Blodiga avhuggna fingrarFreddy Krueger antagonist av den "terror på Elm Street-filmerna" gåvan du med blodiga avhuggna fingrar!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Avhuggna fingrar - SFX Makeup Tutorial

Elli kotletter fingrarna bort så att du kan skapa en stor blodiga effekt för halloween i år. En ganska lätt att skapa effekt, men se till att du förbereder alla dina verktyg innan du börjar, orsak blir du en hand.www.ellimacs.comSteg 1: Titta på vide...

Avhuggna fingrar Prop: Hur man använder Latex

Prop Shop episod 2 av Proptart88. Latex och kroppen dubbel Demonstration....

Ex-pojkvän avhuggna Finger Cupcackes i en Pool av blod

denna Halloween Instructable kommer att ge dig en handledning om hur man gör modellering choklad, vilket är vad jag brukade göra avhuggna fingrar. I min tidigare instructable, jag gjorde godis-kant vampyr glasögon och används samma teknik för pool-av...

Lynnig lumberjack

För Halloween-fest behövde i år jag ta en maträtt, något att dricka och naturligtvis vara klädd i en kostym av något slag. Inget ovanligt jag antar att du inte gå till Halloween-fester tomhänt heller, tror du?Jag ville hålla det enkelt och billigt ef...

Barn kyrkogården Halloween tårta

Detta är ett mycket enkelt sätt att få barnen dekorera sin egen spooky tårta. Låt barnen vara ansvarig och spara din OCD för ett annat projekt! Vi hade våra pojkar dekorera, åldrarna 7, 5 och 2.Du behöver:en låda kaka mix (och ingredienser att följa...

Hur man gör (ätbara) läskiga saker inkapslade i gelatin

Allt du ser på bilden är gjord av gelatin (jello), även de fångade läskiga crawly sakerna inuti! Processen för att göra detta är samma som du ser med färgglada blommor inkapslade i gelatin, som har sitt ursprung i Mexiko.Jag såg några vackra blomma i...

Kindle omslaget från DVD-fodralet

Kindle är en stor enhet, för att kunna ha hundratals böcker tillgängliga samtidigt på språng.Men det är lätt att skada dessa enheter, så jag har gjort en cover med hjälp av ett DVD-fodral och en kniv.Detta är min första Instructable, så var försiktig...

Zombie Electro-death Blaster Gun Photoshop

krav:vissa photoshop/photoediting grunderna färdigheterfantasi,Photoeditor,billiga digital kamera/lager bilder,mus,hat mot de odöda.Jag byggde den här pistolen i photoshop CS2 men det kan göras i CS1 eller högre utan ändringar, och likaså med ganska...

Blodiga Fudge händer

här är en Instructable för att göra några härligt blodiga, fudgy händer perfekt för din Halloweenfest.Steg 1: Samla ingredienser och verktyg Software:2 burkar kondenserad mjölk1 lb av antingen choklad- eller bark. (Mjölk choklad, vit choklad och chok...

Vänster 4 Dead häxa händer/fingrar

Hej och Välkommen till min första tutorial! Jag bestämde mig att vara en brud häxa från L4D i år för Halloween, och efter att ha sett några tutorials om hur du utför en häxa-hand titta, jag bestämde mig för att jag hellre skulle prova min hand på att...

Blodiga kläder

här du skall lära dig konsten att blod splatter! PS - Dexter, jag älskar dig.Detta är en mycket enkel teknik, men du måste veta när du ska sluta. Hur ansökan går, och hur till reparera din misstagen om du har gått över till finger-painting land. : DS...

Blodiga skämt

detta är en enkel DIY spratt som kan användas som en April fool skämt eller i Halloween. Det kan vara farligt att göra, så du måste vara mycket försiktig och säkerhet verktyg.Idén om detta tilltag är att lura någon som du har klippt fingret med en kö...

Läskig Halloween fingrar

här är en sak du kan göra med min hemmagjord recept för "latex": köttiga finger tips att hålla sig på dina fönster som Halloween rekvisita. Detta är den lata versionen med playdough formar. Det är snabbt. Det är läskigt. Det är icke-giftiga. Det...

Realistiska Halloween avhuggna Finger Cookies

SKICKLIGHETSNIVÅ: barnRealistiska Halloween avhuggna Finger Cookies är roligt och enkelt att göra för barn och vuxna. Här kommer jag att göra vanlig mänsklig och gröna häxa versioner (bara lägga till grön karamellfärg med den våta ingredienser).Jag a...

Zombie fingrar

ingredienser3 koppar allrengöringsmedel mjöl3/4 tsk bakpulver1/4 tsk salt1 kopp osaltat smör, mjukt1 dl socker1 ägg, vispat1 msk mjölk5 till 6 droppar Grön mat färgSkivade mandlar1 tub röd gel rörledningar glasyrVägbeskrivningSikta ihop mjöl, bakpulv...

Avhuggna huvud Dessert

Svåraste med denna söta och läskiga dessert är carving äpplen - och eftersom du baka dem och Casey dem med "blood" och "fluglarver", det spelar roll ingen om ditt resultat är långt ifrån perfekt.Du behöver:Äpplen (alla sorter som komme...

Bygga "Den blodiga Hero" en Steampunk superhjälte marionett

Hej INSTRUCTABLES!!! Detta är min första post någonsin på denna webbplats. Jag har haft några goda vänner & kollegor från världen av film och TV prop gör inlägget saker här. Så, jag trodde jag skulle ge det ett försök!Mitt namn är Matt Ficner. Jag ha...

Lätt Dungeon avhuggna huvud

Jag gjorde denna kusliga avhuggna huvud från saker jag hade runt mitt hus, med undantag för billigt masken. Jag köpte det på mål för $2.Steg 1: Montera delar och verktyg Dummy huvud (den sort som används av frisörer för utbildning)2 Töm gjutjärn häng...

Halloween blodiga hjärnan

Enkel Halloween hjärnan prop som kan göras ganska snabbLängsta del är att låta täta torka ordentligtJag använde detta som en del av våra galna vetenskapsman Lab för vår hemsökta bakgård i årDet var en stor hit och fick en massa ** eww brutto ** av mä...