Bounty Hunter hjälm lysdioderHej,
Här är en annan hjälm som jag har kunnat ändra med vissa LED-lampor. Denna hjälm är något som jag hade tidigare skapat för en Sci-Fi film ett tag sedan. (Så jag inte behöver instruktioner om att sätta hjälmen själv tillsammans... ledsen) men att lägga till några cool titta "jagar" lysdioder är ganska enkel att göra.

Material som krävs:

Allt oft lysdioder, kopplingar, färg Controller och batteri (i princip allt för ljus) jag kunde få från www.elementalled.com. Länkar kopplade till listan material tar dig till motsvarande sida på sin webbplats.

(1) foten av Solid färg (lila) LED Strip ljus
(6) inches av flexibla sida Visa LED Strip ljus (gul)
(1) high Power RF färg Controller
(1) uppladdningsbart Li-ion batteri
(1) 16,5' RGB förlängningskabel
(1) LED Adapter skarva kabeln
Varmlimma fast
Lödkolv
Eltejp

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bounty Hunter Jet förpackningar!

Ända sedan den Jet Pack 2012,min son har begärt en Bounty Hunter Jet Pack...som Jango eller Boba Fett.Här är hur vi gjorde det!Steg 1: Låt oss komma igång... Behöver du:2 1-liters flaskor1 2-litersKändeSprayfärgSpänne... eller bilbältebanden...karton...

Boba Fett Bounty Hunter dräkt

här är hur man gör en boba fett bounty hunter coustume för dina vänner, din son som är obssesed med boba fett, eller ens själv! Så lyssna noga!!! Anledningen till att jag gjorde detta Instructable är eftersom jag älskar Star Wars och särskilt Boba Fe...

R2 D2 Bounty Hunter

Steg 1: Vad du behöver Behöver du: 1R2D2 head 1R2D2 kropp 2R2D2 Ben 1 2 x 2 block 5 små runda dubbar (en har till vara orange) 2 lego mini figur Ben 1 rund top 1 kolumn piece 1 antenn 2 1stud kolumn 2 små grå diskar 1 rund överdel 2 2x1pieces med två...

Hur man blir en flyktiga återställningsagent "Bounty Huter"

flera människor har frågat mig vad jag gör när jag inte sitter hemma att göra video etc. Och sedan vill de veta mer om hur man får in verksamheten, Ja detta är min Instructable med att åtminstone få igång i verksamheten. Det är inte så lätt som det k...

Fixa det Badge Sheriff!

När din badge går sönder, det är dåligt. Var det av eldstrid, eller av en icke namngiven bounty hunter säger, "Tror du folk behöver en ny sheriff." rätt innan du tar din bricka. Situationer som denna hemsöker alla män och kvinnor av rättvisa, ef...

Homeade Jet Pack

jag kommer att berätta för dig hur man gör en Jet Pack att gå med Boba Fett Bounty Hunter dräkt så lyssna upp och låt oss göra detta!PS SNÄLLA RÖSTA PÅ MIG!PPS ledsen om bilderna är dåliga. Jag försökte mitt bästa.Steg 1: Vad du behöver... Here Is wh...

Öde Hunter Mask och Armor Cosplay bygga - SKS rekvisita

Hej alla SKS rekvisita tillbaka igen med en annan komplett Halloween kostym bygga! Mitt stora projekt för i år var att återskapa en jägare från Bungies träffen spelet öde.En jägare är en smygande sniper klass som använder agility istället för råstyrk...

Öde Hunter pansar

här är några framsteg bilder från min Hunter bygga. Tillverkad i Eva Foam. Kommer att svara på frågorSteg 1: Välj design Öde gevär.Hitta bilden av vapnet du skulle vilja göra. Skriv ut och klipp ut designen för att skapa en stencil. Placera stencilen...

Bounty Latte

Två av mina favorit avlat är kaffe och choklad, och Bounty råkar vara en av mina favorit choklad. Så jag även om jag skulle försöka att kombinera två, medan sommaren är fortfarande ger mig några av det tropiska vibe.Vad du behöver:KaffeKomjölkKokosmj...

Auto natt lampa med High Power lysdioder

detta är en mycket användbar kretsar heter "Auto natt lampa med High Power lysdioder". Detta är en enkel krets som vänder på LED lampor kopplats ihop till det nattetid och det stänger av belysningen automatiskt när det är dag....

Cirkelträning Diagram av opartisk digitala tärningar med lysdioder

Hej! Här är Kopplingsschemat hos ett lysdioder baserade digitala tärningar som är nästan opartisk. Den största fördelen med denna krets är att det finns ingen chans att fuska som kretsen fungerar på en sådan hög hastighet att kretsen är nästan omärkl...

Arduino Firefly-programmerad lysdioder på handgjorda tovade Tote Bag

Detta var mitt första projekt som krävs för kodning. Min idé var att skapa en tovad väska som hade några lysdioder som skulle tona in och tona ut slumpmässigt, som eldflugor. Det skulle vara ganska och inte alltför nördig, så jag arbetade hårt på tov...

Frankensteins Bounty

detta är en optisk illusion kostym. Vi döpte den Frankensteins bounty eftersom det ser ut som en mini Frankenstein bära henne bort. Vad tror du - är hon stående eller sittande? Det ser ut som hon sitter men hon faktiskt står.Det är en mycket lätt kos...

Öde hur att rita: Hunter

i detta Instructable jag kommer att visa dig hur man drar en anpassningsbar jägare, från armbågen.Exempel (jag använde vatten färg i det här exemplet)Steg 1: Täckmanteln Långsamt mörknar Start och göra en svag kontur av en kappa från öde allmänna for...

Stora Expanderande skum Prop - Monster Hunter Greatsword

Detta är mitt första försök på en stor prop. Jag slutade använda material som jag var bekväm med och lärt sig flera placeras där jag skulle kunna förbättra designen till nästa gång. Målet var att skapa en 1:1 skala version av en Montser Hunter greats...

Gratis uppladdningsbara ficklampa från lysdioder och litiumbatteri

uppdatering: för min första testa ficklampa laster 24 timmar och 7 minuter innan det behövs en avgift.Bygga en långvariga, uppladdningsbara och kraftfull ficklampa är lätt och billigt. Jag använde bara följande.En bubblande tabell flaska6 lysdioder f...

Ändra lysdioder mellan lysdioder med OneShield

När du trycker på en tangent gröna ledde slå påoch när du trycker till en annannyckel röd ledde tur och andra kommer att vara avstängdoch så vidareSteg 1: Köp oneShielden-ShieldDu kan köpa från här spindelvävhttp://1sheeld.com/Steg 2: lysdioderfå lys...

Vackra Counter Top bakgrundsbelysning med lysdioder

Oldie men Goodie!Vad som känns som evigheter sedan jag trimmad en av vår fåfänga toppar och bara nyss hittade bilderna och tänkte att jag skulle sammanfatta projektet för den som kanske vill göra samma sak! Eftersom det är så gammal vissa objekt är i...

Lysdioder med ljusstyrka (Circuit Scribe)

Material som behövs:Krets Scribe dubbelriktad lysdioder (2)Krets Scribe potentiometerCirkelträning Scribe effektmodul + 9V batteriStålplåtPapperLedande bläckKrets Scribe fotavtryck mallSteg 1: Steg 1: ordna element Ta reda på hur varje element kommer...