Boka lampa för läsningGöra en läslampa som hjälper dig att fokusera hela dagen. Med den äldsta inbunden kan du hitta och göra bästa möjliga användningen! Det gjordes som en tilldelning med en grupp av tre.


Material som behövs

  • Hårt omslag av en bok
  • Aluminium sheet(optional)
  • Ply trä
  • Självhäftande
  • Glödlampa
  • Ledningar, Plug
  • Genomskinligt ark
Se Steg
Relaterade Ämnen

Batteridriven bok lampa

Efter att ha sett detta liknande Instructable, blev jag inspirerad att göra en egen slutna version. Detta projekt kräver inte någon lödning färdigheter och är perfekt för en nybörjare. Boka lampan är förvånansvärt ljus och kan användas som (surprise!...

Hur man gör en bok lampa

Hej,Här kommer jag att Visa steg för steg hur man gör en bok lampa (det är mycket användbart när du sent på kvällen och vill läsa en bok), detta Instructable är mycket lätt, och också mycket billigt, det kostar mindre än 4 dollar, och det är mycket p...

Boka lampa - ingen riktig böcker kom till skada!

jag har sett andra "Bok Lamp" projekt, men alla inblandade urholkningen ut sidor från gamla böcker. Fina med denna version är att inga riktiga böcker användes och detta tog bara ca 2 timmar att slutföra. Hela projektet kosta ca $40 och kräver en...

Hur man skapar en vacker bok lampa

detta är en liten tutorial om hur du skapar en dekorativ bok lampa! Det gör ett bra komplement till alla rum, en stor gåva och kan vara vilken frisyr du vill, eftersom du är den som skapat den. Jag gjorde lampan som en anniversary present till min fr...

Boka lampa

gjorde jag en lampa ur några gamla böcker. Jag använde en lamp kit som jag köpte på Lowes tillsammans med ett par 6" bröstvårtor och några trä ben (med pre-installerat skruv). Jag borrade bara ett hål genom centrum av varje bok och i nedre luckan bot...

Ännu en annan USB-lampa.

Det finns en zillioner usb lampor. Detta är bara en jag gjorde. Ett inslag jag såg till att lägga till gruvan var förmågan att använda vanliga batterier när en dator inte var tillgänglig.Notis: lödning, mekanik färdigheter och lite kunskap om El kräv...

Bokmärk / bok ljus

Gör ett bokmärke som lyser upp och kan fungera som en bok lampa!Steg 1: Material som behövs KortpappKonduktiv koppar tejpKonduktiv färg (visas i detta projekt är kala Konduktiv)LED klistermärken (visas i detta projekt är Chibitronics)3V batteriSteg 2...

Lysdiodlampa återvunnet bok

det finns så många böcker som bara slängs eftersom de har mycket liten andrahandsvärde, så följ våra enkla steg för steg instruktioner och se hur lätt det är att skapa din egen upcycled lampskärm av återvinning din gamla böcker.n detta projekt steg f...

LED-örat-lampor

saker har inte varit densamma sedan sommarsolståndet, jag har märkt på dagsljus tillbakagång när vi närmar oss höst här i norra Stilla havet. Lömska, Moder natur, reta mig med sol och värme endast att råna mig när jag bli självbelåtna. Jag antar att...

Dolda fack

du någonsin vilja ha ett hemligt utrymme att dölja dina värdesaker i men tyckte det var för hårt? Jo tror igen eftersom detta instructable hjälper dig att göra en. Steg 1: Hitta en bra plats Bygga ett hemligt utrymme handlar om att hitta rätt plats,...

DIY USB nödljus

De flesta moderna smartphones idag har en inbyggd ficklampa App., och vi inte ibland använder det om inte vi behöver också., eftersom den äter en hel del batteri juice., och de flesta smartphone användare idag äger minst en powerbank., som batteriet...

Pytteformat Predator

Här är min 8-åriga son i våra HEMGJORDA "pytteformat Predator" kostym. Det tog ungefär en månad för lördagar att slutföra och ingenting som visas på dräkten var butiken köpte eller inte ändras på något sätt att passa det övergripande konceptet....

Gör en fantastisk läslampa

Vill du läsa på din säng men inte har en lampa för läsning?Här är den enklaste instructable att lösa detta problem, allt du behöver är en flaska och din smartphone.Steg 1: Hitta den fyrkantiga flaskanSteg 2: Skär botten av flaskan Bredden på snittet...

Hur man gör en 3D topografisk karta

jag skapat en 3D topografisk karta eftersom i min klass vi var att göra kartor av ett område som en icke-fiktiva boka vi där läsning där sker i. Så ville jag vara annorlunda än resten så jag gjorde en topografisk men jag tog det ett steg längre och g...

Knex boken avslutas

Knex boken avslutas.Detta är någon bok slutar jag gjort när jag insåg att jag hade min CHERUB samling var på min hylla och de var bara staplas upp och tittade lite slarvigt. Så, du vet vad jag gjorde? Gjorde några KNEX boken avslutas! WOO! :-PEDIT: D...

Få ett fågelperspektiv med lite [hacka, 3D utskrift eller DIY]

När jag började göra projekt här i instructables insåg jag det är lättare för mig att göra en video snarare än att göra en steg för steg guide. Men problemet är jag inte har DSLR kamera eller ett stativ, men jag har en telefon med en trevlig kamera....

Quill och bläck Vintage världskarta

Ohoj där och Välkommen ombord. Denna kompatibel tar dig på en resa längs kusterna och över alla 7 eländiga haven på en anda av frihet och hög äventyr (utan skörbjugg och andra segling-relaterade olyckor av svunna tider). Och Åh, vi har monster också....

Bok-house lampa

M T E R JAG EN L S:inbundna böcker (minst 4) - Välj böcker baserade på bredden på ryggraden och tunna sidorna; en de böcker täcker används för tak och hela boken kommer att användas för basen.LED batteridriven te ljusT O O L S:limpistol, varmt lim pi...

Stående lampa gjord av akryl

KungörelseOm du stöter på några problem eller fastnar på någon punkt inom instructable (särskilt i den bild bearbetning avsnitt eller om några delar) bara gärna skicka mig ett Instructable-meddelande eller ett e-postmeddelande och jag ska göra mitt b...