Blitzkrieg: Bluetooth kontrollerad 110lb bekämpa roboten.Vi alla älskade att titta på "Robowars" en seriell TV-show. Blotta ljudet av metall kolliderar mot metall, robotar som kastade om av arena flipper, gnistor som kastas av döda metall, som paraderade runt av Killalot, att få brann lite och ha herr Psycho hammare göra en trevlig högt ljud på skalet var några av spänningen jag brukade få på att titta på showen. Men tänk om... Jag kunde bygga en och verkligen vara mitt i det???

På att slutföra min High School och efter att ha gått ur årskurs 10, bestämde jag mig att bygga en strid-bot. Det tog månader av forskning och hårt arbete, att bygga en krigsmaskin. Nu i 11: e klass (ålder 17) var maskinen redo för strid, skapade med det primära syftet med förstörelse. Vi valde namnet "Blitzkrieg" för krigsmaskinen smidighet, snabbhet och styrka vilket ger den en fördel gentemot sina motståndare.

"Blitzkrieg" robot är en mitten vikt (110lb/50 Kg) shell spinner robot. Det ger en häpnadsväckande 40 Nm vridmoment och har upp till en hastighet av 8 km/h. Det viktigaste kännetecknen för denna robot är att den styrs via bluetooth. "Blixtkrig" kan manövreras från bärbar dator, dator eller Android-telefon. Vi tilldelades "Mest innovativa" titeln för användning av Bluetooth i roboten på Indian Institute of Technology (IIT) Mumbais techfest.

Detta instructable är en guide om hur jag byggde "Blitzkrieg" roboten. Instruktioner för att göra en liknande bluetooth kontrollerad robot ges också i detta instructable.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Autonoma Sumo bekämpa Robot med pneumatiska Flipper - hur man

denna Sumo Bot utformad, byggdes, programmerad och testade under en 12 veckors period för en av mitt sista år engineering klasser. Syftet var att konstruera och bygga en lätt helt självständiga sumo kämpar robot för en i klassen Sumo Bot konkurrens....

Bekämpa robotar

jag kommer inte att definiera robot strid. Vad jag ska göra är omslaget hur man konstruerar en en. Det finns inga perfekta sättet att bygga en robot så jag ska bara köra av olika sätt du kan bygga en robot och hitta evenemang. (För robot tävlingen ja...

Bluetooth kontrollerad LED bärbar med Intel Edison

Har du någonsin föreställt en värld där du kan ändra mönster av en klänning med ett tryck på knappen? Eller en till kunna ändra höjd på en fåll med en känga av du finger? Tekniken möjliggör kontroll och anpassning på platser där du inte brukar. Telef...

LED Infinity Matrix - Bluetooth kontrollerad

Du har förmodligen sett infinity speglar innan. Men har du någonsin sett en bluetooth kontrollerad Infinity Matrix?Målet med vår Infinity Matrix var att kunna dra i ljus, nästan som en oändlighet Etch A Sketch. Vi ville kontrollera varje LED inuti ma...

Hur att utforma och bygga en bekämpa robot

bekämpa robotar har varit underhållande och roande sedan innan de var populära på Comedy Central. Ett tag tillbaka jag åtog sig utmaningen att bygga ett par bekämpa robotar (en 30lb och en 220£). Stegen i processen är desamma oavsett storleken på mas...

Robo-HEJARE - 3lb bekämpa Robot

Robo-HEJARE är min senaste bekämpa robot. Det är en 3lb horisontella disk spinner.Steg 1: Design och koncept Under sommaren en vän sålde några av hans oanvända bekämpa robotdelar och jag köpte en av hans hubmotor diskar från en av hans gamla robotar....

Bekämpa Robotics handledning

*** DISCLAIMER: del av denna information kan vara bättre eller är felaktig. Särskilt hur stort batteri du behöver. Jag planerar att göra en ny tutorial så småningom, men för det mesta den här läraren är accurate.* **Har du någonsin velat bygga en bek...

Bekämpa Robot för Under $250

Detta instructable Detaljer hur jag byggde min 12 pund bekämpa robot, spindel, för mindre än 250 dollar. Nu kom ihåg att om denna robot infördes i en händelse, det skulle nog inte passera säkerhet inspektion. Även om den gjorde det, skulle det vara u...

Titan: 30kg bekämpa Robot under $100

Bekämpa Robotics har alltid och för evigt länge varit en stor passion till mig. Från barndomen jag ville bygga en ganska stor storlek bekämpa robot själv men på grund av bristande skicklighet och medel kunde inte göra så. Nyligen bestämde jag mig för...

Bluetooth kontrollerade meddelande Droid--R2Blue2 (/ vad man inte ska göra)

detta är en instructable för bluetooth kontrollerad meddelande Droid. Jag kallar det R2Blue2. Det flyttar och visar meddelanden som du skriver med din telefon eller dator. Iallafall var det tänkt att. På grund av många problem som underpowered batter...

Bekämpa förlorade strumpor med förlorade strumpa bag

har du någonsin varit i denna situation: det finns två minuter att komma ut genom dörren och du inte kan hitta ett matchande par strumpor för dig eller din familj att bära? Frustrerande? Oh ja. Jag har använt en metod för att bekämpa denna förlorade...

Tillbaka raka Coaching enhet för att bekämpa hållning. Förhindra att bekämpa faller nu!

Nu, den tuffaste tränaren i världen fick bara hårdare. En upprätt hållning tillåter maximal strike val. Lutande ställning kan landa dig på ryggen för en bra stampa. Denna tränare ger fyra nivåer av rakt igen utbildning – nybörjare, mellannivå, avance...

Bekämpa Smörkniv

tror du yor kök är också FN manlig? Tja har jag en lösning bekämpa smör knivar de är mycket lätt att göra och awesome! För detta projekt behöver du: en dremel, sunt förnuft, Smörkniv, diamond dremal atachment och säkerhet redskapSteg 1: Forma bladet...

Bekämpa monster i Minecraft

Att slåss din fiende måste du känna din fiende! Du kan baravälja att undvika alla fientliga mobs i Minecraft, men du kan få saker från det som är svårt eller omöjligt att få någon annanstans. Så innan du vågar sig ut på kvällen eller i de mörka djupe...

Bekämpa Ghillie Hoodie - för Airsoft, jakt eller Apocalypse...

Att ha en massa fritid, njuter av airsoft och att göra saker, ville jag skapa en Ghillie suit. Men har en bruten bult åtgärd utbredd lämnar mig med bara en automatisk väg att den stil jag har att spela innebär kör, bakhåll och också bär sadelgjord. I...

Bluetooth kontrollerad elektroniska apparater hemma

Detta är min första Instructables, hoppas ni alla som denna.Detaljer:-Dess en app baserat projekt, där du kan styra de elektroniska apparaterna i hemmet av en android app. Med hjälp av denna app, kan vi styra elektroniska apparaten i 3 rum där varje...

Arduino Bluetooth kontrollerad elektrisk dörröppnare

Hej! I handboken Instructables kommer jag visa dig hur man gör egna Bluetooth kontrollerad låsa upp dörren systemet med Arduino uno styrelsen. Jag gjorde min egen krets med hjälp av ATmega328 micro controller men detta är ett valfritt steg. I denna g...

Bugbot Bluetooth kontrollerad Micro Robot

Bugbot är liten bluetooth conrolled robot. Det är mycket snabbtSteg 1: kort historia av lång byggaVarför långa bygga?Eftersom jag ville bygga en liten quadcopter i början, på bilden ovan kan du se min tryckta ram för den. När jag sätter motorer i den...

Bekämpa förkylningar och influensor med eld Cider

Denna vinter min man och jag hade ett oöverträffat antal sjukdomar. Under den tiden kunde jag kombinera några växtbaserade recept till en mega recept som verkligen hjälpte bekämpa halsont och allmän huvud och bröst symptom. Det är enkelt och flesta a...