Böjda plywood pappershållareDenna stationära papper arrangör använder blad av böjda plywood att hålla saker i ordning. Enkel i design, bitar av böjda plywood som påminner om boksidor. Den nedre delen av papperet innehavaren har små öppningar att hålla pennor eller andra små verktyg.

Jag lyckades använda skrot bitar av 1/8" plywood för min design, och tänka hur oregelbundna bitar lägger till utseendet. Detta projekt kan skalas upp eller ner för att rymma alla möjliga saker, från noter till tidskrifter, och använder endast 2 gängade stavar för att hålla allt tillsammans.

Är du redo? Låt oss göra!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Maskinskrivning pappershållare

Att göra enatt skriva pappershållareHej, när jag gör elektronisk projekt på bröd styrelser, jag måste hänvisa till de elektroniska diagram och även om jag har dem på min Tablet PC och bärbar men att ha dem fast på en bräda framför mig är mer praktisk...

Office-verktyg: Handsfree-pappershållare på sidor av LCD-monitorn. I Made it in TechShop

Goal:Att göra pappershållare som kunde knytas till sidan av LCD-monitorn.Att fortsätta att genomföra nya idéer och snabbt skapa fungerande prototyper eller ens slutprodukten genom användning av TechShop miljoner dollar värt av mjukvaror och högteknol...

Böjda Plywood stol

Böjd Plywood stolen är del av en bredare studie jag är upp till experimentera med ergonomi-försöker olika material och byggmetoder med hjälp av dimensioner och hållning av . Här är gjord med hjälp av 3/4" plywood och kerf böjning för släta konturer.S...

Böjda Plywood högtalare

Hej, mitt namn är Dave och jag är en audiofil.Jag älskar en fantastisk uppsättning högtalare eller hörlurar. I själva verket älskar jag dem nog som jag tillbringade en hel sommar bygga dem medan praktikant i Chicago, på Prov produkter. Detta är samma...

Göra en Magzine och nyheter pappershållare i nästan utan kostnad!

Presentationer,, en mycket användbar instructable att hantera våra tidskrifter och tidningar varje vecka utan att låta dem utom synhåll.mitt rum magzines funnit alltid här och där och när det behövs, jag kunde inte hitta dem.Så sade "nödvändigheten ä...

Inslagning pappershållare

detta projekt tog ca 1 timme. Det är ett bra sätt att organisera omslagspapper.Steg 1: sprayfärg en gammal pall jag hade en gammal pall och 99 cent kan av svart sprayfärg.Steg 2: Sy en väska för bågar jag gjorde en enkel ficka/väska för bågar och gåv...

Myntet pappershållare

använda för att hålla mynt, pengar, ect...Steg 1:Video...

Böjd Plywood Night Stands

Bent Ply är vacker, stark och flexibel på ett sätt som gör sin vädjan till designers tydligt, men att göra böjda-ply möbler kan vara en riktig utmaning. Medan många bitar helt enkelt inte kan göras utan gigantiska industriella formar (som gäller värm...

CD-pappers Servetthållare

nu en dagar CD-skivor har blivit nästan föråldrad!Ingen använder denna lagringsenhet på grund av tekniska upp-graderingSå vi har massor av gamla skrot oanvända CD-skivorBara för en kul gjort tabellen servett pappershållare från CD1) tog gamla CD och...

Boka hållare med kontorsmateriel

-Så många contraptions att hålla en bok öppna dessa dagar!Men vem vill spendera medlen? Inte skulle du hellre lida de domnande arm håller upp din bok? Nej?> Trött för att hålla sidorna?> Trött av domnade armar håller på att boken?-Med vanliga kontor...

Böjda konkreta sidobord från en gummi mögel.

Detta Instructable kommer att visa hur du gör en gummi mögel för gjutning en böjd konkreta tabell. Det täcker att göra en kartong mockup, producerar positiva, gjutning en gummit mögel och slutligen gjutning färdiga konkret lappa med en fiberarmerad m...

Pall trä papper handdukshållare

Jag gjorde denna super enkel DIY pall trä Paper handdukshållare till min senaste video, det är en nybörjare projekt någon kan prova att använda handverktyg eller elverktyg.Videon finns på min YouTube-kanal BCDesignObjekt som du behöver för detta bygg...

Från modellen till mögel, en böjd Plywood stol

min BFA avhandlingen utforskar hur digital fabrication teknik kan hjälpa de hantverkare hand. Denna böjda plywood gungstol var inledningsvis skisserades i Rhino3D, från att jag skulle kunna tillverka en press-mögel att successul bildar trä i sammansa...

Böjda bänk och Infant storlek båt fotografer rekvisita

Min SIL är en fotograf och begärde ett par rekvisita som hon hittade på nätet. Jag tog en massa bilder genom att bygga men jag har några att dela.Hon visade mig ett par bilder av böjda bänken. Det hade inga dimensioner anges så jag hade till wing dem...

Chocka fästen för Eames glasfiber stolar

Detta projekt kom efter att jag plockade upp några Eames glasfiber stolar som behövde nya fästen. Chock fästen på dessa stolar är ofta knäckt och trycks ihop efter 30 + år av användning, eller limmet har misslyckats och de har fallit bort.Om du redan...

Snabb Tips #1 - snabb cykel strålkastare innehavare

Snabb Spets 1) A snabb och enkel cykel strålkastare innehavare.Använda hår band eller en O-ring som en snabb och enkel samt inexpesive sätt att lägga huvudet ljus till din cykel.Du kan montera inexpesive eller dyra mini flash lampor i antingen en Top...

Elektronisk automatiserad dolda stash inbyggd i tabellen (lätt och smuts billig)

Hi guys! Så jag spelade deus ex 1 och 3 och alla de dolda stashes bakom TV och bilder och under golv gav mig en idé! Jag ska göra mig själv något liknande-hur om en plats att lagra mina pennor som glider upp från mitt skrivbord på en enda knapptryckn...

Daisy Mp3 Player Kit

2001, konstnär och designer Raphael Abrams letade efter en ny utmaning. Efter lång och noggrann uppmärksamhet kom han på idén att designa och bygga sin egen öppen källkod mp3 spelare kit. Hans kriterier? Först måste det att vara lätt att bygga. För d...

En parallell krets vykort

Införa barnen på ett roligt sätt att parallell kretsar med bara aluminiumfolie, lysdioder och ett batteri!Du behöver:kreativitet, aluminiumfolie, tre lysdioder, färgat papper, lim, tejp, en nål, sax och 3V strömkälla (ett batteri eller en liten solpa...