Borra lite lagring enklaste och enklasteinspirerad av min vän Linus Zaman Sakib
Se Steg
Relaterade Ämnen

Modulär Router lite lagring

Jag har varit lagra min router bitar i den förpackning de kom på när jag köpte dem. Några av dem har haft upp bra men några har spruckna och trasiga och har jag hitta rostiga router bitar i lådor och verktygslådor hela min butik. Slutligen bestämde j...

DIY barn lagring bord och stolar

här kiddies skrivbord eller lagring bord och stolar är faktiskt ganska enkelt att göra och ser fantastiska en gång målade med Rust-Oleum i nyanser av blått. Skrivbord locket lyfter upp och erbjuder en trevlig lagringsutrymme för leksaker eller hantve...

2 liter lagring

en lätt, awesome, throwable, bärbar lagring grejen.Steg 1: dörren mark en dörr på sidan 4 till 5 inches bred och valfri längd... också skära av etikettenSteg 2: försegla 1. öppna dörren och jämna kanter för lätt öppna/stäng på gångjärn. ta lite varmt...

Borra lite arrangör

Drill bit arrangören att ordna du borrspets så att du kan söka borr snabbare då utkik söka efter detSteg 1: I det här steget behöver du en rostfri choklad låda och två kort styrelsen pad lika långaFörst behöver du en chokladask i rostfritt stål som ä...

Idiotsäker, lätt, borra lite slipning för akryl

Om du någonsin har borrat akryl med en standard twist drill har du förmodligen märkt att det är mindre än idealisk. Vinkeln är för grunt och borr tenderar att bryta ut baksidan och chip materialet. Här är ett enkelt sätt att sätta en mycket brantare...

Lite smällar och booleska matematik utan matten

ÖversiktNär jag är lite smällar eller programmera mikrokontrollers, ibland jag verkligen vill fokusera på hur lite mönster ser ut, riktigt visualisera nollorna och ettor gör. Men att göra matten i många fall distraherar min uppmärksamhet från den akt...

Använda ATmega328 Chip som en lagringsenhet och lagra Text och bilder i det

Hej alla! I detta instructable, jag ska visa dig hur du lagra text och bilder i ett litet ATmega328P chip. Låter komma igång!Denna artikel finns också på Jordan's Lab Notebook!Steg 1: Saker som behövs Saker som behövs:-Arduino Uno-ATmega Chips (valfr...

Borra lite Stand

HejJag ville alltid ordna min borr i ett perfekt läge.Så beslöt jag att bygga några praktiska monterNjut avSteg 1: Köpa borr jag gillar inte hur det ser ut nu, det är bara en box för mig och jag vill ändra detSteg 2: Skärande aluminium vinklar jag kö...

Borra lite skåp med franska Cleat

Detta projekt handlar om organisationen. Jag har aldrig insett hur många borrkronor jag verkligen hade runt tills jag trodde jag skulle bygga något för att organisera dem vara rätt nära min drill press. Som sagt detta projekt är verkligen om att förs...

Om routern lite lagring Rack/bricka

jag har några stora OCD när det gäller organisation... det är hemskt. Jag behöver allt i linje på mitt skrivbord, mina skjortor hängde i den ordning de stil och sedan sub sorterade efter färg, köksluckor i princip se ut omslaget till en stormarknad m...

Hur man lagra strumpbyxor och strumpor av knyta dem till enkla knutar

har du någonsin velat lagra tights prydligt i en låda? Läs denna guide för ett enkelt knotting trick som jag på allvar bara slumpmässigt tänkte av tidigare idag när jag städa mitt rum!Steg 1: Få några strumpbyxor och vik dem på mitten. jag fick dessa...

Hur man skapar en enkel men effektiv DIY luft pistol på ditt hem från lite smått och gott liggande

denna pistol är ett bra tidsfördriv och liksom de flesta andra DIY produkter, behöver inte några särskilda komponenter men med detta är att du inte ens behöver kliva ur ditt hus för det!Det material som krävs för denna pistol är följande:1) ett 6 tum...

Knex docka spel lagring Rack och Accesory förvaringsväska för 3DS, DS och DSi

långa titeln berättar exakt vad detta är för: 3 DS, DS och DSi spel och tillbehör lagring. Förvaringsbox är Oceanous's design med några ändringar så att det kan ansluta till spelet rack. Detta är det första jag har postat (även om jag har varit medle...

Stranden kompis: 3-i-1 sol telefonladdare, Boombox och solbränna Timer kalkylator

Föreställ dig den perfekta strand resan. Solen skiner, himlen är blå, vattnet är varmt och luftfuktigheten är låg. Du och dina vänner har allt du behöver för att njuta av solen, sanden och surfa: en kylare fylld med drycker och snacks, solskydd, flip...

Chibikart: Snabb-prototyper en subminiatyr elektriska Go-Kart använder Digital fabrikation och Hobby komponenter

Chibikart! är en mycket liten ändå kraftfull och lättmanövrerad 2WD elektriska go-kart som du kan bygga med off-the-shelf industri och hobby komponenter och digitalt fabricerade ram delar. Med moderna litiumjonbatterier och borstlösa permanentmagnet...

DIY fotreglage för zooma B3 och G3

Detta är tutorials för fotreglage ändring zooma G3 eller zooma B3Steg 1: Material och verktyg faktiskt fotreglage ändring för zoom G3 eller B3 tutorial på denna webbplats , men på grund av populära efterfrågan tutorials, med några bilder tagna från h...

Gör din egen gevär patron penna tomma

har vänt flera akryl och trä pennor som jag tittade på andra unika typer av pennor. Jag hittade att man kunde få penna blanks från bullet patroner. Jag beställde en del från USA till ett rimligt pris ($2-$4) tillsammans med några gevär klipp. Även fr...

Din egen gitarr i maskin

om du funderar på att designa och bygga en egen gitarr, eller även om du bara nyfiken, detta Instructable kan ge dig några värdefulla kunskaper och en titt på att utnyttja verktyg på ett annat sätt än kanske man skulle kunna tro var möjligt, med fant...

Knut styrelsen för australiska Cub Scouts

Syftet med Knut styrelsen är för att det ska byggas som en Pack natten verksamhet, och för Cub Scouts att ta hem och öva deras Boomerang Knut arbete.Denna konstruktion har utarbetats av: Max P. - Assistant Cub scoutledare på 1: a Wantirna South Cub S...