Bow-style BrödknivEn hel del medlemmar som läser min instructable att göra bröd styrelser har bett att jag skriver en för bow-style Brödkniv som var i bilderna. Och eftersom de ville ha det för att göra till jul, jag rusade för att göra en annan instructable.

Dessa knivar är bra för styckning färskt bröd. Vanliga knivar tenderar att vandra och man hamnar med ojämna skivor. Fören hjälper hålla bladet fin och tät och även fungera som en referenspunkt för tjockleken av skivor.

Jag har en fullt utrustad verkstad och använda elverktyg för att göra dessa. De kunde göras med handverktyg eller mindre elverktyg. Jag kommer att försöka inkludera hand verktyg instruktioner längs vägen, men alla bilder kommer att skildra användningen av bänk elverktyg.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Skapa en Andy Warhol Style kort

jag gjorde detta kort till min familj för några år sedan, och av alla kort jag gjort under åren, detta var den största hiten! Vem vill inte bli förevigade i lik av Andy Warhol style popkonst? Det är ett bra sätt att anpassa bilder och slutresultatet...

DIY Duct Tape Bow

låt oss göra en underbar och söt duct tape båge! : DSteg 1: leveranser Du kommer att behöva:1. sax / ex-acto kniv2. silvertejpSteg 2: skär Skär 2 band av din silvertejp av exakt samma längd. Jag använder vanlig silvertejp som jag inte har någon mönst...

Duct Tape Bow Tie

Steg 1: 1. Få tejp och sax redo.Steg 2:2. Klippa bandet till valda längd. Jag använder ungefär 4-5 inches.Steg 3:3. Skär en annan bit tejp samma längd och sätta ihop.Steg 4:4. Nypa i mitten av din båge och dra ut insidan till form bow form.Steg 5:5....

Hemgjord närvarande Bow

glömt att köpa bågar för dina gåvor här julen? Har du fri tid att få dem men vill hellre göra något kreativt? Vad sägs om du prova och gör din egen hemlagade närvarande stråkar. De är kreativa, unika, och en stor konversation lappar!En hemgjord båge...

Bow stabilisator från bambu

främre båge stabilisatorn är en stav med en föränderlig vikt i slutet som motverkar styrkan av den strängen pull, och gör det lättare att stadigt sikta bågen, vilket ökar noggrannheten. Det kan också göra det tystare slaget och fören vibrerar mindre....

Hemgjord Sling-Bow

i detta instructable jag kommer att visa dig hur du gör din egen sling-båge. En sling-bow är i grunden en slangbella som ändras för att skjuta pilar. De är ganska stark beroende på vilka material du använder att konstruera dem med, och kan göras på e...

Hur man gör en hemmagjord Bow Rack DIY

Så mycket som vi skulle älska att hålla våra båge i vår lastbil 24/7 så vi kunde skjuta det varje dag, sanningen är, är vi behöver en trevlig och säker lagringsutrymme för det när vi gå några dagar utan att skjuta den. Och låt oss vara ärliga, det är...

Hur man gör en Bow - PVC båge - snabb och enkel

hur man gör en Bow - PVC båge - snabb och lättI denna video Visa jag dig stegen för att göra dig själv en enkel båge av pvc.Du behöver inte någon värme eller omarbetning av PVC: n att göra detta, bara några enkla kapning och sågning behövs.Denna båge...

Ski Bow

jag sökte på en plan att bygga bågar av skidor, men jag bara kunde hitta hitta exempel gjorda av cross coutry skidor. så jag bestämde mig att bygga en mitt eget sätt.Jag glömde att göra steg för steg bilder.så denna instruktions är bara för att inspi...

Fallout Mini Nuke Diddley Bow

Fast i ett fallout shelter valv letar efter något att göra? Tja, inget bättre sätt att fördriva tiden än för att göra ett musikinstrument.En diddley-bow är en klassisk maker instrument. Med några saker rensas från apokalyptiskt wasteland, kan du enke...

Bowie kniv

Mitt mål att göra denna Bowie kniv var att använda metall från min skrot hög att göra bladet och handtagen (skalor) från en död svart valnötsträd på min areal.Det finns en massa olika metaller som kan användas på många olika sätt att göra en kniv. So...

Fasade Laser skär Brödkniv

I detta instructable, vi lära dig hur du gör din egen räfflad plast Brödkniv med en laserskärare! Du kan fråga, varför bry sig? Tja, håller på att utveckla några saker på Fremont Laser och Design, vi räknat här ut att vi kan - och det är skäl nog för...

David Bowies ikoniska Lightning Bolt öga

David Bowie har varit en av de mest ikoniska glam rock musik artister som dominerat världen på 1970-talet med sitt utseende och röst som inspirerat många konstnärer, som Duran Duran, panik! På Disco och Lady Gaga. Här kommer jag att visa hur man måla...

Fil Bow

detta är en båge som du kan göra av metallband i hängande filer.Steg 1: Saker du behöver. Behöver du några enkla saker:3' - 4' Nylon snöre,1-2 filer till fick rosett personalen från,(Valfritt) Lättare att bränna bort fuzz och avsluta den.Steg 2: Bow...

3D tryckt Queenbreaker's Bow - öde skala 1:1

KortHej alla! Innan jag går in på instructable, låt mig första samtal om detta projekt för lite. Om du inte vet, detta är en pistol från spelet öde, och anledningen att jag valde just en att göra är att jag gillar en bra utmaning. Är att jag lyckades...

Dragspel Style två gånger bakad potatis förrätt

I hela detta Instructable kommer jag visa dig bakad hur man gör en söt potatis förrätt som säkert kommer att imponera på dina vänner, gäster eller medarbetare.Det första du kommer att behöva är lockigt fry/dragspel gör maskinen!Det finns många olika...

Cajun Style färsk pumpa soppa med Bacon

prova något annorlunda för semester, denna Cajun style pumpa soppa är gjord med färsk pumpa puré.Starta en ny semester tradition, göra detta till din nya signatur maträtt-ingen behöver veta hur snabbt och enkelt det är att göra.Detta är inte din morm...

Lätt Bow-tie

följa dessa instruktioner för en snabb och enkel fluga. Den färdiga produkten kan sedan kopplas till vad som helst du kan tänka dig!Att komma igång behöver du:-Tyg, blir 1 gård långt mer än nog.-* Smältbara gränssnitt, igen 1 yard är långt mer än til...

Bow formad kudde DIY

Hej är jag Mizfashionablylate20! Denna vackra accent bow kudde är en kopia katt version av metalliska Stripe Bow kudden av Xhilaration finns på målet för $19.99. Min DIY version kostar $10Material som behövs:Tygkudde infoga eller kudde fyllningNål oc...