydligt på kretskort. En dålig lödning gemensamt kan l...

Arduino och LM35 baserade temperaturvakt för nybörjare

IntroduktionGör din egen temperaturövervakningssystem genom att använda Arduino och LM35 analoga temperatursensor. Detta är en mycket enkel DIY projekt för Arduino nybörjare. Alla åtgärder och krav som nämns i detalj nedan.Obs:- Denna handledning är...

Färg sensorer och Arduino seriell kommunikation för nybörjare

Hej alla, jag ska prata om färg sensorer: hur man bygger och kalibrera en och hur man använder det med seriell kommunikation genom en Arduino ombord.Det sista steget förklarar hur jag använde detta projekt för en Gimp (står för "GNU Image Manipulatio...

Arduino Intel Edison - nybörjare vattning Guide - Uncomplete

Hej alla,Här är min lilla guide för mitt projekt Intel IOT "Växt Rehab Installation".Min huvudsakliga koncept är att föra växter de bästa förutsättningarna att växa tack vare en Automatisk installation, drivs av Arduino - Intel Edison. Jag är ny...

Arduino trafikljus för nybörjare

setup() { // code in here runs once } voidloop() { // after the setup function, code in here runs over and over }T/FE5GXM7HKHPPROUTPUTT.MEDIUM.jpg"> * pinMode 8 / pinMode(3, OUTPUT); 4 / 3 HIGH 1 digitalWrite - uppdaterad till att omfatta trafiklj...