Brickor spel (eller Urban hästskor)gillar du spelet Horse skor, men tyvärr bor i staden och inte har gården utrymmet? Kanske inte kan du bara kasta dessa tungmetaller U Oavsett anledning, brickor är ett enkelt spel för hela familjen eller collegestudent som är enkel att spela, snabb att ställa och bryta ner någonstans (gräs, sten, smuts, trottoaren). Följande anvisningar handlar hur man bygger min version av spelet: brickor.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör papper hantverk från en spel- eller 3d modell

första ledsen för min engelska it´s inte min languajeDen programvara som behövsA spel med Direct X eller en 3d modell (i webben finns en hel del gratis)3D RIPPER DXAutodesk 3D Studio Maxeller något liknande som skissar upp för arbeta med filer *.3dr...

Speed simulator för racing spel eller coaster simulatorer

ett enkelt projekt, en fläkt kommer att blåsa luft i ansiktet efter i spelet hastighet. Lätt att göra och roligt!Steg 1: disclaimer och vad du behöver hi!först av alla ansvarsfriskrivning:Ansvarsfriskrivning *** nedan visas endast i informativt syfte...

Hur att videofilma skola spela eller konsert

Jag har fått några komplimanger på videor jag har gjort av de senaste skolpjäser, och jag tänkte jag skulle lägga upp några av vad jag har lärt mig "den hårda vägen."Mycket av detta är bara sunt förnuft, med vissa grundläggande huvudmännen i fot...

30 sekunder gratis torr-radera mini ombord, skiss spel eller någon användning.

1.-vad jag använt?A. två tomma DVD-fodral.B. isolerande tejp eller klister.C. torr radera markörer.2.-Hur kunde jag göra det?A. öppna de två fallen.B. vänd åt sidan etiketten på båda fallen.C. sammanställt två fall och använda den isolerande tejpen k...

Brickor spel lådor FCAM Edition

vi använder 5/8 tum metall stopp brickor. Tre växlar kastar per lag. Rutorna är inställda 25 fot bort, centrum till centrum. 3 poäng för en låda. 5 poäng för en kopp. Motståndarna poäng avbryta varandra. Cup övertrumfar alltid box. Mark på avsatsen o...

Portalen bokstöd (eller spel-ändar/DvD-avslutar)

i denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör portalen bokstöd (eller spel-avslutar). Dessa bokstöd är inspirerad av / baserat på http://www.thinkgeek.com/product/e9cc/. Jag såg detta och tyckte de såg ganska cool och sedan tänkte att £25 / $30 va...

Spel glasunderlägg - Tantrix

Vi har kombinerat nytta, nöje och estetik allt i 10 sexkantiga glasunderlägg! Låt oss se några glasunderlägg att när vänt över förvandlas till ett spel, eller när kopplas ihop bildas en tallrik.Dessa glasunderlägg var modellerad av Tantrixs spel. De...

Väggen (väggen montera ditt spel konsoler / skärmar / enheter)

Det är minimalistisk, tar upp mindre utrymme och estetiskt tilltalande, åtminstone för mitt öga.-Inga kablar sprang bakom väggen.-Alla komponenter hålls av rätvinkliga hörn hängslen eller anpassade konsoler besprutas med Plasti-Dip så de komponenter...

Messtival spel

Detta Instructable är en uppdatering till min tidigare på löpande rörigt spel om dagen. Messtival. I detta Instructable kommer jag att samla fler idéer tillsammans som kan användas antingen som fristående spel, eller som en del av en större händelse....

Stor uppfart, uteplats eller trädgård solur

detta är en design för analemmatic solur, stora som små, med elliptisk ringer. Den gjorde jag med min son är tolv fot över, dras i trottoar krita på en nivå del av vår uppfart, och du kontrollera tiden genom ständiga i plats motsvarar datum och se va...

Hur man spelar Super Famicom spel på en amerikansk Super Nintendo

uppmärksamhet: dessa instruktioner är endast för den ursprungliga Super Nintendo och inte mindre "slim" modell, om du inte vet vilken som du har, äldre SNES har en stor rektangulär lila reglage för återställningsfunktionen och slim modellen har...

Lägg till spel till din Zune (reviderad för 3.0)

spel och program på Zune har funnits sedan maj 2008. ZuneBoards.com har en liten grupp av människor utveckla dessa spel därför, alla dessa spel är helt gratis.Jag la spel och program till min Zune mycket lätt men en massa människor får intrycket från...

Hur man installerar teman, bilder, musik, videor och spel på en Playstation Portable (PSP)

jag hade svårt att räkna ut hur man gör detta själv så jag bestämde mig att hjälpa andra med denna process. Efter att gjort du räkna ut det var inte en svår sak att göra. (ledsen för bilder, min kamera är trasig och jag var tvungen att använda mina d...

Nybörjarguide: Hur att sträng en Lacrosse pinne i 30 minuter eller mindre

Dessa instruktioner är för mäns lacrosse huvuden som innehåller tre fält positioner: Attack, mittfält och försvar. (Ledsen målvakter jag personligen aldrig har gjort en, ja jag vet det finns en målvakt stick i bilden). Efter att ha läst dessa instruk...

Arcade skåp - spela arkad spel gamla skool

Rio - The göra klass bloggDetta instructable är för dig som gillar spel men missat eller vill återuppleva gånger där de beroendeframkallande mynt suga maskinerna var på toppen av spelet livsmedelskedjan.Det finns ett par instructables om arcade hytte...

Spel / DVD hållare

i detta instructable, jag kommer att visa dig hur man gör ett spel eller DVD hållare om du använda den som en spel hållare, har en plats för den wii Sports spela ner längstSteg 1: Base Pic 1: bygga dettaBild 2: sätta plattorna ibild 3: bygga detta oc...

Kopiera, Stealth och bränna Xbox 360 spel

detta instructable kommer att lära dig, i enkla ord, kopiera Xbox 360 spel. Och om du undrar, det är lagligt att ha spel säkerhetskopior, precis som DVD säkerhetskopior, men jag är inte ansvarig för vad du gör med spel eller hur du får dem.Saker du b...

Knex xbox360 handkontroll och spel hållare

i detta instructable jag lär dig hur man gör min awesome knex spelenhet/innehavaren!* Disclaimer *Jag är inte ansvarig om du bär det av någon avsnittet och det faller och bryter något alls! Varken är jag ansvarig om det bryter och det bryter din cont...

PVC och trä spel innehavaren/hylla/TOWER

i detta instructable jag visar dig hur göra ett spel eller dvd hållare från några skrot pvc och trä!Steg 1: pvc mätning steg 1: skaffa en bra 3'' eller 2,5 '' pvc pipe bit gruvan var omkring 2 fot lång, du behöver också några 1 X 1 trä eller någon ty...