Bricka från aluminium kanskapa din ursprungliga bricka med en burk!

Varning: Kan kan skära fingrarna eftersom det är vassa!

MATERIAL:
En kan
Ett par sax
En kniv

Se Steg
Relaterade Ämnen

Fixa en tak ljus finial med en aluminium kan

jag har bytt ut några av ljusen i mitt hus för takfläktar och fann att de fixturer som jag tog bort var en lite trevligare än de installerade på andra platser i mitt hus (som den i lerbad utanför garaget). Jag hade tänkt att byta ut dem en stund, och...

Aluminium kan Granny Square Tote Bag

Detta är min hemlagade Tygkasse gjord av plåt av aluminium (ölburkar), en gammal t-shirt, bambu, pärlor, tråd, pull-tabs och virkade garn. Det är bra för stashing dina virkade saker eller andra saker.Jag älskar återvinning och åter purposing. Jag gil...

Aluminium kan ugnen

Utrustningslista:2 x hinkar. En för mätning, en för en vägda mögel1 x stålfat1 x stor blandning hink1 x väska av gips1 x väska av sand2 x plankor2 x tegel1 x 1" stålsätter röret vid ca 2 fot i längd1 x uppsättning stål handtag1 x degeln1 x cirkulär f...

Flygplan från en Aluminium kan (och det flyger också)

detta flygplan kan definitivt bli bättre genom att mäta före styckning. Jag gjorde inte detta och det slutade titta lite ojämn. Detta flygplan att flyga, men endast om du gör det från en ALUMINIUM kan. Mest konserverad energidrycker använda alla-Alum...

Aluminium kan kök Planter

Återanvända en aluminium kan skapa en planter för din köksträdgård.Steg 1: Material: aluminium kan; Burköppnare; mark. anläggningSamla ditt material.Steg 2: Skär kan toppen av aluminium Använda konservöppnare avskurna locket på aluminium kan, precis...

Aluminium kan prydnader: Hur att förstöra ett par bra sax samtidigt spara miljön

de 3 rs återvinning är:MinskaÅteranvändaÅtervinnNu är jag allvarligt beroende av diet coke. Så skär att minska till 2 per dag.Jag spara burkar att återvinna, men hittade ett annat sätt att återanvända burkar göra till utsmyckningar för min utomhus se...

Aluminium kan, saltvatten och träkol batteri

detta instructable visar hur man skapar en enkel aluminium luft batteri från en läsk kan och en bit av träkol från bakgård BBQ. Detta instructable publiceras tidigt men jag hoppas att kombinera denna enhet med en joule tjuv och en LED för att ge ett...

Telefonens kamerastativ från 2 par ätpinnar, 12 oz aluminium kan och 5 gummiband

material lista:2 par ätpinnar1 12-oz aluminium kan5 gummibandValfria verktyg: phillips skruvmejselSteg 1: Använd en gummi band för att fästa de 4 pinnar tillsammans i fett slutet sedan dra en av ätpinnar upp högre än de andra 3Steg 2: Stick aluminium...

Hemgjord färgton glasyr för aluminium kan hantverk

efter att ha sett flera filmer om hur man gör läsk kan hantverk märkte jag att de flesta av dem används antingen alkohol bläck eller permanenta märkpennor för att färga deras arbete. Jag hittade att de permanenta märkpennorna tenderar att torka ut sn...

Metall och menyfliksområdet smycken från aluminium kan

någonsin sett en bild på en aluminium kan eller plastmugg och varit så jag undrar om jag kunde göra det i något jag kunde ha?Jag gjorde, så här är det.Hitta design du gillar på en aluminium kan eller plastmugg.Skär noggrant och slipa kanterna.Använd...

Jonisering kammare av aluminium kan

i detta instructable jag lär dig hur man bygger en jonisering kammare, som inte bör kosta mer än $ 10. Ledsen för min dåliga engelska, jag är brasilianska, så talar inte mycket väl.Steg 1: material som behövs:Kan coca cola eller annanvoltmeter eller...

Hur man gör en aluminium kan spis

Jag visar hur man gör en mycket enkel alkohol burning läsk kan spis. Denna spis fungerar bra för kokande vatten och kan göras med vanliga material som du förmodligen redan. Fina med aluminium kan kaminer är att många ändringar kan göras att göra dem...

Aluminium kan Ant

enkelt ant med sex ben och tång... allt från en kan... allt du behöver är ett par saxSteg 1: saker du behöver heres vad du behöver:-1 aluminium kan... läsk, iste, öl oavsett.-1 sax-ungefärligt 10minutesSteg 2: skär #1 skär ett vertikalt snitt, från t...

Alkohol Burning aluminium kan spis

Aluminium kan kaminer är bra, de är kompakt, lätt, och har en låg kostnad. I detta Instructable kommer jag att visa dig hur man gör en. Vänligen lämna en kommentar och prenumerera, tack!Steg 1: material 1. 2 aluminiumburkar2. kniv / sax (eller något...

Mycket billigt och effektivt rök bomb från en aluminium kan

sedan min senaste instructable var en ganska hemskt idé, beslöt jag att göra en annan med något som jag har ägnat många av mina somrar åt, PYRO! Detta instructable visar dig hur du skapar en mycket enkel smokebomb med en aluminium kan och vissa kemik...

Aluminium kan rosor

Vad gör du för blommor på en post-apokalyptisk tema bröllop? Du göra dem av metallburkar!Min partner och jag använde aluminium pop och ölburkar göra hörnstenarna för vårt bröllop i ett skyddsrum. Medan vårt bröllop hade en post-apokalyptisk karneval...

Papercrete och aluminium kan vägg

Papercrete (även kallad fibrösa cement eller padobe) är mångsidiga byggnadsmaterial tillverkade av återvunnet pappersfibrer, smuts eller sand och cement. Den kan användas på ungefär samma sätt som adobe: bildas i tegel, sedan används som murbruk och...

Aluminium kan blomma smycken

göra ljust, iögonfallande smycken använder återvunnet aluminiumburkar!Steg 1: Samla verktyg och material Börja samla Dricka burkar! Jag gillar te och energidryck burkar eftersom de är färgglada och engångsbehållare.Hitta Blomma-formade papper slag i...

Nr-Weld mångsidig dekorativ blomma gjord av en aluminium kan

kan konst har en fascination för mig eftersom det är otroligt vad människor kan skapa från en läsk kan. Coca-Cola är ganska stora i mitt hemland, Tennessee, och du kan hitta soda kan tak på fågelhus, vind ledskenor och alla möjliga.Dessutom är jag en...