Bowling stift kostymHalloween-kostym: bowling stift
Relaterade Ämnen

Bowling stift Costuming

dessa är några bowling stift vi gjorde under teen camp på ungdomsgården. Finn och Jake (vänster och center) gjordes av en tonåring och Mordecai (höger) blev min mig.Två första är bara målade för att vara en avbild av karaktärerna.Den sista som är mål...

Hur man bygger en uppvuxen trädgård med används BOWLING stift. Du har aldrig sett detta förut!

Jag har mycket dålig jord i min trädgård, och jag var får frustrerat med usel grödor jag var att få försöka odla grönsaker i den. Så, jag bestämde mig att göra något åt det! Jag byggde några upphöjda trädgårdar, och på bara en vecka resultaten är häp...

Bowling stift dolda fack

har du någonsin velat dölja ett litet objekt i vanlig syn? Jag tvivlar på att någon har tänkt på att en bowling stift... Har du överväga det? Vi skär ut ett litet hål i botten av en bowling stift spärrades av en mössa som knappt kan märkas.Steg 1: Va...

Skapa en bordsskiva av regenererade bowling stift

en av mina vänner och hans fru är ivrig bowlare, och han kom till mig med en fråga:"Jag fick massor av bowling stift från en gränd och jag vill få ett bord gjort av dem, vet du hur man gör det?"Mitt svar: "inte en aning, men jag ska lista u...

Så gör du: Skala en Bowling stift...

Så en kompis till mig är en ivrig bowler. Han har även en del tid jobb att göra underhåll på en lokal gränd... Han gav mig ett dussin pins häromdagen och jag är inte riktigt säker på vad jag ska göra med dem, men jag är en träsvarv och jag älskar mig...

Cyborg Cybernetic robotic maskin främmande arter Laser rökare LED'S Halloween kostym! LEGIT

HejMitt namn är Kenny, och jag har alltid varit ett stort fan av teknik! Jag har alltid varit bra med sladdar. Jag har tusentals random trådar jag har samlat genom åren) min andra talanger består av lödning, ändra komponenter, datorer och spelsystem,...

Lätt inomhus bowling

din småbarn älskar att spela i recycle rätt? Tja, här är ett roligt litet barn spel för mindre än tio dollar. Kom så går vi!Steg 1: Återvinna diggin' Du behöver,15 vattenflaskoren liten bolloch...en hall!Steg 2: Bowling stift setup Som bowling stift...

Glöd i The Dark Bowling

någonsin velat spela bowling i mörkret? Nej? Inte jag heller! Men hur som helst, jag ska visa dig hur man gör glöd i mörka bowling stift!Steg 1: Saker du behöver * 6 eller mer plast vattenflaskor* Barns lek sand* Glow sticksSteg 2: Ren flaskorna Öppn...

LEGO Bowling

Steg 1: Har tre lite Bowling stift Få 3 lite bowling stiftSteg 2: Ha en Lego Person och ett huvud Har en Lego person och chefSteg 3: Kasta huvudet Kasta huvudet på stiften...

Utomhus Bowling - Bolos de campo

Hej gott folk!På sommaren vill jag dricka horchata: färska, välsmakande och söt!Men...Vad om flaskorna?Är det möjligt att göra något med horchata flaskorna (jag säger horchata men kanske jag kan säga choklad Milkshake, mjölk eller vad som kommer flas...

Banken gjorde från Shadow Box

för att göra denna bank, jag började med en 5 x 7 shadow box. Jag använde min Cricut Expression skärmaskin och patron tjusig femtiotalet för att skära ut en bowling stift och titel för insidan. Jag placerade min nedskärningar på en vit cardstock skur...

Hur du jonglera

i detta instructable, du lära dig att jonglera 3 objekt med två händer. Detta bör också förbereda dig för att kunna lära sig att jonglera fler objekt med lätthet. Det finns fyra saker du behöver: bollar eller något annat att jonglera, rum, tid och tå...

Hur man gör en Calvin and Hobbes snögubbe

bästa snö skulpturerna inte skapats i snön utanför, men inne med papper och en penna av Bill Watterson. Några av hans bästa band var hans snögubbe sådana, och så efter att ha läst Calvin and Hobbes så länge; Jag bestämde mig att faktiskt göra en av s...

Hur till (med tekniker-ish) gör ett korthus

hur man gör ett korthus. Jag har märkt de flesta platser på nätet ger en mycket vag beskrivning av deras konstruktion och inte erbjuder några verkliga råd, så efter att ha lärt sig den hårda vägen, jag ska visa hur man gör ett torn eller korthus, av...

Hur man "Gör Toledo" i 30 dagar (eller mindre)

är du planerar att besöka området Toledo och behöver några idéer för saker att göra? Tja, är du i tur! Vi har 60 underbara förslag för dig.I detta Instructable, hittar du bilder och Detaljer om olika aktiviteter som har alla testats och njöt av Bill...

ARGA svin: Real Life turneringsbord

miljontals människor älskar att spela de mest populära App genom tiderna på sina mobila enheter. Föreställa sig hur roligt det är att spela detta spel i verkliga livet?? Men denna gång... svinen är ute efter hämnd. De har tagit alldeles för mycket mi...

Hur man sparar ditt förnuft med single-servering kaffe kan glass.

Det är en av de långsamma rörliga lördagar. Ditt äldsta barn är att ha en playdate med en av hans bästa kompisar. De har slits genom din sons leksaker i rekordfart, hävdade två gånger som kan "push" och som har befogenhet att utföra en "Jed...

Återvunnet trä pallar Thanksgiving Turkiet dekoration

med lite uppfinningsrikedom och en gammal trä pall, kunde vi göra en söt och rustika ser Turkiet att dekorera våra främre varv med!Steg 1: Hitta en trä pall Om du kör runt någon "industriell" del av staden, du är ca 100% sannolikt att hitta en l...

Spelar Root Beer Pong

ScenariotDu är på en fest med dina vänner och du vet inte hur man spelar spelet på en fest. Du vill ha kul med dina vänner och inte göra bort dig komplett och eventuellt imponera på attraktiva tjejerna över rummet (rolig rätt).Steg 1: material4 ping...