Brandpost Prop för Theatre Street scenDenna brandpost användes på scenen, som en ytterligare inställning funktion på en downtown New York street scen.

Det är tänkt att vara smutsig, rostig, flagnande färg gamla enhet, som kan flyttas av och på som verkligen lätt. Jag gillar att använda så mycket gratis/återvunnet grejer som jag kan i min rekvisita, som vanligtvis gruppen teater jag arbetar med har en liten budget för rekvisita.

Denna brandpost har byggt av återvunnet objekt och lämnade över färg/lim.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gimli dvärgen - Sagan om ringen Halloween kostym

efter framgången med förra årets Gene Simmons projekt, jag var spännande att se vad RavingChild skulle komma med för Halloween i år. Jag hade en känsla av att vad han beslutat, det skulle vara intressant, roligt att göra, och utmana min prop-making f...

Brandpost (som kissade på av en hund) kostym

jag gjorde denna kostym 2011 för NYC Halloween paraden.Material som används:Varm limpistol och pinnar (hög värme)Stora bitar av skumTegel tryckta kontakt papperAkryl och sprejfärger (grå, brun, röd, Silver, svart)Träpinnar (olika storlekar)Expanderan...

3D anamorfisk Street Art

i stil med Julian Beever och Eduardo Relero, jag försökte skapa en 3D anamorfisk bild (en bild som från en utsiktspunkt visas 3D).Detta var min första men definitivt inte min sista, det är bara för mycket kul när den börjar arbeta;). Så, tack för bes...

Gamla hederliga pengar tills Prop för 1950-talet Drug Store

Jag gjorde detta gamla hederliga tills för en produktion av West Side Story. Den är utformad som en statisk klänning stötta att sitta på slutet av Doc's Drug Store bardisken under scener i apotek. Jag tittade på anställa en, men vi inte har budgeten,...

MARKNADEN [scener]

Sedan dess tidiga bion härlighet, har Central Market gjort en känsla av identitet för staden San Francisco. Sedan mitten av 1970-talet förlorade dock området fart på grund av störningar från stora subway byggandet. Denna prototyp gjordes som en del a...

Mappning av imaginära dricka brandposter

Detta är en kartläggning projektet, vilka geolocates San Franciscos akut dricka brandposter – en serie av brandposter som sattes upp vid ett tillfälle att tillhandahålla akut dricksvatten till San Francisco vid en Stadsövergripande katastrof. Jag döp...

Hand Grenade film Prop

att vara i fältet oberoende film är ett ganska tufft jobb. Kostnaderna för allt, tid sedan sätta ut för att skapa en bra produkt. I hobbies som denna, kan DIY projekt komma mycket händig. Props online kan vara mycket dyrt, så gör dem själv är en livr...

Stötta brandpost

detta är min första instructable så jag tänkte jag skulle börja med något enkelt.Jag var nyligen i en dekoratör butik och såg en stor letar falska brandpost / paraplyställ - förutom att det var grönaktig och kostar $80. Jag gillar coola grejer men $8...

Göra en brandpost med plast saker (och en hel del instant lim)

det var en vanlig tid i livet av M.C. Langer. Du vet, onda robo-planteringsmaskiner, stor prop pistoler, vibrobots med kulsprutor och sånt. Men en dag, publicitet skolchefen en colombianska universitet (och vän till mig) anförtrott mig en bisarr uppg...

Zombie Prop huvud hugga foto Op

Detta Instructable är en kulmen på många delar i ett. Om du har några frågor vänd! Jag har massor av bilder och jag är ganska säker på att många av dem kommer att vara bara slumpmässigt eller samma från olika vinklar. Detta är bra för människor som v...

Hur man inte ska vara en Creeper - resa/Street Photography

det finns olika sätt att närma resa/street photography, det finns också etiska frågor också. Offentliga rummet innebär för många länder, rättvist spel. Privata platser och utrymmen är förbjudet utan tillstånd. Känna till lagar om det lokala området....

Retro kamera Prop

Jag arbetade på en produktion av Bye Bye Birdie och de behövde en 60-videokamera prop för scener med Ed Sullivan Show. Detta är en av de mest funktionella och robust rekvisita har jag byggt och jag trodde jag skulle gå igenom den! Detta Instructable...

Stage Prop med inbyggd Tiny Fogger och dimma Chiller (på de billiga)

aka "Low Budget små marken dimmig - del 2"Detta är ett skede prop för pjäsen "Killerinstinkt" som kommer att ha sin premiär på scenen i ungefär två veckor. Det kommer att vara centrum bit på en fancy moderna matbord som bör likna den s...

Göra en realistisk Prop/falska kniv

är du filmakers ute vilja införliva en kniv kamp i din actionfilmer men vill inte lägga din aktörer i fara? Du kunde tråkig en kniv men som fortfarande risker och nära skott kan avslöja den verkliga knivsegg. Sluta stressa och inte leta längre! Idag...

Steampunk klocka Theater Prop

Denna steampunk stil klocka byggdes för en scenisk version av runt världen i 80 dagar, produceras av Alla för en produktioner under April och maj för 2015. Klockan mäter 5 fot i diameter och funktioner elektroniska kontroller ställa in tiden på scen...

Hur man skapar en "ridiculously.awesome" gjuten glas reproduktion av din favorit film Prop

jag skulle vilja börja med att säga att jag älskade att uppfinna och dokumentera de senaste stora instructable att jag skrev rätt hur man bygger en ekvatoriella montera för lång exponering fotografering. Jag skrev detta för den "göra den verkliga utm...

Ghost hundar spela poker (spökbilder någon bild i en scen är samma)

krav:större version på min hemsida:http://nightmareinshiningarmour.com/Recent/displayimage.php?POS=-165Jag använde photoshop CS2, men någon senare version kommer att vara samma sak med liknande ikoner.1 bild till ghost något i det.Obs: Jag har en dat...

Foley konstnärskap för en scen

Idag, ska vi titta på den underbara världen av Foley konstnärskap. Vad är en Foley artist? En Foley artist är en som ger ljudeffekter för en film med hjälp av vardagliga föremål och material som kan producera ljudet vi förväntar oss att höra när du t...

Ballet Theatre

Någonsin velat skapa din egen Ballet Theatre med en snurrande ballerina, gardiner, ljus och musik? Väl genom att följa dessa instruktioner kan du göra exakt det som visas i bara några steg. Vissa material kommer att innehålla trä (olika storlekar), e...