Bomberman Bean Bag ChairHej Instructables :)
Jag är kittycatdogto, och detta är min första instructables och tävlingen post. Jag blev inspirerad av hur beroendeframkallande Bomberman är, som ett spel. Jag hade lite looky runt och det fanns inte mycket om bomberman, infact, ingen bombermen alls i tävlingen, som var konstigt. Men jag ville vara annorlunda så här är några instruktioner om hur du gör din egen beanbag stol och en matchande kudde. Jag ville ha något praktiskt och något som var en gigantisk nyhet. Anledningen till varför det är så praktiskt är eftersom det är bekvämt, rörliga och utsidan kan alltid ändras, precis som en outfit. En gång du inre böna väska ifyllning ficka, då kan du ha vad täcker du vill ha, så det kan matcha där allt du är eller hur allt du känner. Bara Observera att detta är en skalenlig modell av det faktiska projektet som jag inte har tillräckligt svart tyg, men det kommer att göras som jag redan har en böna väska, så allt jag skulle behöva göra är utanför lagret.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en GIANT bean bag av T-shirts!

Detta instructable visar dig hur man gör en giant bean bag! Det kan göras av coola gamla T-shirts som du älskar eller coola T-shirts du hitta på sparsamhet butik. Det här kommer att imponera på alla dina vänner!Kolla även denna länk för att se där ja...

Bean Bag för Baby

Jakten på sömnadsprojekt för mitt första barnbarn kom jag över den här en. Nej, tanken är inte min och inte heller finns mönster och instruktioner. Själva hemsidan är här: http://www.straight-grain.com/?p=5142 och mönster är utskrivbara.På något sätt...

Foamboard Desktop Bean Bag slänga

jag absolut älskar utomhus sommarspel, men sedan dess vinter i Seattle, jag ville ta en av mina favorit spel inomhus och en mer lägenhet-vänlig storlek. Jag gillar verkligen spel med högt återspelningsvärde och du kan spela med dina vänner och kära.J...

Bean bag soffa / säng

jag började tänka på bygga en beanbag, men att vara prototypically sprudlande mannens man som jag är tänkte jag: "jag ska gå enorm! Varför göra en beanbag precis som alla andra? Jag ska göra den största, baddest beanbag evah! "Väl i slutet jag g...

Hur man gör en duck tape bean bag

intro: bönor väskor är roliga och har använts av barn i år och vuxna ocksåi allt från en variration fick motherboardsimlar till dodgeball till mål pratice spel ofta i livet människor inproviseIdag kommer att vi visa dig hur man gör enmen snälla ansva...

Hur göra en Bean Bag

saker du behöver:-bean bag bönor-Billigt tyg att göra inre (kalikå eller plastfolie)-dekorativa locket-dragkedja-symaskinSteg 1: Få material Bean bag bönor fick vi bara på våra lokala mål.Inre tyg vi använde bara billiga calicoTäcka tyg vi använde ba...

Hamburger Bean Bag

Jag gjorde en hamburgare bean bag för mina barn, men jag tror min hund kommer att använda som en säng.Steg 1: material.-4 varv av honung plysch filt (för bröd)-2 varv av choklad plysch filt (för burgare)-1 gården av gul fleece (för ost)-1 gården av a...

Kamera Bean Bag

stativ fungerar lovely för kameran. Men när du fotograferar från grunden kan du inte använda ett stativ och ibland är det svårt att få en bra yta att sätta kameran på och peka i rätt riktning.Det är där en Kamera böna väska kommer händig. Och iställe...

Personlig Bean Bag varmare

dessa bean bag värmare är ett bra alternativ till värmedynor. De kan användas över och över, värma snabbt i mikron, och det finns inga sladdar eller pluggar att pyssla med.Du behöver - tyg, sömnad leveranser, pinto bönor eller risSteg 1: Välj ditt Fa...

Hur man gör en GIANT bean bag

detta instructable visar hur man gör en giant bean bag! Det här kommer att imponera på alla dina vänner!...

Kall bean bag ansiktsmask

jag hålla ett par av dessa i frysen hela tiden. De komma till hands om du få överhettad gräsklippning eller om du vaknar i natten med en varm blixt. Jag har gjort min från ärmarna på en t-shirt kvar från min senaste instructable (kolla upp det). Jag...

SatNav Bean Bag Dashboard montera gratis

så... min SatNav är en ganska ärevördiga TomTom One. Jag har haft det så länge eftersom det "gör jobbet det står på burken". Det måste ha betalat sig många gånger om i bensin besparingar. En sak jag inte tycker om det men är fruktansvärt fönster...

Hur man gör en bean bag slänga med en överraskning

Dess en twist till en normal bean bag spel och roligt för barn! Det gör också cool ljud.Steg 1: leveranserKonduktiv färgTouch styrelseKonduktiv färgAlligator ClipsLIPO batteri (3.7V)Plast Bean Bag StandSteg 2: Rita teckenRita tecken med penna på bean...

Bean Bag skallerorm Craft

GO GO lim pistol kulA mycket lätt lim pistol hantverk med en riktig "skallra" svans. Kul för barn, tweens och tonåringar. Njut av!!...

Bean Bag ögon

för fan av det, jag tog tio minuter idag och limmade några ögon på dev team beanbag stol. Det ser snett på oss, vi ser snett på det. De vackra Ultimate Dave modellerna!Kanske behöver det huggtänder också... Vad tycker du, huggtänder, ja?Allvarligt, t...

Bean bag slänga

jag gjorde denna böna väska toss spelet för en grannes barn med en stor låda. Jag skar former från den med en kniv och sedan målade det som ett gäng ballonger. Jag la några siffror pedagogiska elementet som förhoppningsvis gör det lite mer intressant...

DIY Bean Bag soffa

Här är en viskning från det förflutna som du inte behöver stå för! (Ja, jag åkte dit)För så länge jag kan minnas, en stor böna väska stol har alltid varit på min lista över "måsten" för Sovrumsmöbler (precis ovanför en futon och under en hängmat...

Hur man gör en böna väska kudde stol från återvunnet paraplyer

att se så många trasiga paraplyer (faktiskt bara ramar pausen brukar och tyget är intakt) vid sidan av vägen efter lite regnigt väder och behöver några fler möbler, bestämde jag mig att se vad jag kunde göra. Jag tog en liten sy unpicker (eller sax s...

Jumping Jack-O-Lantern!

Varje år mina barn har nya en nyskapande idéer för "vad" de vill vara för Halloween, men jag vanligtvis måste komma med "hur"! Ett år, gör min son ville vara en Jack-O-Lantern och del av att vara mig aldrig något del sätt. Dessutom är...