Blommande Magnet styrelsenför huset inflyttningsfest för min vän, vi gjorde henne en fin magnet styrelse. Det är mycket lätt att göra. Du behöver:

  • En magnet styrelse med en träram
  • Grön spray färg
  • Konstgjord växt dekoration
  • Häftapparat pistol

Ta styrelsen utanför och spraya det gröna. Låt det torka. Se, du tar en färg som fastnar bra på den magnetiska delen, jag frågade killen i butiken för det.

Ta häftapparat pistolen och bifoga konstgjord blomma / växt dekoration på träram av bord.

Gjort! Den andra bilden visar styrelsen används!

Relaterade Ämnen

3D-Super Mario Papercraft Magnet styrelsen

Cubeecraft har en awesome papercraft leksaker med en smart nr-lim box design. Pop-kultur fan art omfattar karaktärer från TV, cartoons, TV-spel, filmer, serietidningar och mycket mer. Vi visar dig hur man kombinerar Cubeecraft leksaker, magneter och...

Magneter & Magnet styrelsen

min lilla flicka älskar till lek med magneter stående bredvid kylen, så jag bestämde mig att göra henne ett gäng med en travel magnet styrelse så hon kan leka med dem på resan! Denna leksak har komma till hands flera gånger - i bilen, vid kyrkan, vid...

Affisch Magnet styrelsen

Vi hade ett behov av en magnet styrelsen design det var trevligt att titta på, lätt att bygga och relativt billig. Specifikt, behövde vi det för vår skiva monteras som vi skapade att lagra och Visa våra skivor runt gaming zonen. Läs mer på vår skiva...

Magnet styrelsen med dekorativ ram

i remodeling & redecorating mina barn rum i den förra året gjorde jag några söta magnet styrelser som matchade deras nya inredningen. Den första var ganska enkelt, bara en inredda bit metall, men de senaste som jag gjorde med en dekorativ ram och jag...

Designer Magnet styrelsen

detta är en idé jag fick från Pinterest. Men ändrade för min användning. Jag hoppas du gillar den.Åh ja tyget bidrar till att ge vissa friktion så magneter inte verkar att glida som de på slät metall.Här är en kommersiell typ styrelse som är mindre,...

Magnet styrelsen för mors dag.

Så mors dag närmar sig och min fru hade en bra idé. Göra min mamma en Magnet styrelse.Material1. hittade några gamla dörrar skåp att använda.2. något metall jag använt förzinkad plåt3. vissa trim4. måla5. lim6. klämmor hjälperJag gjorde detta på Tech...

Modulära magnetiska arrangör

inte så länge sedan jag gjorde en stationär arrangör som små saftiga plantageägare. Även om jag älskade hur det visade sig, kände jag att det skulle kunna förbättras. Jag insåg att jag ville ha något liknande, men var mer modulära, som tillät mig att...

Skåp-vänlig Magnet samling styrelsen

Inse det: du arbetar i ett skåp med trasa paneler för väggar och du har ingenstans att göra musiksamlingen jätte magnet. Du behöver ett sätt att hänga dem på jobbet för att påminna dig om varför du inte kan bara strypa alla och gå ut genom dörren på...

Hur man identifierar röda och gula sladdar på en K termoelement... med en Magnet!

Om du inte vill att läsa igenom denna hela berättelsen, kommer jag rakt på sak med en spoiler:Den röda sladden på en K typ termoelement kommer inte hålla sig till en magnet och den gula sladden kommer att hålla sig till en magnet!Kort och koncist. Fi...

Minecraft magneter

Kan inte råd dyra Lego, behöver en ny idé för elever/barn, eller bara älskar Minecraft? Tja, inte leta längre! Jag ursprungligen skapades dessa för min engelska ombord när jag var en biträdande lärare i Japan. Bifogat finns bilder av dessa bitar anvä...

Multi-användning magi hylla-Qi-aktiverade, inbäddade magneter

Denna mångsidiga hylla har ett inbäddat nyckel hängare och en trådlös telefonladdare gömd inuti toppen. Den har även plats för något annat du vill av din säng.Steg 1: Skära din hyllaFörst skapa den övergripande formen av din hylla. Jag valde en minim...

Knappen ansikte egendomliga Memo styrelsen / Maganet samling Display / kappa + Extra kredit

jag råkade bara ha massor av dessa 3" tums knappen ansikten i en låda sans resten av komponenterna... Jag visste att jag skulle hitta en användning för dem. Jag hittade alla detta skräp om runt mitt hus.Steg 1: Du behöver: HammareSidan fräsarTång nål...

Kinesiska tecknet magneter

Skapa några asiatisk inspirerad magneter att placera på ditt kylskåp eller magnetiska styrelsen!Steg 1: MaterialHär är vad du behöver för denna unika asiatisk magnetersmå trä rutorakrylfärgerpenselutskriften av kinesiska tecken för referenssvarta per...

Magnetiskt schack styrelsen montera

motion schack - spela medan du står. Också, jag trodde det skulle vara trevligt att kunna hålla min schackbrädet utan att ta upp värdefull skrivbordsutrymme så jag gjorde ett magnetiskt fäste för schackbrädet så jag kunde lägga den på kylskåpet eller...

Blanka DIY magneter

dag jag avslutat en uppsättning av tre blanka DIY magneter (med bilder av windows från olika platser i världen) baserat på en tutorial som jag hittade på bloggen Hur om Orange och de är bedårande! (Jag såg också en alternativ version av Ambrosia Girl...

LG 37'' LCD-TV styrelsen swap

Steg 1: Verktyg använde jag En mager phillips skruvmejsel, vadderad omsluter, två magneter, multimeternSteg 2: Lägga tv på plant underlag, ta bort baksidan Slå TV skärmen sida på dem sedan lägga kuddar ner först. Nu ta bort alla skruvar ca. 20 av dem...

Att göra ljus från Magnetism: elektromagnetisk induktion & Bedini maskinen

stora upptäckter görs ibland av flera personer samtidigt. Michael Faraday och Joseph Henry upptäckte principerna om elektromagnetisk induktion samtidigt mycket. Faraday publicerade resultaten av sitt arbete i 1831, innan Henry, och så får kredit. Kon...

Knivar, magneter och ordning

Hej, alla!Idag på repertoaire: köket låda. Och inuti huvuddelen av fina knivar tumlande. Vad en massa! Ingen respact till fina verktyg! Kan göra ordning! Jag beställde nya magneter 12mm dia, stark. Mycket stark. Gjorde form sällsynta jordartsmetaller...

Mackenzie Childs magnetiska emalj styrelsen Knock off DIY

Jag har älskat eller skall jag säga drooled över MacKenzie Childs heminredning i år. Jag bara älskar titta igenom deras kataloger och savoring varje nyckfull detalj som om katalogen själv är en belgisk tryffel. Jag måste erkänna att även om jag älska...