Bordsstället kalender enhetnu är vi in i 2012, frågan kommer upp "vad gör vi med senaste åren skrivbord kalender?" Tja, kunde vi lägga den i papperskorgen att lägga mer plast skräp till miljön. Eller vi kunde re-syfte det liksom något användbart. Något liknande skrivbord står för en liten Android tablett enhet. Och det kan inte bli enklare...

1. ta din färdiga skrivbord kalender och skal uppbackning papperet av plast ramen, att ta bort alla klibbiga rester om det behövs.
2. Tryck ut stöd benet och stå enheten på den.
3. det finns inga steg 3.

Detta fungerar riktigt bra för en 7" tablett (Nook färg, Kindle Fire storlek) i liggande orientering, men skulle förmodligen vara instabil i stående läge eller med en större enhet som en iPad. Fungerar riktigt bra för telefoner, också.

Relaterade Ämnen

Telefonen i bordsstället med Sugru och Samsung TecTiles

ett tag jag har velat ha (behövs kanske?) en docka för min S4 när jag sitter vid mitt skrivbord. Jag ska visa dig hur jag gjorde en med Sugru och en TecTile.Steg 1: Det är ganska grundläggande grejer... Bilderna berätta historien ganska bra. Sugru är...

En PDA eller telefonerna bordsstället

Jag gjorde detta stativ för en Handdator (som jag använder främst som en värld-time skrivbordsklockan) men det kan skalas upp eller ner för att passa en telefon eller phablet. Här är listan delar:1 x små skrot av 1/4"(~ 6mm) plywood (skrot bin)3 x T-...

IPhone bordsstället

eftersom vår laptop stand instructable var ett hett ämne på Instructables, här är våra uppföljaren.Vet inte vad jag ska göra med din iPhone rutan när du har öppnat det? Återanvända din iPhone låda och Makedos återanvändningsbara stift och tillgänglig...

Diskett Laptop bordsstället

Laptop desk från 82 disketter. Design gör att luftflödet. Lätt och töntig projekt! : - )...

Office Supply Sun Visor telefonhållare

jag kommer att visa dig hur du kan göra en tjusig telefon/media-spelare/gps hållare från ett par av kontoret tillförsel. Jag tar inte äran för denna idé, bara något häftigt som jag hade sett och trodde var så cool att jag var tvungen att göra en ocks...

Flip-O-Mat

Detta är uppfinningen av en livstid. Har du ens ville klippa något på ett bord men bara inte haft den rätta mattan? Eller har mattan varit alltför långt borta och du bara inte vill gå hela rummet? Ja är detta perfekt för dig! Vi stötte på detta probl...

Utrymmesbesparande bildskärmsställ

Alla Raspberry Pi användare förstår kampen att organisera den Pi nödvändig kringutrustning (tangentbord, extern bildskärm, mus, etc). Jag verkligen inte gör. Här på Instructables är min hela skrivbordsutrymme fylld med bärbara datorer och externa bil...

Skrivbord stå för lite amatörradio (Baofeng UV-5R)

bifogad är en liten video för en bordsstället för en liten radio. Jag vilja ha denna lilla rigg bredvid mitt tangentbord men det floppar över enkelt och vinkeln är inte bra för att se skärmen. Så lagt jag denna lilla stå tillsammans i ca 20 minuter.M...

DIY ständiga skrivbord (i prep för löpband skrivbord)

hörde jag nyligen en rapport om "fantastiska tabellen" om Dr Levine vid Mayo Clinic och hans löpband skrivbord:http://splendidtable.publicradio.org/listings/090613/Direkt nästa dag gjorde jag står för mina två icke-stående skrivbord, så att jag...

Öka android internminne

Presenterar ett mycket enkelt sätt att använda totala inre utrymmet i din telefonerna.KräverROOT-åtkomstV-enhet appData överför länk:HämtaSteg 1: Att göra en V-enhet Starta enheten VGå till skapa enhet flikenGöra en enhet krävs utrymme på systemet el...

Mobiltelefon stå med kassetten fallet

Hej vänner, här vi kommer att göra en enkel mobiltelefon stå med gamla kassett fall. Om du har en gammal kassett ärende ligga oanvända i huset, kan du använda denna kassett plast fallet som en bordsstället för din mobiltelefoner.Steg 1: Ta bort kasse...

Upcycled clip-on hörlurar stativ/resten av en skrivare ram

Det stör alltid mig mycket varje gång jag trip på kabeln till min prisade hörlurar, orsakar skador på min investering. Så jag bestämde mig att utforma en enkel, lätt, clippable hörlurar bordsstället. Det bör kunna klämma på de flesta skrivbord och är...

Ersätta din klockarmband spänne rem med Sugru

jag har en sport klocka - en ironman digital att jag bär överallt, varje dag. Men hatar jag när den långa änden av bandet, del av den justerbara remmen som inte behövs för att gå runt min handled, flugor gratis. Vanligtvis har det hålls på plats med...

Resväska för material

Eftersom jag begränsat mitt skrivbordsutrymme, och har en skrivbordshållare men träffar taket diagonalt där mitt skrivbord ligger, beslöt jag att göra mig en talarstol tabell över ungefär A3 storlek.Inte helt nöjd med mitt resultat, omvandla det till...

Radiokontrollerad Race Tree

IntroduktionMin cub scout pack, liksom de flesta, kör ett pinewood derby evenemang varje år. Jag letade efter ett sätt att göra saker lite mer intressant, så jag kom med detta race träd. Alla verkliga dra tävlingar har race träd, så varför inte pinew...

POV Cylinder med Arduino vederbörlig

POV cylindern visar animerade GIF-bilder på en roterande cylinder. GIF-bilder kan hämtas från en dator via Bluetooth.IntroduktionFörra året bestämde jag mig att börja min första Arduino projekt. Mitt arbete var inspirerad av flera maker projekt som s...

Göra Siri röst säga något på en Apple dator - 4K Video

Att göra Apple SIRI säger något är enkelt med en mac-dator. Du kommer att hämta en röst fil gör några ändringar och du är redo att visa dina vänner del saker.På kommandoraden i terminal typsäga ""sätta något du vill använda i offerternaMitt exem...

Hushållet solar 12V enhet laddare

här i huset 12v laddning station är en enkel lösning för laddning av telefoner och andra små enheter vid strömavbrott. Den härstammar från många liknande projekt här. Jag använde 3 12v batterier i en begagnad elektrisk skoter. De kanske inte den bäst...

Intel Edison, närhet aktiveras, tala kalender

(Ovan är en Video - men kan inte Visa på en mobiltelefon. Klicka här för att Visa på youtube. )Projektet planerades som en Teknik hjälpmedel för vård av personer med minnesstörningar. Det är en vägg kalender som kan användas för att planera dagen för...