Bourbon Oak Jar lampadetta instructable kommer att beskriva steg för att bygga en ek burk lampa från antingen ek som var en gång en jäskärlet eller från någon annan ek som är indränkt i bourbon för en liknande effekt.

Detta instructable är inspirerad av den vackra burk lykta byggs och säljs av B.Light mönster (http://blightdesign.com/lamp_jar.html). Jag var fast besluten att skapa något liknande. Jag ville ha en lampa som producerade ljus för läsning och varm atmosfär, men ännu mer viktigt var att det var intressant (estetiskt och lukt). Och slutligen, jag ville ha en låg wattage lampa så kan du titta på glödtrådens kabeln inuti bugg lampa utan brännhet dina ögon.

Om du kan få tag på gratis ek, som jag kunde göra, de återstående material för denna lampa kosta mig ca $20 och tog ca 3 timmar för att bygga.

Detta instructable visar stegen för att bygga en ek burk lampa som frigör doften av Bourbon när den används.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Jar lampa

hur man skapar en lampa från en burkSteg 1: Steg 1: har alla objekt behövsBurk med lockBatteri power lamporLjus som basLimpistolBatterierGlitterSteg 2: Steg 2: limma locket till basMed hjälp av limpistol att hålla locket och basera tillsammansSteg 3:...

EL Wire Jar lampa

jag hade en massa EL tråd kvar från ett annat projekt, och jag var inte riktigt säker på vad att göra med den. Så jag tänkte för mig själv, hey, klämma det allt i en burk! Så är det vad jag gjorde. Jag lödde alla min EL wire till en strand, gjorde en...

MASON JAR MOOD LAMP

[Spela Video]Jag ville skapa något för kommande nya året gåva att presentera min föräldern. Samtidigt såg jag en tävling på murare burk som pågår i instructructables. Så det bara är meningsfullt att jag skulle använda mason burkar för att göra enkla...

Hur man gör hemmagjord lampa Jar

Återanvända och återvinna är roligt & nyttigt. Idag kommer jag att tala om lampa burk och användningar av den. ändra brända glödlampor till användbara hus objekt är roligt & nyttigt.Steg 1: Vad du behöver?Komponent:PincettSandpapperLight BulbSteg...

Cykel strålkastare hylla lampa

Hej alla, jag är från Italien och jag älskar cyklar. Jag rida 'em, fixa 'em och skapa Sanderud i Stange kommun objekt med gamla delar.Du kan hitta några av dem här: http://www.2you.it/ilmecca/Page7.html(det är på italienska men bilderna är självförkl...

Bubblande Pipe lampa

I detta Instructable kommer du lära dig hur man bygger en bubblande Pipe lampa. Denna lampa har en riktigt bra industriella / galen vetenskapsman estetiska och gör för en cool tillägg till alla rum och är en utmärkt för samtal som är säker på att int...

Snabb & lätt Sun Jar

Det finns många bra instructables för sun burkar, men när jag bestämde mig för att försöka göra en själv, insåg jag att ändringar i sol trädgård ljus design hade gjort det ännu enklare att överföra från spel till jar.Inte längre behöver du plocka isä...

DIWire lampa

DIWire lampan är en produkt som kom från flera prototyper med hjälp av den DIWire Bender. Det började som en upp och ner skål ovanpå en dåligt gjort lampa bas. Efter flera iterationer förvandlas det till en fullt fungerande lampa som ändrar färg och...

Kretsade lampa

Här är en uppdatering på en klassiker: en av de första kretsat volymerna som någonsin gjorts med DIWire!Vad vi älskar med denna Bendable är dess enkla Snickeri . Hela församlingen hålls tillsammans med tre laser skär akryl bitar: likadana topp och bo...

Gun lampa

Jag ville alltid få en pistol lampa frånhttp://USA.flos.com/flos/Floor-lamps/Guns-loungeMen det är alldeles för dyr för mig. så jag bestämde mig att göra en.Steg 1: PREPVad du behöver i det här projektet:IKEA-Lampan lyktaIKEA Jara lampskärmplast leks...

Göra en ordentlig PCB exponering enhet ur en billig UV spik bota lampa

Vad gör PCB produktion och falska naglar har gemensamt? De båda använder UV ljuskällor av hög intensitet och som tur är det, dessa ljuskällor har exakt samma våglängd. Endast de för PCB produktion är oftast ganska dyrt och de för falska naglar är lit...

Vad till bärgning från energy saver lampa

sluta kasta bort de blåst lökar!Rädda den elektroniska godsaker inne!Du kommer bli förvånad hur mycket elektroniska komponenter gömmer sig där inne...Steg 1: säkerhetDu arbetar med glas, så rätt skyddshandskar och öga ware måste bäras!1) skyddsglasög...

Ultrabright LED nöd lampa (uppladdningsbara!)

Förberedelser inför en katastrof eller planerar att campa i stora vildmarken? Göra en ultrabright nödljus i mindre än 5 minuter! Det lyser 360° och är helt vattentät!. I tillägg kan den burken locket vara fristående från burken förvandla det till en...

Bourbon flaska Anti Mosquito Tiki ficklampa

I detta Instructable ska jag förklara hur man gör en Bourbon flaska Tiki fackla. Naturligtvis kommer du att kunna göra en mängd olika facklor för öl eller vin flaskor också. Detta är roligt för BBQ: s, camping eller bara titta på solnedgången från di...

Night Walker lampa

Hej Instructables,Detta är en bit som jag kallar Night Walker. Jag föreställde honom som en äldre herre gå utanför sitt hem ser för vad någonsin skrämd honom. Lyktan han innehar är tänkt att likna en av en äldre stil. En äldre mer orange glödlampa sk...

Söta magnetiska Owl Lamp

Detta är en uggla lampa arbetade jag på med min flickvän Sylvia. Vi är båda studenter av design & teknik i NYC och byggt detta tillsammans som en rolig soft-kretsar projekt. Vårt mål var att göra en liten natt-lampa som var både söt och funktionella....

Sol Supercapacitor laddare och LED Jar

jag gjorde detta precis innan den natten camping resan till kusten, i lite bråttom, på grund av tid och var så varmt och med lödtenn järn på ännu värre och sugru nästan smälter i händerna, så mitt tips inte försöka göra det varm dag och inte lämnar d...

Trä arkitekt lampa

Du kan aldrig ha tillräckligt lampor! Visst, de är enkla att köpa, men de är roligt att göra. Detta är ett ganska enkelt sätt att göra en trä arkitekt lampa, modellerad efter den metall typ kan du köpa i en butik. Gruvan blev ganska funky och lite st...

Mekaniskt expanderande kartong lampa - detta sätt upp!

jag kommer att visa dig hur jag gick om design och göra en riktigt snygg lampa, en lampa som är liten och svag för stämningsbelysning, och lång och ljus för praktisk belysning. Den har en inre counterweighted scissor-lift mekanism och en genomskinlig...