Brandon svetsar en Servetthållarehar jag undervisat Brandon [mitt barnbarn] att svetsa och han älskar arbeta i butiken och göra särskilda projekt. Brandon är 15 och har Autism. Han har använt min hood, skyddshandskar och förkläde och jag tyckte det var gång han hade sin egen växel, så här han arbetar på en Servetthållare med sin nya redskap på. Vi ska gå igenom stegen för att göra Servetthållare...
Se Steg
Relaterade Ämnen

IKEA Hack: Uppgradering Servetthållare

jag gillar utseendet på Ikea Servetthållare, men plast basen stämmer inte överens med vår inredning också. Jag uppgraderat den med en trä platta istället för plast bas kom med.Steg 1: materialEn Ikea Servetthållare. $5En trä platta. Jag köpte min på...

Hur man utformar en Servetthållare

detta är en cool liten Servetthållare som ser bra ut på alla middagsbord. Du kan anpassa den med ditt eget namn eller offerter på sidorna och basen. Det är en stor konversation bit att ha när du har gäster över och det håller din servetter trevligt o...

Servetthållare

Inte ett fan av slösa bort saker, och jag hade mycket kvar över ren servetter. Jag gillar också inte tittar på dem... så jag gjorde en Servetthållare på Techshop med laser cutter!http://Techshop.ws/Steg 1: Design Först jag mätte servetter för att få...

Knex Servetthållare

jag tänkte på fler idéer för saker gjorda av knex... Detta är vad jag tänkte på! Betygsätt, kommentera & Prenumerera!Steg 1: Bit Count Detta är antalet bit. Du behöver servetter förSteg 2: Botten av innehavaren Detta är botten av innehavarenSteg 3: S...

Hur man gör en mobil Servetthållare.

Detta instructable berättar du hur man gör en Servetthållare. Detta har hjul så det är verkligen lätt att vidarebefordra det till någon.FÖRDELAR:-Lätt att göra-liten mängd bitar-kreativ-coolaNACKDELAR:-Vilka nackdelar det kan finnas??? DET ÄR EN SERV...

Kåda LED Servetthållare

jag hade lekt med kåda och lysdioder separat för ett tag. Sedan jag såg Rainbow LED Papperspress instructables och tänkte "Wow, du kanna kombinera två!" Jag tittade runt huset en användbar applikation och märkte jag hade en vanlig, tråkig trä Se...

Servetthållare från CD/DVD

detta är en annan post post vi lär dig hur man gör en vacker Servetthållare tillverkad av gamla kasserade CD-skivorKontrollera den steg för steg hur man gör det i VOQ bloggVi visar det enkla, kreativa och lätt-att-göra-produkter som du kan göra med d...

Göra en Servetthållare med handverktyg

Denna attraktiva Servetthållare gör en stor gåva för familj, vänner eller själv. Du kan göra det att matcha köksbordet, eller du kan göra det att matcha skåpen om du ska hålla den på disken. Den här är tillverkad av furu.Det är en stor skicklighet by...

Servetthållare med tulpaner...

Jag gjorde detta Tulip Servetthållare i samarbete med den europeiska träbearbetning samarbete bygga 2015.Jag representerade mitt land Nederländerna.Och när du tänker på Holland... du tror av väderkvarnar, tulpaner, woodenshoes och ost.Och det är där...

Ek Servetthållare

Våra gamla plast Servetthållare från 60-talet närmar sig slutet av sina liv. DIY tid!Jag hade redan setup min routing Jigg för 1/4" box leder för ett annat projekt, så jag var redan del sätt klar med den här. Jag gillar att göra saker utan spikar ell...

Unika Servetthållare av trä!

Hallå! Mig igen.Ett par månader tillbaka, det var "den tiden på året" igen. Några månader före "den tiden på året", var det tid på året att jag brainstorma julklapp idéer. jag inte hade sett min syster på ett tag, och jag ville ha någo...

Brödrostar. Betong Servetthållare

lätt att göra, stor unik gåva idé, består av betong. Brödrostar är servett hållare, coaster innehavare eller glasunderlägg. Här är hur du kommer igång.1. leveranser-Betong. Blanda din egen eller köpa en pre blandning. Vi använde Quickrete 5000-Siliko...

CD-pappers Servetthållare

nu en dagar CD-skivor har blivit nästan föråldrad!Ingen använder denna lagringsenhet på grund av tekniska upp-graderingSå vi har massor av gamla skrot oanvända CD-skivorBara för en kul gjort tabellen servett pappershållare från CD1) tog gamla CD och...

Servetthållare - återvunnet trä

Detta är ett mycket lätt projekt och bygger på Steve bra mönster. Jag ändrade rose från Steves mönster till en keltisk Knut och bytte topp innehavaren för att passa den nya designen.Min uppdaterade mönster kan laddas ner här du kan ändra design på to...

Handskfacket "Snabbmat" Servetthållare

• sax• silvertejp• limpistol• lim pinnar• kartong• box kniv• kardborrband• inslagning (cellplast)Steg 1: Skära papp Skära papp till önskad storlek som passar din kryddnejlika box...Min låda:• 1 5 x 8"• 2 2 x 8"• 2 2 x 5 1/4"• 2 1 x 8"O...

Servett hållare MacBook står

en metall Servetthållare gör en stor monter för din MacBook när inte i använda.Steg 1: Få leveranser Inklusive Servetthållare och några runda filt möbler kuddar. Jag fick min Servetthållare från målet. Metal fungerar bättre än trä, eftersom det måste...

Birch bark armband, servettring, hår tie och andra enkla birch bark objekt.

Näver är ett fantastiskt material. Det är inte bara funktionell, det är otroligt vackert. Jag jämförde min underbara fru till inre näver i en dikt, och hon svimmade. Det är verkligen så vacker.Mina vänner April och Jarrod vände mig till möjligheterna...

Art Deco servett Caddy

här är en fancy schmancy Servetthållare för din Gatsby parterna. Tog inte som lång med en laser och limmade ihop på ett kick!Material:24 x 8 inches av 3/8" lövträ (jag använde 1/2" ek, tänkte att det var 3/8"... gjorde laserskärning knepigt...

Batman kork styrelse Monitor Topper

min man har alltid varit en stor Batman-fan. Han säger att han är "den tänkande mannens superhjälte" eftersom han använder verktyg och färdigheter, tillsammans med kvickhet, för att besegra ett gäng galningar. Ingen kosmiska superkrafter här. *...