Böjbar is Packjag tycker det är mycket svårt att hålla en kylklamp på din hand eller finger, så jag gjorde detta. När du tar ut den ur frysen kommer det att vara svårt, men inte så hårt att du inte kan böja den. Du kan Linda den runt fingret utan problem!

Det är bra för att snabbt använda lite första hjälpen för gupp, blåmärken och repor!

Obs: detta böjbar istillbehör var utformad, och skrivit upp att dela på Instructables, med min 10 - årige son. Det är viktigt att jag ger kredit som äras bör, så någon och alla beröm går till honom... förslag och kritiserar också. Jag är ganska imponerad av vad han kom fram, och med hans motivation att dela tanken här med andra. Nice jobb lilla människan! Undrar vad du ska göra härnäst? #proudDad

Se Steg
Relaterade Ämnen

Packa korgen

Detta är en ryggsäck korg som också är känd som en "Trapper's Pack" eller "Adirondack Pack". Mätningar av förpackningen är ca. 7 "x 14" x 17" hög. Det väger in på 3 pounds.Detta instructable kommer att vara i tre delar:...

Ghostbusters Proton Pack

förra året jag äntligen beslutat att bygga en proton pack för Halloween. Jag fick tyvärr inte att bära det på jobbet eftersom temat min medarbetare och jag valde sista minuten inte sammanfaller med Ghostbusters så övertygad om min mamma (bilden model...

6-pack snöflingan

jag och min mamma brukade göra detta när jag var liten. I år hon överraskade mig med en uppsättning 6 pack ringar och fick mig att känna sig skyldig tills jag gjorde en för mitt nya hus.Dessa vackra snöflingor skapas med 6-pack "ringen" som anvä...

Gratis lithium Ion ackumulatorn packe

I detta instructable jag Visa steg för steg hur man gör en lithium Ion batteri Pack gratis ur sopor laptop batterier. Litiumjonbatterier är mycket kraftfulla och lätta. De är mycket dyrt om köpte ny. De kan användas för att driva så många ting från e...

DC Power Pack

jag byggde denna DC power pack för omkring $100. När strömmen går där jag bor kan det vara ut för en dag eller mer. Så jag ville ha ett sätt att ladda mobiltelefoner, tabletter, bärbara datorer och ge ljus på natten om det behövs. Detta är vad jag ko...

Andy Android Hip Pack

jag älskar min Droid X och har redan gjort två virkade projekt i vördnad till den.På min blogg kan du se min Android Amigurumi och min Andy hatt . Jag har postat bilder samt mönster.Jag ville kombinera min kärlek till karaktären Andy, med något som k...

Kolossala kartong kamera-Flat Pack konstruktion

freshmen eleverna på min skola skapas en rad av marint tema kostymer från återvunnen papp med slitsade konstruktion för församlingen. Kostymerna var gjorda för att passa högstadiet barn på Halloween och hade vara flat pack/skårad konstruktion design....

En platt (ish) pack skrivbord med gångjärn, lås och mortised lederna.

Min flickvän / fästmö / fru (hennes titel beror på vem man frågar) behövs ett skrivbord att studera på i vårt hus i Filippinerna. En snabb sökning av de lokala butikerna visade ingen kostnad effektiv skrivbord som approximeras hennes behov. Och verkt...

En Flat Pack Rocking katt!

Hej Instructables! Det har varit ett tag eftersom jag har gjort en hur-till.Min gode vän och rumskamrat nyligen blev en fader, så jag beslöt att göra en present till hans barn. Till slut bestämde jag mig att göra en gunghäst. För att göra det lite me...

Ammo kan Power Pack

El är överallt. Ibland. Idén kom till mellan några vänner och mig att bygga en bärbar "power pack" så vi kan driva våra saker vart vi än går.Jag slutade att skapa en grej som inrymt ett 12 volts batteri, inverter och batteriladdare i en vattentä...

Stort batteri Pack gjorde från används Laptop litiumjonbatterier (190 + Watt timmar)

kunde jag få 10 stora begagnad laptop batterier för endast $8. Jag kunde bygga en 190 watt timme ackumulatorn packe mycket lätt.Steg 1: Ta bort cellerna och laddning Första pop öppna batterierna och ta ut celler. Du kan öppna de plast fall använda en...

Parapacking: Hur att packa bort en Power Kite utan att trassla

med en intressant och rolig extrema utomhusaktivitet som power skärmflygning, upprätthålla draken och tar den bort ordentligt är nyckeln till en lång och framgångsrik kite liv.Drakflygning har blivit en mycket populär hobby och sport de senaste tio å...

Flat pack Laser skär stol

Inspirerad av en fruktansvärd flytta in i min 3: e våningen gå upp lägenhet förra sommaren bestämde jag mig för att göra flytta vänliga, lätt, flat pack möbler med en laserskärare. Som ett collegestudent med en mobil livsstil tänkte jag mina möbler b...

Flat Packe för lagring Plywood picknickbord

Dessa picknickbord är alla gjorda av ett enda ark av plywood, tar ca 30 minuter för att markera ut och ca 1 timme att klippa ut. Slipning och målning är ner till enskilde, så jag inte ska citera några tider för dessa två processer, men jag har avslut...

Hur man sätter tillsammans en Flat Pack kök

Nuts n bultar för att sätta ihop de Flat Pack kök du köper från store. Hur råd och tips om vad man ska göra och vad man inte ska göra!...

6-pack öl hållare för cykel

Så hade jag sett olika produkter till försäljning på etsy och ebay som erbjuder ett sätt att bära ett 6-pack öl på din cykel. De är en bra idé och ser riktigt cool! Men de flesta av dem är ganska dyr för sådan enkel produkt. Så i sann instructable mo...

Packa din egen anläggning färgämnen för livsmedel, tyg och läder.

Allt detta började med en läderväska som jag gjorde. Efter att göra mönstret trodde jag det skulle vara trevligt att lägga till lite färg till det för en förändring. Naturligtvis hade jag ingen färg finns, och att få några skulle innebära beställning...

Päls och läder Fanny Pack

Jag har velat göra en midjeväska för ett tag nu, något som ger mig lätt tillgång till mynt och sedlar på marknadsdag. Så, den andra dagen jag har ställt till det och hade den färdig på mindre än en dag.Den har kanin päls exteriör, läder botten och re...

Hur man gör magi påfyllning tuggummi pack från Jeff Prace "tuggummi";

Hey guys!Först och främst, ledsen om detta inte är den bästa Instructable ute. Detta är min första en, så känn dig fri att berätta hur jag gjorde i kommentarerna!Effekten av detta trick är i videon.efter knep, kan du även erbjuda dem en bit tuggummi,...