Boy Scout Iphone fallSe Steg
Relaterade Ämnen

DIY - Boy Scout halsduken (Bandage storlek)

denna artikel kommer att fokusera på vissa Halsdukens som jag designade och tillverkade för den lokala Boy Scout troop. De var avsedda att vara bandage Halsdukens till stöd i praktiken av första hjälpen akuta behandlingar. i totalt 24 Halsdukens gjor...

3N1 iPhone fall/Vent klipp/cykelställ

detta unika iPhone fall skyddar din dyrbara telefon, dubblar som en vent klipp för händer gratis GPS-navigering, och tripplar som ett stativ för filmvisning. Detta är en unik idé som stöd din telefon och du vart än du tar det!Steg 1: Utsikt över fall...

DIY cross-stitched iPhone fall

göra din egen anpassade iPhone fall med hjälp av en cross-stitchable iPhone fall (win en av fem kit).Steg 1: Vad du behöver: en cross-stitchable iPhone fall, brodertråd, en trubbig nål, en Sharpie, ett par saxar och rutat papper.Steg 2: Använda rutat...

Handgjorda Boy Scout Troop flagga - läder & trä

som du har sett i min andra artiklar, min familj är involverad i vår gemenskap. Vi tillbringar en hel del av vår tid stödja skolans band program och även scouting program. Ett par veckor tillbaka, som vi planerar att skicka ungdomar till Boy Scout so...

Hur att dekorera en iPhone fall

Detta hur-till publicerades ursprungligen av mig på omghow.com.Jag älskar ändra min iPhone fall för att matcha olika outfits eller teman men det kan vara ganska dyr. Så jag ofta ta min gamla iPhone fall och anpassa dem med objekt som är billigt att k...

DIY: Sy egna E.T. iPhone fall

vi frågade vän och Hjälte bilder fotografen Leah Brandt att skapa denna bedårande cross-stitched iPhone fall precis i tid för Halloween.Steg 1: Vad du behöver:Din favorit korsstygn mönster ().Alla lämpliga floss anges i mönster.En skarp par saxar.Kor...

DIY LEGO IPHONE fall

Vänligen rösta i craft tävling!!! Med hjälp av gamla iPhone fall och reservdelar LegosSteg 1: material Stora Lego bit att passa iPhone skära ut utrymmet för kamera Extra längd av Lego bit är för sidorna av falletSteg 2: superlim Superlim bitar på oms...

IPhone fall av polerad metall

jag ville ha en attraktiv robust metallhölje för min iPhone 4S som skyddar telefonen från skada, särskilt dess skärm; och tillåter enkel borttagning av telefonen från fallet. Telefonen bör också inte lätt falla ur fallet. Detta fall kan göras att pas...

Trä Boy Scout patchar

dessa är vissa fläckar som jag gjorde för sex månaders återträff för en Boy Scout kurs kallas Woodbadge.I stället för tyg, är de gjorda av 1/4" plywood från Home Depot.Alla har en personlig lapp!Steg 1: I trä för att en enhetlig storlek Nyckeln till...

Datorväskan från 1960-talet Boy Scout ryggsäck

inspirerad av:Jag tog min pappas gamla 1960-talet Boy Scout ryggsäck bort fickorna och rama in, skära påsen apart, klädda med en mjuk filt (som jag tog bort ett flygbolag flyg), och sydde det tillbaka tillsammans. Sy en ficka på framsidan gjorde en p...

3D utskrivbara GoPro montera kompatibel Iphone fall

detta är en steg för steg guide till att skapa ditt alldeles egna anpassade telefon fall. Denna guide gör att telefonen att använda alla GoPro mount eller tillbehör som en stabil plattform för att ta foton eller videoklipp. I detta instructable, jag...

123d design Earbud innehavaren Iphone fall

någonsin får du en stor trassliga röra med dina hörlurar i fickan? Eller du tappar bort dem då? Väl detta instructable visar dig hur man gör en iphone fall som har en inbyggd i earbud innehavaren!Steg 1: På baksidan Starta genom att placera premade i...

Lärdomar lärda 3D utskrift en anpassad Iphone fall

detta instructable kommer gå igenom stegen för att använda thingiverse.com customizer app för att anpassa en 3D utskrivbara iphone fall från din webbläsare. Funktioner i modellen och customizer appen guidar dig i din anpassning med 3 alternativ.1) vi...

Wood iPhone fall gjort på TechShop Chandler med nr 3D-programvara

trä iPhone fall gjort med bara Adobe Illustrator, Vcarve och en Shopbot/CNC routergjort på TechShop Chandler, www.techshop.wsSteg 1: Att göra vektorerna Gå in på Apples webbplats och hitta tekniska ritningen vilken modell du vill designa din iPhone f...

Idéer för Studded iPhone fall

jag har gjort en tidigare instruera på hur man gör iPhone fall nu beslutade jag att ge lite inspiration! Nu kör vi!Steg 1: Linje dubbar Plocka några dubbar slash juveler du vill och limma i en linje! Så enkelt!Steg 2: prinsessan Behöver du en solid f...

DIY lila pastell IPhone fall

Hej till alla min DIYers! Välkommen tillbaka till min kanal pinterest är alltid en källa till stor inspiration, i själva verket så fort jag hittar lite tid jag går att snoka runt och få lite idéer. Denna handledning var inspirerad av en tatuering, so...

Bredda klart iPhone fall acceptera tillbehör

i detta instructable, du lära dig att ändra öppningen i botten med en akryl iPhone fall acceptera en laddning tillbehör som annars är för bred för det.Detta foto visar fallet själv (rosa sak i ryggen är en stick-on LCD ficklampa) och laddaren. Laddar...

DIY dreamcatcher iphone fall

DIY Tumblr inspirerade iPhone Case - DREAMCATCHER uggla.Hej mina vänner! I denna tutorial jag visar dig hur kan anpassa genomskinliga telefon fall använder bara nagellack. Jag såg en bild av en dreamcatcher tattoo tumblr och detta mindes mig att min...

IPhone fall av papier mache

Papier mache, galen, va?Jag gjorde några masker nyligen med papier mache, så när jag var undrande runt Instructables letar du efter ett sätt att sätta min iPhone 3G i min bil med stil, jag tänkte att jag skulle ge det ett försök.Vad jag ska göra är i...