Boll och kedja nyckel kedjadetta instructable visar dig hur man gör en nyckelring som liknar bollen och kedja som används för att bäras av fångar.

Min vän och hans fru började ett produktionsbolag tillsammans kallas "boll och kedja productions". Jag ville ge dem en gåva på premiärkvällen av det första utställning så jag kom med den boll och kedja Nyckelknippa.

Njuta av.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Boll och kedja - för spänn/svensexa

det är tradition i många platser för manliga vänner att fira de sista dagarna av en människas inre liv genom att kasta honom en buck's part eller svensexa. Vad som faktiskt sker på dessa partier diskuteras aldrig efteråt, men det allmänt känd som buc...

Knex boll och kedja

detta är min boll och kedja tack för idén Cowscankill. Njut!Steg 1: Samla material.Stavar: 16Gray Bendy (eller lila eller gula eller avmarkera), 8 gul storlek Bendy, 29 vit, 20 blå, 1 liten svart (eller grön)Anslutningar: 10 lila i kombination med bl...

Göra en boll och kedja

min vän ska gifta sig, jag är bästa mannen. Jag sa alltid jag kommer att göra honom en boll och kedja när han blir gifta. Att ha min tidigare instructableMedeltida bojor Jag bestämde mig att använda detta begrepp för att göra min boll och kedja skulp...

Knex boll och kedja (slaga)

detta är min första INSTRUCTABLEDu kanske har sett instructables precis som denna en innan, men de verkar inte så kraftig.Jag har gjort en knex slaga som är relativt stark och lätt att göraSteg 1: Vad du behöver detta är vad du behöver(kedjan finns i...

Bachelor Party boll och kedja

I somras blev jag ombedd av en vän till mig (och andra instructra-builder) för att i sin bröllopsfest. Detta innebär ju att jag skulle gå på svensexan. Från att få gå, jag varnade honom att han bör förvänta sig en överraskning. Jag presentera dig, si...

Boll och kedja Band

jag ville göra en rolig present till min kusin på hans stora dag, en som skulle lätta stämningen i deras hela bröllopet.Först skär jag ut en rektangulär remsa av plåt med samma längd som omkrets av hans ringfinger.Sedan lödas jag ändarna av remsan ti...

Pärla och kedja halsband

för att göra detta halsband, du behöver:Vissa kedja (en gammal halsband köpt från en välgörenhet butik kommer att göra)Några fina pärlorEtt halsband lås och 2 hoppa ringarNålpinneTång (jag har 2 uppsättningar, en med runda ändar, som hjälper)Steg 1:...

Pärlor och kedja :)

i detta instructable jag använde:beading trådmångfärgade pärlorkedja med hummer låsstängning från ett halsbandoch 2 hoppa ringar-Knyta beading tråden säkert till ett hopp ring, kan du börja threading på pärlor-Ett par centimeter före utgången, binda...

DIY Chic pärla och kedja Frans halsband

Hur man gör en edgy look halsband? Bara kolla in min nya pärla och kedja halsband design sedan! Med segment även kedja som är loopas i lager, kan detta karakteristiska kedja Frans halsband skapa stor stil för alla beslutsfattare. Varje del är beredd...

Hur man virka en garn lås och kedja

hur man virka en garn lås och kedja bra för att hålla wayward nallar i linje.Detta är min första instructable så ha tålamod med mig :) om du har frågor maila mig jag kommer gärna att hjälpa! -emmarocketKedjan:För att starta, göra 10 enstaka kedjor (s...

Boll och triangel spel

en snabb båt med saker du förmodligen redan runt huset eller klassrummet. Enligt min mening, det är bättre än en boll och cup!Steg 1: Samla dina leveranser Behöver du:1 ark av papper3 hantverk pinnarLim (bara en droppe av Tacky lim fungerar bra)Maske...

Reparera en skadad boll och uppgradera den till en öva boll för träning uthållighet och styrka

StorylineNär jag var barn, var jag spelar rugby och fotboll mycket ofta. Jag minns att läder/tyget utanför bollen kan utveckla sprickor och även visar vissa fel.Men du kan alltid blåsa upp dem och spela.Någon som ser till instructables jag skrev hitt...

Brutit Arm, Manacle och kedja Decor

Som ett tillägg till min andra finns instructable här:Vi kan gå lite längre och använda den kedja stöttan att göra en fullständig fullfjädrat avhuggna arm dekoration. De säljer dessa i butiker men de är bedrövligt dyrt för vad de är och är oftast gjo...

Spetsar och kedja halsband

spets kan vara en av de trender som är svåra att bära, men denna lilla halsband är ett enkelt och elegant sätt att införliva det i ditt utseende. En liten snipping och en handfull hårdvara är allt som krävs för att göra denna vackra pjäs!Vad du behöv...

Hur man gör en boll och rep hund leksak

efter att få en valp, jag började göra sin hund leksaker av repet. Denna leksak har en lång svans som är bra för svängande det runt för att kasta det för fetch eller spela-a-dragkamp. På hunden park hade jag någon kallar det en "fiske linje för hunda...

USB- och Flip nyckel

detta är min första instructable. Jag tittade på alla USB-nyckel mods jag kunde hitta och tänkte jag skulle ge det ett försök. Mitt mål var att göra något hållbart och bra nog att sätta på min nyckelring. Jag slutade kombinera en gammal VW flip nycke...

3D tryckta boll och stå

Detta instructable visar hur man gör en 3D tryckta boll som liknar en fotboll. De delarna att göra upp bollen kräver 20 hexagoner och 12 femhörningar. Dessa bitar "snap" tillsammans för att så småningom göra den slutliga utformningen. Varje pent...

Boll och platta Arduino PID Control

Detta är min hemlagade boll & Plate system. Systemet består av 2 digital servo motors (HS-422 ECO), mikrokontroller Arduino UNO och 4 wire Resistiv pekskärm (7"). Det finns två PID flygledare arbeta separat för varje område. Detta system kan flyt...

Knex Chinatown Hill boll - och dalbana bilder

detta är en ball maskin jag gjorde tillbaka i 2011 efter att jag gjort några av Iamcanadians rasade bollen maskiner. Jag fokuserade kring dekorationer och blev imponerad på hur bra det blev. Jag önskar verkligen att jag gjort instruktioner när jag ha...