Bouncy sugru stötfångare för iPhone 4 och iPhone 4S + ny VIDEOEfter att ha sugru stötfångare på min iPhone under ett år lärde jag mig hur skyddande de är...
så jag gjorde denna video att visa dig hur mycket jag lita på dem!

Detta är den ursprungliga video som visar hur man gör sugru stötfångare och ta bort dem.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Lägga till Sugru stötfångare till din telefon fall

Sugru är en egen inställning gummi för fastställande, ändra och förbättra saker. Det formar som spela-deg, obligationer till nästan vad som helst och förvandlas till en stark, flexibel silikongummi över natten. Det finns i flera färger och är bra för...

Sugru duk hängare hjälpare

Dina kläder glider av din duk hängare enkelt? Du kan fixa det lätt med Sugru! Se hur i detta Instructable:Steg 1: Koppla proppar Bryta ett paket med Sugru i 2 delar och utgör ett slags "horn" som du kan fästa på slutet av galgen. Försök att göra...

Sugru stötfångare

på Milwaukee Makerspace vi arbetar på ett projekt som kräver en stålkula att rulla ner ett spår som vi slipat i ett stycke aluminium. För att hålla bollen rör sig ordentligt i hörnen var några Sugru ett perfekt komplement som gummi stötfångare!...

IPhone - stop drop & video stabilizer

Jag har använt en bomull band mellan min iPod Touch och iPod fallet under en lång tid. I menyfliksområdet fungerar som en tripode, det stabiliserar mina videor. Jag gjorde ett band för min nya iPhone 6 Plus. Det är mycket tyngre och jag fann att band...

Göra en Griffin AirCurve Adapter för iPhone 4 med Sugru

---detta instructable är en post i Sugru tävling. Om du gillar det, rösta! Tack :)---Jag älskar enkelheten i min AirCurve men tyvärr var det inte användbart alls längre efter att jag uppgraderat från en 3G till iPhone 4. AirCurve kom med adaptrar för...

3D-utskrifter + sugru = precision gummidetaljer! (iPhone 4/4S och 5) + video

skriva ut din egen desktop tillverkning kit för att producera precision gummidetaljer direkt på iPhone 4/4S eller iPhone 5 med sugru!Vi utvecklade detta projekt så att beslutsfattare, ingenjörer och designers kunde testa processen och förstå hur skri...

Awesome bouncy kids kameran med sugru

vår awesome barn kamera är studsiga och skyddat tack vare sugru :) yayDe flesta tre till åtta åringar är spirande konstnärer. De älskar att måla, rita och bygga. Så varför kan inte de vara stora fotografer också? Kanske eftersom kameror designad för...

9 bästa enkel sugru och andra hacka till göra du hus barn, äldre och funktionshindrade.

Det finns många enkla och billiga saker vi kan göra runt huset för att göra det säkert och andra att göra saker helt enkelt lättare. kanske bara för att vi du är lat eller eftersom det inte finns någon på du hus som behöver särskild vård här enkel kn...

Hemgjorda Iphone/Ipod plånbok

första jag kommer att säga att detta är min andra instructable och jag har redan två friska choklad relaterade recept kommer upp snart som en huvuden upp för mina anhängare som jag är glad och förvånad att ha. Nu, nog om mig, låt oss komma till saken...

En annan IPhone docka

jag skulle vilja dela min IPhone docka, jag gjord av solid bit av socker lönn (tror jag)Jag gjorde det par månad sedan och gör inte har steg för steg bilder.Detta gjordes för min fru att eliminera kablar hängande runt köket, bara hålla Ipone och den...

Hur man gör egna Sugru suppleant

jag kallar det Oogoo, en billig silikon lera som är lätt att göra. Det kan användas som ett utmärkt substitut för Sugru. Det kan vara gjuten eller gjutna i former. Eller, det kan användas som en gjutning silikon. Det kan färgas någon färg från vitt t...

Pacman iPod stötfångare

jag älskar hacka saker med sugru. Min favorit är använde för att spela ipod stötfångare. Det ser coolt, är skyddande och imponerar människor varje gång de ser det. Så en dag jag tänkte om jag slår min ipod i sidled, sugru stötfångare typ av ser ut so...

Hemgjord iPhone car mount

jag ville ha min telefon där jag kunde enkelt referera till det som en GPS, samt att det bildmaterial medan du lyssnar på musik. Jag vill inte något fult att montera på min vindruta eller komma ur en mugghållare på andra sidan av mitt hjul, eller köp...

Händig djävulen övervaka krokar med sugru

detta är ett roligt men mycket användbar monitor hacka.Massor av människor använda sugru att göra krokar på sina monitorer och jag tänkte, Hej, varför inte göra dem till djävulen horn!!! Så gjorde jag.Halvvägs genom denna kompatibel, tänkte jag på at...

Sugru och Wire Hanger Wall-Mounted krok

nyligen blev jag medveten om Sugru, dock var jag inte råd med någon på gång. När jag såg Sugru tävlingen, och erbjudandet om gratis Sugru, jag var överlycklig. Jag hade turen att få några gratis Sugru, så nu här är min Instructable!Steg 1: bakgrund j...

Sugru gav mitt Tablesaw A ben att stå på

Detta är min tabell såg. Det är inte mycket men det fungerar för mig. Ser fin inte det. OK, kanske det är lite smutsiga men förutom att allt är funktionell och säker. Men det är bara en fasad. I verkligheten är min lilla såg att sätta på en modig ans...

Ett paket med Sugru går en lång sätt-gå bananer!

Jag hade flera projekt och reparationer och ett paket gula Sugru. Jag åstadkommit dem alla och mer använda lite av svart Sugru min vän hade rest. Här är vad jag gjorde:1-La antenner till min bi solglasögon2-La horn till min svarta solglasögon3-repare...

Adapter kabel montera Sugru hacka

En snabb Sugru hacka förhindrar ihoptrasslade sladdar och skyddar villkora av din dator adapter kablar material:-en förpackning med Sugru-rund penna - dator adapter-metall linjal eller en liten skruvmejsel för att forma och skära SugruSteg 1: renaGru...

Gjutning objekt i Sugru (gör din egen stearin och metall LEGO minifigurer!)

Varför kasta i Sugru?Denna guide visar dig hur man gör en billig och enkel form av en silikon förening kallas Sugru. Från denna värmetålig mögel kan man skapa en tenn gjutning, för smycken och sådant. Även om en professionell gjutning kommer att leve...