Bookmarker: Blod är tjockare än vatten
Jag gillar att virka. Jag skulle också vilja göra personlig bookmarkers för vänner och familj. Följande är en mycket personlig bookmarker jag gjorde (som ett skämt) för min dotter. Det är en metall sanitära servett med en virkad "bloody" tampong dingla.

Alla en som såg färdiga bokmärket antingen skrattade eller sa, "Ewwww."

Bara den reaktionen jag ville. ha.

Här är stegen:

1) Jag scannade en riktig sanitära servett (ny). Jag ut det på fotopapper och klipp ut med sax.

2) Jag gjorde en plåt av aluminium genom tillskärning och flackare en läsk kan.

3) Jag använde den trimmade foton av servetten som en mall för att skära formen av plåt.

4) jag präglad bladet aluminium med prickiga mönster med hjälp av en stansas punktskrivare. Jag brukade en röd permanent spritpenna färg i slumpmässiga punkter eller "blodet droppar."

5) jag limmade fotot till metal, rygg mot rygg. Stansade hål högst upp som dingla och lagt till en röd metall öglan. Jag skrev mottot "Blod är tjockare än vatten" i röd markör.

6) och för den sista touchen, virkade jag en "bloody" tampong vita och röda bomullsgarnerna. Jag använde den tampongen "sträng" (garn) för att koppla den till bokmärket.
Ta-dah! Brutto rolig? Användbara papperskorgen? Liv i konsten?? Hmmm... du bestämmer dig.

Relaterade Ämnen

DIY blod pumpande effekt - hur att gråta blod

Förra Halloween jag blev inspirerad att få spooky, gillar verkligen skrämmande. Mitt val av kostym var en kyrkogård ängel, men det var inte tillräckligt. Jag behövde flex några elektroniska muskler och har alltid varit fascinerad av de gråtande madon...

Hur man gör en blod Shooter

Hej alla, nedan finns de detaljerade planerna på hur man gör en bloodshooter för din indie film. Kom ihåg att ingen av dessa planer fastställs i stenen. Vara kreativ och improvisera vid behov. Om du reda på ett bättre sätt att bygga denna rigg, maila...

Painting a laptop

Jag bestämde mig för att den bärbara datorn jag hade fått tittat lite oformaterad, men den hade en fin plan yta så jag tänkte att jag skulle måla den.vad du behöver:olika färgade lacker, jag använde akrylfärger men du kan använda sprayfärgKompressor...

Hur man gör en Latex Mask med en 2 del mögel

jag gjorde en fulla huvudet latex mask av rovdjur använder en 2 del gips form, denna metod används för att ge utmärkt detalj. och en återanvändbar mögel.Steg 1: Vad du behöver Du behöver följande saker---------------------------------------------en p...

Lätt vegetarisk chili

Chili är en klassisk vinter recept, det är mycket fyllning och värmer du upp på den kallaste dagar. Förbereda rätter med kött ofta skapar dock röra, och om du är blödiga dess inte den enklaste maten till arbeta med. Vanligtvis, chili innehåller köttf...

ApocZ Survival Guide

ApocZ är en öppen värld zombie apokalypsen överlevnad spel på Xbox Live Marketplace för en dollar. Målet är att överleva apokalypsen så länge som möjligt. Denna guide hjälper dig att överleva och frodas i ApocZ.Steg 1: nummer ett: mat, vatten och blo...

Hur man gör en Old Fashioned

i våra anvisningar nedan förklarar vi hur du gör din frukt garnering och din egen enkel sockerlag förutom en Old Fashioned.Steg 1: Historia av en gammal gammalmodiga An Old Fashioned är en cocktail som kan göras med konjak eller whiskey beroende på d...

Harley Quinn/Joker DC Comics skor

En fantastisk sko design som är för alla Harley Quinn eller Jokern från DC comics.Denna metod är för Harley Quinn skor men om du väljer att göra Joker en, är det samma instruktioner enligt nedan.Steg 1: material -Röd eller svart Hej toppar tygskor –...

Hur man gör Harley Quinn hammare.

Min fru ville klä som Harley Quinn denna Halloween och jag erbjöd att göra henne hammaren från tecknade serier.Detta instructables gjordes med allt som jag redan hade.Det var också en mycket snabb bygga så skulle jag inte ha för mycket tid att bygga...

Inomhus (Faux) lägereld

en lägereld är det perfekt att värma upp ett rum, men eftersom jag inte äger där jag bor tror jag inte jag kan bygga en eld i mitten av trägolv och fortfarande få min deposition tillbaka. Men det är okej, eftersom jag kan göra en falsk lägereld.Perfe...

Överleva Zombie apokalyps i stil

Steg 1: Har läsa Material Något som kan underhålla eller hjälpa digSteg 2: Något att underhålla Steg 3: Du behöver något att blockera ut ljudet av odöda människorSteg 4: Registrera din upplevelseSteg 5: äta Steg 6: Du behöver en Form av kommunikation...

Gör din egen grill sås denna sommar

sommar kommer att vara är innan för länge, och vi vet alla vad det innebär: Grill säsong! Jag skulle vilja göra ett förslag, dock. Istället för att köpa dyra grill såser, eller att göra med den billiga grejer på dollar store, varför inte prova att gö...

Gamla skolan Stretch och Prime

Välkommen till min ateljé. Denna handledning visar standardiserad teknik för stretching en duk runt en ram för målning. Det är lika på de flesta sätt andra uppsättningar av instruktioner kommer du att se, men det finns några detaljer som inte används...

CO2 Laser vatten Chiller

CO2 Laser vatten ChillerCO2 Laser rör kyls genom att köra eller pumpa vatten genom röret. Det är nödvändigt att förlänga livslängden på röret som annars skulle överhettas och snabbt förlorar makt och så småningom misslyckas att fungera. Dyra vatten k...

Göra falska ätbar Halloween blod.

Vad är halloween utan falska blod..? Varulvarna, zombies och vampyrer, kan inte du ha en bra kostym utan några bra falska blod.Det här är receptet jag använder för ätliga falska blod.Du kan använda den på din falska zombie biter eller vampire huggtän...

Blod Orangello

Jag tror jag har nämnt tidigare (eller åtminstone den nämns i för närvarande opublicerade Instructables) som jag använder Titos Vodka i mitt recept för ett par anledningar: det är inte oskäligt prissatt för kvalitet (enligt min man är det en bra smut...

2 Ingrediants, vatten, tvätt tvål i 1 timme eller mindre

flera år sedan började jag att göra min egen tvätt tvål. Min syster delade sina erfarenheter med mig medan jag besökte henne. Hon har alltid varit en trogen kund av Tide produkter. Hon berättade att detta var jämförbar med tidvattnet. Jag var såld på...

Djävulens hjärnan i blod sås i ugn

det är Halloween... och perfekt tid för en parallell värld matlagning äventyr!Detta är en härlig bakat Devil's Brain i blod sås... vegetarisk stil, naturligtvis!(Ledsen, vampyrer, du måste passera på den här.)Det finns fantastiska fysiska likheter me...

Blod effekt som är tvättbar och Englund för Halloween och dödas dag

jag arbetar på San Francisco Opera och vi använder en blod på scenen filmade i HD som ser bra ut och är ätbart och tvättbara också.Detta recept är alla gjorda alla köpta artiklar.Min gode vän Jim Holden är "Blod PathoJim" vi kallar honom, och vi...