Blockera en Ninja stjärna på scenen!Det är 2011, och jag är ansvarig för koreografera en massa barn i en "ninja" skit att spelas på scenen framför deras vänner och familjer.

Jag väljer att avsluta skit genom att ha två mest erfarna barnen ha en kamp på scenen. I början av slaget, Ninja skulle böja, och plötsligt, en skulle piska en shuriken (AKA Ninja stjärna) och kasta det på hennes motståndare. Lyckligtvis, den andra ninjan hade ett bord i närheten att greppa och blockera vapen med.

Naturligtvis, att vara barn och på scenen, skulle inga riktiga stjärnor användas. Ingenting skulle egentligen kastas, men det hade att titta - och ljud - real. Det är bara hur jag rullar. ;-)

Jag bestämde mig att skapa en variant av apparaten magician's användning i deras kniv kasta bitar. Magikerna har assistenter bakom en stor styrelse att utlösa knivarna. Jag skulle ha ett 11-årigt barn båda hålla prop, agerar med det, och aktivera den. Jag behövde en enkel, snabb, stabil illusion. Detta är en krönika om vad jag kom med.

Till slut lyckades jag galen inspicienten och killen i montern under generalrepetitionen, och inte bara flera föräldrar frågade mig hur länge barnen övade för att kasta stjärnor så exakt som möjligt, men ett par människor backstage dove för omslaget när de trodde att ninja stjärnor kommer deras väg. Det var en tillfredsställande reaktion.

Jag vill ge ett stort tack till folket på HeatSync Labs i Mesa för deras hjälp. http://www.heatsynclabs.org/
Jag älskar hackerspace / makerspace koncept!

Tack till mina vänner på AZHaunters.com för att sätta upp med mig gör detta när jag borde förmodligen har gjort monster.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Lätt papper/Metal Ninja stjärna

allt du behöver är två bitar av skrivarpapper för papper star, och en bit plåt ungefär 12 cm av 12 cm för metall star. För verktyg allt du behöver är ett par saxar, bågfil, ett skruvstäd och en fil. Se till att bära skyddsglasögon vid skärning eller...

Hur man gör en lätt ninja stjärna

Tyvärr det har varit en lång tid sedan senaste inlägget, jag ska försöka och bokföra oftare. Här är hur man gör en mycket lätt mycket billigt men fullt kapabel ninja stjärna.Verktyg:tenn snipsbänkslipmaskinSkärpstålMaterial:vinkel järnsprayfärg... el...

8-sidig Origami Ninja stjärna

Hej, är detta min första instuctable, så nakna med mig! Idag bestämde jag mig jag ville lära alla att göra något att göra med Origami, eftersom jag älskar Origami! Jag bestämde mig på 8-sidig Ninja Star eftersom det är en av mina favoriter, och jag t...

Projekt för barn: Hur göra en DIY 8 spetsig Ninja stjärna

Karl Instructable älskare! Jag sätta för dig en extraordinär Origami konst pappersmodell och lär dig hur man gör en DIY 8 pekade Ninja stjärna. En helt enkelt papper hantverk idé för barn, att göra, detta Origami modulära 8 pekade Ninja Star är en sä...

Popsicle Stick Ninja stjärna

detta är en handledning om hur man bygger en ninja stjärna av Popsicle pinnar som exploderar vid kontakt när kastas.För detta instructable du behöver 5 Popsicle pinnar utan ta så många du kan, eftersom Popsicle pinnar kommer att bryta och du behöver...

K'nex Ninja stjärna

detta är min K'nex ninja stjärna. Det är mycket stark och exakt. Flyger rakt också.KOMMENTERA OCH BETYGSÄTT!Steg 1: Bit lista Läsa bild anteckningar.Steg 2: Att sätta ihop Läsa bild anteckningar.Steg 3: klar Om du följer alla dessa steg just det bör...

Hur man gör en dubbel dubbelsidig (tung) Ninja stjärna!

Denna video kommer att visa dig hur man gör en dubbel dubbelsidig (tung) Ninja stjärna!Origami: Dubbel Ninja StarDesignad av: MaMa att Asobou: animerad OrigamiAv: Annette SunderI den här videon jag förklara hur man gör en throwable japanska dubbel du...

Hur man gör en ninja stjärna

I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en ninja stjärna eller shruiken av vissa grundläggande material utan att använda någon elverktyg. Detta ninja stjärna är farligt om använt ansvarslöst; Vänligen klandrar inte mig för skada som...

LEGO Ninja stjärna

om du vill göra en robust och hållbart Lego ninja stjärna än du är på rätt plats. Allt du behöver är 10 gemensamma delar. Bilderna är i ordning för att göra det. Lycka till....

Hur man gör en Ninja stjärna (Shrunken)

En Ninja stjärna eller Shrunken är en kastar vapen som ninjor används i strid. Den är konstruerad, så att men du kasta det, det kommer alltid slå ett blad; att göra för ett dödligt vapen. Jag gillade ljudet av det så jag bestämde att jag skulle göra...

Hur man gör en papper ninja stjärna!

Inget att göra med en tråkig gammal fästis?Ta den och göra en ninja stjärna med det!Steg 1: I början (* Alla dessa steg gå med varje bild i ordning)1. få din fästis2. Vik den på mitten3. Vik globlinjen hårt så att det i hälften4. Vik det5. Vik den an...

Hur man gör en Ninja stjärna av A CD

denna instruktion-kunna lär du dig att göra en ninja stjärna av en vanlig CD. Detta är min första instruktion-stånd så bär med mig!Steg 1: material Du behöver för detta projekt:normal CD (inget viktigt bör på det).SharpieSax (eller tång i pic. Jag an...

Pappers-Ninja stjärna

Hej, denna video visar dig hur man gör en verkligen lätt papper ninja stjärna eller kasta star.Du behöver:1 ark av papperSaxSå här:1 - vika papper och gör en kvadrat2 - skär torget i hälften3 - vik varje halva igen legnthways4 - faldig övre och nedre...

Hur man kasta en papper Ninja stjärna!

Steg 1: teknik Först du ska hålla den ninja stjärnan av ett av hörnen så här.Steg 2: Kasta den Ninja stjärnan. Ni vill kasta det som en baseball som en curveballSteg 3: Bara släppa och njuta av roligt Kasta en ninja stjärna är alltid kul men att göra...

Hur man gör en Origami Ninja stjärna

HejI detta Instructable visar jag hur man gör en cool origami ninja stjärna eller shuriken. Om du har berätta problem i kommentarerna.Steg 1: materialDu behöver 2 bitar av kvadratiska papper, helst skrivarpapper eller konstruktion papper, men du kan...

Hur man gör en Ninja stjärna av anteckningsboken papper!

Att göra en ninja stjärna från ett papper är enkelt om du följer dessa steg.Steg 1: Skaffa en bärbar dator eller skrivare pappersark.Steg 2: Att göra torget. Ta ett hörn av triangeln och vik det över tills den möter han motsatt kant, bildar triangel....

Hur man gör en glidande origami ninja stjärna

min första handledning.Steg 1: material Allt du behöver är 8 Fästisar för din smak. I detta fall använder jag blått och gult.Steg 2: Första luckan Till att börja vända din klibbig märka så den klibbiga delen håller fast vid vad någonsin du gör detta...

Origami Ninja stjärna

Deadly Ninja star kallas även en Shuriken eller kasta blad. Dess Ninjas trogna sekundära vapen som kan döda på avstånd utan att någon ser angriparen. I detta instructable kommer vi att göra en mindre farliga version av den berömda Ninja stjärna som k...

Omvandla Post-It notera Ninja stjärna

detta är en 8 punkt ninja stjärna som du kan göra av alla 8 bitar av kvadratiska papper (Post-it-lappar är bara bekvämt och om rätt storlek)PS Ledsen om den lila post-its men jag trodde inte gula skulle ge mycket kontrast, och vänligen bortse från fe...