Block bas för en brand ståjag tröttnade på brinnande en brun fläck i min trädgård så jag bestämde mig att plocka upp några material och göra en fin block bas att sätta min eld stå på. Du kan göra det med ett par timmar och under $100 beroende på vilken typ av tegel du väljer.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Allt-i-ett Outdoor ugn, spis, Grill och rökare

/ * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-förälder: ""; MSO-stoppning-alt: 0 i 5.4pt 0 i 5.4pt; MSO...

Lätt effektivt bränna fat

Vi har alla sett varianter på burn fat. Jag delar den här eftersom det har fungerat bra för mig och en läsare bad mig att lämna mer information. Det är en av de billigaste, långvarigt, effektiv och lätt att rengöra fat jag har konstruerat.Vet du reda...

Permanent vedbod

Detta instructable kommer att visa dig hur jag byggde min vedbod.Det görs främst återanvändning men behöver vissa färdigheter i betong tegel, Bågsvetsning och träbearbetning. Också, några zink arbete kan vara användbart för vattentäthet.Steg 1: Beton...

Hur man bygger ett utekök

Ett utekök är ett utmärkt sätt att underhålla din familj och dina gäster, liksom kasta fantastiska partier under bar himmel. Utomhus köket har normalt allt det "roliga" matlagning prylar som de flesta inte har inomhus: gas grill, rotisserie, rök...

Kryptonit (glödande kristaller, Nerd Swag)

Denna glödande kristall kryptonit var ett projekt för min son och brorson gymnasiet Robotics team, CRyptonite Team 624 från Cinco Ranch hög. (Team CRyptonite hette ursprungligen att bekämpa en rival som använder Superman logotypen).Robotics turnering...

Perpetual skrivbord kalender i Cherry

Min son kom till mig med ett foto som han hittat på nätet av en skrivbord kalender gjord av trä block. Det var ursprungligen från pinterest eller någon liknande hemsida. Jag tog det idé, fixade designen och byggt detta för honom av massivt körsbär.De...

Bygga en DIY pizza ugn kit i en komplett trä vedeldad pizzaugn.

I detta projekt som vi kommer att försöka beskriva hur man gör en komplett fungerande trä avfyrade pizzaugn från en modulär kit. Det finns minst ett dussin leverantörer av sådana kit i USA och tanken bakom alla av dem är samma: att tillåta kunden att...

Göra en DAT-fil för LDRAW

Orion Pobursky sa en gång att LDRAW är den fattiges cad program. Det är lätt att använda, släppt under open content license och mycket populär.Jag använder LDRAW med MLCAD. MLCAD är gui gränssnitt som sitter på LDRAW. Liknande program som LEOCAD kan...

Grävde ut jordgubbe Planter

jag hade tagit hem några återstod 6 x 6 virke från jobbet som jag hade planerat att använda för ved. Men kall kick hade vi i gav vika för några ganska trevligt Oregon vårvädret och jag bestämde mig för jag kunde hitta ett mer användbart syfte för 6 "...

Enklaste minecraft pe kanon

detta är förmodligen den enklaste kanonen som möjligt i minecraft.Det kan göras i en mängd olika former och storlekar. Det finns bara en grundläggande arbetssätt. Du behöver bara obsidian, tnt och flinta och stål.Steg 1: läge hitta en lugn plats med...

Hur man gör en Nether Portal utan Obsidian

Hej idag jag ska visa dig hur man gör en nether portal utan obsidianSteg 1: Gör din portalförsta vill du göra en 4 block bas och en 5 block höjd för din portal. [bild] Observera att du kan sätta några block för hörnenSteg 2: Förstöra blockNär du gör...

Hur du gör din egen super mario nivåer

att göra dina egna nivåer är kul och lätt, kan du även spela dina nivåer och spara dem med word pad eller en andra word-programmetSteg 1: webbplatser det finns många webbplatser med detta flash spel, men du kan helt enkelt google det om du inte vet n...

Vedeldad Pompeji ugn

Ved eldas matlagning är en passion till mig. Jag blev entusiastisk över idén efter att ha några av de bästa pizzorna jag någonsin haft på en restaurang som utnyttjade en sådan anordning.En vän till mig gjorde mig medveten om att bygga en kunde göras...

40 tum (inre) Diameter stödmur eldgrop ~ $110

som anges i titeln denna eldgrop kostade mig omkring $110 för råvarorna. Inre diameter är 40 (102 cm) medan den yttre är 54 i (137 cm). Jag har köpt material från både Home Depot och Lowes och jag rekommenderar att besöka båda eftersom de hade olika...

Niki Lauda 1976 Ferrari, presenterat i Rush - Pinewood Derby stil

några ingenjör medarbetare beslutat att göra bilar för en lokal pinewood derby. Nyligen att se Ron Howards Rush, blev jag inspirerad att göra en bil som såg ut som Niki Lauda F-1 ferrari.Detta gjordes med en 1 vecka tidsfrist, hålla i åtanke alla pin...

5 sätt att starta en brand, vatten

Om du trodde eld och vatten var elemental fiender, Tänk om. I detta projekt ser du 5 sätt att starta en eld, vatten.Steg 1: Titta på videon!!!Varning: Vissa villkor en öppen eld kan växa till en okontrollerbar, flammande eld. Detta kan resultera i al...

Dans i brand

Hej! Vi Stan, Lauren och Obed och vi är studenter vid Howest, Kortrijk. Vi är i vårt andra år av studien industriell produktdesign. Till våra kursen Design & prototyper hade vi ett grupparbete, i samband med Bolwerk. Detta är ett företag som gör unde...

Smartphone laddare drivs av brand

Bärbar, kompakt och justerbar termoelektrisk nödgenerator.Bakgrund:Anledningen till detta projekt var att lösa ett problem jag har. Jag gör ibland flera dagars Fotvandring/backpacking i naturen och jag ta alltid med en smartphone med GPS och kanske a...

Kosmiska block Minecraft lykta

Jag såg denna vackra bild på Pinterest (bilden ovan) och försökt min egen version (bilden också framför). Som en tumregel kopiera jag aldrig bara vad jag ser på Pinterest. Jag gillar att sätta min egen lilla spinn på det, eller det känns precis som f...