Bolt-Action K'nex pistolHär är en riktigt snabb, lätt och bra K'nex gun du kan göra. Det är mycket kraftfull och skjuter långt och snabbt. Låt oss börja.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bolt action K'nex ACR

här är några bilder av min ACR replika. Det är sant bolt action, så kommer att skjuta hårt och långt, med löstagbar, inre presskloss tidskrifter. Det ser också mycket exakt (även om vissa dimensioner har varit välkommern något för att få bästa presta...

K'nex "Sanna" Bolt-action pistol!

Hello everybody. Detta är vad jag tror den första verkliga Bolt Action pistol gjord av k'nex.Det är fortfarande i prototyp fas, men jag lyckades få 20 ~ 30 fot med en, inte hårt rubberband.Lite statistik:-Handtag matas magazine-sant trigger-true bolt...

K'nex sant bolt action pistol (instruktioner)

Hej! Dessa är instruktionerna som kan göra min bult pistol. Det är jag tror den första '' true bolt action'' pistolen på denna webbplats. Med det menar jag, du dra bulten och sedan driva det tillbaka för att ladda en runda.Krediten går till Kinetic f...

BOLT ACTION BLOW pistol

detta är en mod för blåsa vapen och luftgevär, och om bra är det lätt att ladda om och dart inte kan sugas tillbaka så det är säkert också inte många som kan säga "hey man jag har en bult åtgärd BLOW GUN DO U" och det ser väldigt cool.Steg 1: kr...

Knex BBAP (Bull-pup Bolt-action överfall Pistol)

här är en av mina senaste skapelser, BBAP. En av främsta anledningarna jag byggde denna pistol var Sharir's bolt-action pistol. * Beröm honom för handtag BTW.* jag ville bygga en lika fantastisk pistol jämfört med hans utan alla skurna delar krävs fö...

Knex bullpup sant bolt action pistol (preview)

vad är det? Nyligen gjorde jag denna pistol. Det är inte färdiga ännu (som ni nog ser av hur det ser ut). Det är sant bolt action, och tidningen är bakom greppet. Det är ganska kompakt, men den behöver ett lager, vilket gör det lite mindre. Jag måste...

Bolt action knex pistol

detta är en liten grundläggande knex vapnet som har några aldrig tidigare sett funktioner.Det är bolt action med en (jag kallar det ett slagverk cap) att det kommer att skjuta oavsett när drabbas av ramär i fat ut med kraftSteg 1: reservdelslista beh...

K'Nex Bolt-Action Rifle

en extremt kraftfull bolt-action pistol. Rymmer upp till tolv blå stavar i tratten. De flesta idéer tas från g12345389's sniper, och jag tackar honom för. Följ instruktionerna noga, eller fungerar det inte.Steg 1: hantera Bygga som visas. Observera d...

K'nex Bolt-Action mekanism

Hej alla,Detta är min K'nex bolt-action mekanism. Vad det gör, är detta:1. dra bulten ut, och en kula kommer att släppa på plats från tidningen * 1.2. Tryck bulten, som skjuter kulan ur mekanismen, i tunnan * 2.3. då du drar i avtryckaren * 3, orsaka...

Knex Bolt-Action Pistol (UPDATE)

Hey once again, here is my new project. Jag gillade verkligen Bolt-Action Pistol idén om "Dr Richtofen," så jag använde tanken och gjorde en renare letar pistol (inte att hans var skit, det bara såg lite rörig). Även jag lagt till en säkerhetsfu...

Thunder Bolt Action Pistol

Hej, detta är min nya bolt action pistol design baserad på min horisontella mag och höja fat koncept i min thunder bolt action sniper (om du inte har sett den bör du se en det). Det bästa om denna mech är att det finns 0 friktion på kula till skillna...

K'nex Bolt Action Sniper

Har du alltid tanken att en K'nex pistol couln't ser verkliga och skjuta samtidigt. Tja, ska jag visa dig hur. Njut! Detta är min första instructable.Steg 1: Bygga delarna Få alla delar byggd och vi kommer att sätta ihop dem i nästa steg.Steg 2: Samm...

Knex bolt action, shell utkastande gevär

Hej alla! Jag nyligen gjorde detta gevär, och jag ville Visa jag er alla. Det är inte den snyggaste geväret någonsin, men jag gillar. För att inte helt suga, La jag en skal mata ut mech. Det matar ut verklig pistol skal, och jag tror det är ganska co...

Knex Bolt Action Sniper

Hej min kollega knexers detta är min knex bolt åtgärd gevär. Detta gevär skjuter gula spön och rymmer 7 till 8 spön i mag.Okej kanske ni tycker denna pistol är en andra bolt action sniper och det är men denna version är tre gånger bättre än den andra...

Knex ABR (anpassningsbar Bolt-action Rifle)

det enda som är riktigt anpassningsbar om denna pistol är sevärdheter. Du kunde ha det att kunna ha en flyttbar mag men jag var för lat för att göra det. Pistolen ser mycket bättre när det faktiskt är i dina händer. Hur som helst, på för- och nackdel...

Knex Bolt-Action Gun 1 (KNBAG1)

Hej stötarna,Detta är min bult åtgärd knex pistol.funktioner:-ur sikte.-flyttbara mag.-bekväma handtag.-bolt action.-sant trigger.-lager.-ljus vägt.instruktioner här:...

Knex Kar 98 (bolt action prototyp)

Hey guys detta är mitt första inlägg på denna hemsida så var inte hård vänligen :)Detta är mitt Kar 98 knex gevär. Det är främst för ser ut men det eld blå stavar och har en ny (jag tror) bult åtgärd systemet i den.Du lägger 5 kulor i toppen som den...

Projektet Bolt Action

så jag bestämde mig för min andra pistol skulle jag ha en bolt action pistol, det verkligen inte vända ut hur jag ville att det skulle :/ men dess enda min 2: a gun så inte det fantastiska. Det skjuter ett stenkast från och med nu, och den har något...

Raikou's True Bolt-Action Rifle AST

detta är min nya knex pistol som jag har jobbat på för över en vecka. Från och med nu det fungerar också bra, men det fungerar. Här finns:En tidning på toppen (kommer förmodligen att ändras till en botten en senare).Sanna TriggerComfy handtag (så län...