Boom Beach Bomb PropI detta awesome instructable jag ska visa dig hur jag gjorde bomben från Boom Beach logotyp.

Boom Beach är en populär mobil spel av Supercell.

Saker du behöver

  • Plast ägg, oavsett storlek.
  • En lämplig storlek cylinder, jag använde ett lock från en mini lim pinne.
  • Fyra bitar av trä för den fjädrad typ saker
  • Akrylfärg
  • Super lim & varm limpistol
Se Steg
Relaterade Ämnen

Boom Boom klocka bomb Prop

Hej, detta är min första någonsin instructable, jag gjorde en prop bomb klocka, ur lite skräp jag hade liggandes huset mestadels. Hoppas ni gillar den.Steg 1: material Plast kubliknande formade vattenbehållareSvart, röd och silver spray paintSilverte...

DIY Fallout Bomb Prop

I detta awesome instructable jag ska visa dig hur jag gjorde en bomb/nuke prop från TV-spelet Fallout.Saker som behövsEn stor plast påskäggEn skum matt (endast ca 10% av det du behöver)PVA (vitt lim)Varmlimma fast och pistolSuperlimÅtta platt huvud s...

Hur man gör en PVC pipe Bomb Prop (för filmer)

gillar du verkligen menar upptåg? Eller gillar du att göra videor men har inte en bomb prop? än du kommer definitivt gillar detta instructable om hur man gör en en falska pvc pipe bombVad du behöver-ett Pvc-rör skärare-Något slags liten klocka eller...

Harley Quinn bomb (prop)

Jag tänkte att jag bör göra detta för alla Harley Quinn fans och cosplayers. Denna prop bomb kommer från spelet orättvisan: gudar bland oss.Steg 1: Ledsen för den saknade delen enNär jag gjorde detta prop trodde jag inte att göra en steg för steg. Så...

Bomba Prop

Du gillar att göra krig videor? Så denna bomb modell kommer att vara användbar när du filma din film!Steg 1: behöver! Du behöver detta saker:PVC slang Ø 32mm, längd 60cm (kan vara längre om behövs skär kanten)Svarta och röda trådar (eller annan färg)...

Tidsinställd Bomb Prop

detta är en liten sak jag byggt under min fritid. Det var en mycket enkel bygga, att vara ärlig, svåraste var att vänta för färgen att torka! Inspirationen till denna bygga var denna video på IndyMogul....

3D tryckt rök Bomb/granat film Prop

Obs: Denna prop inte faktiskt rök och du bör inte försöka göra det göra så. Detta är en prop, imaginära endast för användning.Jag gjorde nyligen en film, och jag behövde en rök bomb prop för rollen. Jag inte har en så jag gjorde en. Detta är en post...

Fake TNT Dynamite kolven Prop

jag behövde en falsk bomb prop vara skrämmande... som de som används i gammaldags exploderar karikatyrerna när de tryck spaken nedåt och det bort i fjärran... så jag började göra en med en kartong, pipe, skum och silvertejp. Som du ser i min snabb ri...

Krock mellan klaner - vägg brytare - Mask

material:Fab skumplastskydd (kvantitet, färg och storlek)1 - orange 300 x 450 mm2 - vit 225 x 300 mm1 - grå 225 x 300 mm1 - svart 225 x 300 mmDubbelhäftande tejp12 mm x 33mtrsDart eller motsvarande (för peta ett hål genom två bitar av polystyren).2 p...

REELY studion

"Välkommen till REELY STUDIO. Detta kommer att bli en REELY kul rida. Fäst din säkerhetsbälten och håll på snäva. Vi får se dig i slutet av terminen för REELY AWARDS. Kommer du att mottagaren av en av REELYS? Jag kan inte REELY vänta."* Kursen d...

Transformatorer jorden Wars spel Tips!

VälkommenTransformatorer jorden wars är en mobil IOS/Android Clash av klaner Esque spelet i transformers universum (80-tal tv Visa stil! älskar den!)Om du vill spela spelet jag lagt en länk till steg som tar dig till App Store via din mobila enhet io...

Kvar för döda 2 Boomer galla Prop

Jag byggde denna boomer galla prop för en vän som cosplaying Ellis från vänster för Dead 2. Det tog mig en eftermiddag att göra och kostade mig ca 8 spänn.Saker jag använde:Voss vattenflaskaFlaska hårgeléRöda sprayfärgVit sprayfärgSkumgummiplattaDett...

Bomba film Prop

Okej så detta är en bomb. Inte en riktig bomb men en film prop. Du kan förmodligen göra detta gratis om du är som mig och har en massa random saker liggande rummet.Steg 1: Bits & Bobs Trä pluggen Duct tape LED ljus tråd batteri box rensad engångskame...

Tidsinställd Bomb/granat Prop

jag in filmer och en sak du alltid behöver, finns rekvisita. Oavsett vilken inställning din i, du behöver något att filma med. Jag såg nyligen hur man gör några rekvisita på IndyMogul.com, de är en stor webbplats för hem film och specialFX. I grund o...

Prop bomb

min vän och jag byggde denna prop för airsoft/paintball. Dess form av likadana fånga flaggan endast avväpna "bomben".Hur det fungerar är det finns en förutbestämd tidsgräns (som du kan ändra i koden) och motståndarlaget har som mycket tid att hi...

Hur man gör en tand Pick Bomb - tandpetare Bomb

Hur man gör en tandpetare Bomb?Gör bomber med tandpetare är inte lätt.Men du kan prova att göra med spett blir det mycket enklare på första.Steg 1: Lösning 1 Den första lösningen är att placera två curent tanden i rät vinkel.Och lägga en tandpetare p...

Hur man gör en Borderlands: "Boom valp" pistol

Som Borderlands spelet? som tecken? som vapnen?!?!?Tja, är jag här för att visa dig hur man gör en Boom valp. En vän hade bett mig att skapa en boom valp för Chicago komisk och Entertainment Expo 2015. Hur kunde jag stänga ner en utmaning?Så låt oss...

Kyckling Bomb i Mc Pe!

Du kan quikly och enkelt göra en bomb... Gjord av kycklingar!Steg 1: Placera ett Block av något på markenSteg 2: Bygga ett litet torn Ju högre du bygga tornet, desto längre tid tar för bomben detoneraSteg 3: Ta bort några block Ta bort alla block und...

Counter Strike C4 Prop

Genom att följa detta instructable kan du göra din alldeles egna CS:GO C4 prop.För detta projekt behöver du:KortBruna papperspåsarSilvertejpMassor av varmt limEn gammal LCD-modulEn gammal knappsatsEtt 9 volts batteriWireMenyfliksområdet trådEn röd LE...