Blodiga svart kruka med benTomatsoppa? Nope.

Men någon fick mosad. Och. det. är. splittras. ben. i soppan.

Servera detta helt friska, oskyldiga och vegan men till synes brutto soppa i en svart kruka med "ben" till avsky, eller lägga fram det på ett typiskt sätt för bara en enkel, lätt, frisk, tröstande höst soppa.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Halloween svart katt med lysande ögon

Vi har en plywood häxa byggdes för några år sedan och bestämde mig för att lägga till en svart katt med lysande ögon.(Repetition är bristfällig på Vimeo, sorry!)Steg 1: Kroppen Katten var skär skumgummit 1", täckt med en bomull ark och målas med vatt...

Rita en svart katt med vektorer

med hjälp av vektorer Rita kan verka lite överväldigande om du är ny till metoden men med lite övning kan du skapa fantastiska konstverk. Om du har svårt att rita mjuka linjer med hjälp av en mus, och du inte har ett ritbord, kan arbeta med vektorer...

Svarta moln med guldkant - klänning -

Hälsningar och tack för besöket.I denna tutorial ska jag visa dig hur man gör detta eleganta, edgy och fortfarande lekfull klänning. -Minst hur jag gjorde det-Begreppet outfit var ganska mycket en monokromatisk blick, med små färger poppar upp ibland...

Trä hörlurar med ben cap

Jag köpte en fin Cooler Master HC-300 i-öra hörlurarna. Cooler Master HC-300 officiella sida.Det är verkligen trevlig, bekväm, låter bra. Men billigt plast-inhysa är mycket sköra, det ömsom lätt utan någon kraft.Så är det en out of box chansen att sk...

En grön växt, en grön kruka (med silvertejp!)

Den gröna växten är en växt som är miljövänligt utan jord. Potten sett är också miljövänliga eftersom den är tillverkad av biologiskt nedbrytbart material, tidningen eller lång livslängd, terra cotta.Steg 1: leveranser Här är de varor som du behöver:...

Beaglebone svart webbkontroll med WebPy

Någonsin velat skapa ett sätt att kontrollera din garageport med din telefon kanske samla in data och läsa den på din bärbara dator. Det finns en enkel bräde computern kallas Beaglebone Black som är en extremt kraftfull enhet som tillåter dig att kon...

Vintage bokhylla med ben

Eftersom jag inte ta bilder av stegen ovan, drog jag vad jag gjorde.Jag hade en vertikal bokhylla, vilket var besvärligt att använda. Så jag bestämde mig att ändra den.Steg 1: Jag avväpnat hela skåpet (som hade gjort mig själv) och skär hyllorna.När...

Skjuta blommor med en svart bakgrund med en mobiltelefon under $2

Du kommer att älska den här. Vi ser resultatet av mycket skickliga fotografer fotografering blommor med svart bakgrund hela tiden. De är alltid fantastisk. Jag kommer att visa dig hur man får denna effekt med en mobiltelefon utan något redigeringspro...

Strimlad nötkött eller kruka med trasor

denna "kompatibel" kommer att försöka visa hur man vänder en billig skära av nötkött till en öm och juicey fröjd för gommen. Vi kallar det potten av trasor eftersom det är typ av hur det ser ut. Dess en korsning mellan rostbiff en cheesesteak oc...

Vibrobot med ben

de flesta virbrobots har en tandborste under kroppen av vibrobot. Denna version använder små gem som '' ben '' för att stödja vibrobot. Nackdelen är att det inte kanske är stabil och benen kan flytta ur position (om du använder blutak,).Steg 1: Bygga...

Hur man färga en T-shirt med svart valnöt skal

1. samla in svarta valnötter och separat skalen från nötter. Jag satte dem i en plastpåse och klev på dem, rulla dem runt med min fot att lossa skalen. Var noga med att bära gummihandskar när man hanterar dem eller du ska också färga dina händer.2. F...

VITLÖK räkor med PROSCIUTTO, grön PAPRIKA & svarta oliver

Eftersom en lokal livsmedelsbutik annonseras "Jumbo räkor" till försäljning för $8,99 jag gick till affären och köpte 1 1/2 pounds, även om de inte var verkligen JUMBO i storlek. Eftersom jag inte vill skämma ut i butiken, jag kommer inte att nä...

Pall trä Coat Rack med Cubbyholes och svarta tavlan

I detta instructable jag ska visa dig hur jag gjorde en bondgård style coat rack med cubbyholes och svarta tavlan med regenererade pall trä.Saker som behövsPall träMDF för den svarta tavlanTrälimSkruvarnaKlädkrokar x2Sprayfärg, grå primer och svarta...

Billig röd mask kompost Bin: Gör "Svart guld-" jord med matrester!

Kasta inte bort en annan ruttna tomater eller sallad blad när du kan skapa "svarta guld" med det! Glupsk röda maskar slukar din matrester, smälta den och bajsa ut deras gjutgods som gör den bästa trädgårdsjord tillgängliga!Du behöver några söta...

Trådlös Arduino kontroll med hjälp av BeagleBone svart eller Raspberry Pi

IntroduktionOm du har letat efter ett lätt och billigt sätt att trådlöst integrera en Arduino och en BeagleBone svart (BBB) eller Raspberry Pi (RPi) titta längre, denna tutorial ska show dig hur!Vad du behöverEn BeagleBone svart mikrokontroller med D...

Svart DirecTV Remote med texturerat handgrepp

först, jag äger denna andra remote. Jag modded en extra fjärrkontroll. Jag har AKA en DTV låda och två fjärrkontroller. Jag hatar att börja ett rykte, men att vara osäker på måste jag säga att du inte ska mod du befintliga/enda fjärrkontroll. Jag säg...

Blodiga käke och tänder

här är en tutorial om hur man gör några bra ser blodiga käke med tänder! De kommer att gå bra som tillbehör för en kostym, eller för användning i ett hemsökt hus! De är ganska lätta och billiga för att göra. Här är hur man gör dem i några enkla steg....

Barbord och skrivbord - med hjälp av IKEA bordsskivor (VIKA AMON)

jag har nyligen köpt två bordsskivor från IKEA, VIKA AMON serien, i högblank vit. Jag bestämde mig för att jag skulle göra baserna för dem med hjälp av tall som jag köpt från Home Depot. Majoriteten av Snickeri kommer att fickan hål, med en pocket ho...

Aging medicinska ben & "Fallout 3" Gore väskor.

Detta instructable kommer att förklara hur man snabbt och enkelt lägga till lite av realism i hård plast ben du köper från medicinsk tillförsel sällskap, och ge en användning för dem i "Fallout 3:" Gore Bags.These ben är bra för film rekvisita e...