Bröd Dahi Vada receptEn innovativ, snabb och mumsig version av den ursprungliga dal vadas. Absolut ingen blötläggning av linser behövs, ingen slipning alls. Enkelt sätt att en läcker behandla.

Ingredienser:
Bröd skivor-4 st hackade torka frukt / nötter-½ kopp ostmassa – 2 dl strösocker, 1 tsk Tamarind Chutney – 2 msk koriander chutney – 2 msk granatäpplekärnor – ½ dl Salt, rostad kummin frön pulver, röd chili pulver - som per smak

Se Steg
Relaterade Ämnen

Dahi Vada recept: Multigrain Dahi Vada: lätt läckra smaskiga: hur man gör dahi vada: Dhai Bhalla

Multi grain dahi vada. lätt att laga och mumsigt att äta....

Indisk yoghurt Vada-Dahi Vada

Dahi Vada är ett populärt mellanmål i Indien. Det är förberett genom att blötlägga vadas i tjocka dahi (yoghurt). Dahi vadas är en tokig hemma och jag gör dem ibland som de kräver vissa prep arbete göras innan handen... som att göra både kryddig grön...

Instant bröd Vada recept

Vada är främst en South indisk delikatess men de vadas består av puls som måste vara blöt och än en smet är att bildas. Det är en lång process. För att avbryta processen, vi försökte dessa instant bröd vadas som var snabb och utan förberedelser krävs...

Konvertera recept till tjugo Minute Meals eller mindre

Denna handbok förklarar hur jag ändrade min rutin för livsmedelsberedningar och matlagning måltider med mina recept, så vidare de dagar jag inte har energin, kan jag göra hemlagad mat i tjugo minuter eller mindre. Den delar även tips för de som köper...

Chana Dal Vada

Södra Indiska chana dal vada recept är en krispig djupa stekt kyndel tillverkad av bengal gram. Denna krispigt och milt kryddig dumplings eller vada är mycket populära i södra Indien. Chana dal vada är en av mina favorit vada recept som jag minns sed...

Butternut squash soppa med tillbehör!

Vad bättre sätt för att fira den första snöfall av året i Whitehorse än att mysigt upp med en fin soppa?Butternut squash soppa är min absoluta favorit, här är min beprövade recept.Steg 1: ingredienser Min soppa är aldrig samma två gånger - men min gr...

Carl från upp kostym

Twitter / för roligare bilder och idéerSteg 1: Få Box, lim, hönsnät, tejp, tidning, Whiffle Ball, färg Limmet är för papper maché receptet. Du kan använda oavsett recept du vill, jag använde 1 del trälim på 2 delar vatten. Det fungerade bra för mig.S...

Hur man gör Gingersnap Cookies

För semester ville jag göra en efterrätt som påminde mig om min egen personliga historia och relaterade till min härstamning av irländska amerikaner. Vanligtvis är första mat du tycker om när du tänker på en typisk irländsk dessert Irish Soda Bread.J...

Mini donut biter

ganska länge jag sökte för perfekt donut receptet. för långt från alla butiker för att få en dos av sockerhaltiga friterade degen, hade jag att komma med min egenmånader av dåligt tillagat degar och brända Paneringsdeg ledde (med tack till våra bröd...

Ovanliga användningsområden för kokosolja

Kokosolja är super mångsidig - jag använder det i bakning, matlagning, på mig själv och mina husdjur, och även runt huset! Min absoluta favorit sak att göra med kokosolja är min bivax och kokosolja läppbalsam - fungerar utmärkt på torra läppar och nå...

Enkel potatis pilgrimsmusslor

enligt min mening det bästa grönsaken på jorden är ödmjuk potatisDess utsökta, det är lätt att förbereda och dess bara en tom duk för läckra recept!När det gäller för matlagning, jag föredrar gamla, beprövade receptDetta recept kommer från min favori...

Spicy pustade ris - gluten fri hälsosamma mellanmål

att leva i ett tropiskt land, dess mycket vanligt att förvänta sig oförutsägbart klimat. Ja är speciellt i år klimatet verkligen hemskt. Varma soliga på morgonen medan i natt sin ganska chill & kallt. Men idag på kvällen, trots varma solen, började p...

Tusen lager (Mille Crepe) födelsedagstårta

Avsikten att göra denna kaka visas när jag titta på en steg för steg youtube videolänk från Facebook av denna vacker regnbåge mille crepes eller tusen lager kaka (klicka här om du vill se den som en hänvisning). På tiden det ser lätt, endast flera cr...

Lök ost bröd med Salt skorpa

Detta är en beprövad recept! Jag skapade den medan du arbetar som kock på en privat klubb och det då blev populära hos allmänheten när jag arbetade på Mecklenberg Gardens restaurang i Cincinnati, Ohio. Det är enkelt att göra, rymmer det en hel del sm...

Förvandla billiga amerikanska Store-Bought yoghurt till "Indisk yoghurt" (aka "Dahi" eller "Ostmassa")

denna tutorial ska show dig hur man gör en snabb och enkel återanvändbar "yoghurt-maker" rinna av överflödig vätska, förvandlas din billiga USA köpta yoghurt till en rättvis tillnärmning av riktiga indiska yoghurt/ostmassa/dahi--perfekt för rait...

DIY recept skyddsglasögon! (plus några extrafunktioner)

Som någon med hemska vision, jag alltid har problem att behöva ha mina glasögon på att se vad jag jobbar på, men då jag antingen behöva krångla med att bära skyddsglasögon över mina glasögon eller ljuga för mig själv att mina glasögon fungerar som sk...

Vad kan göras av banan?

https://youtu.be/FWNsXNEN3SsSteg 1: För att göra en Gummy banan Jello du behöver! Vad du behöver: - 3 banan,-gelatin av kiwi (70g) + kokt vatten (300ml)-gelatin av orange (70g) + kokt vatten (300ml)-gelatin hallon (70g) + kokt vatten (300ml)-kniv, sa...

Hot Toddy recept

dricka en god varm toddy är min favorit sätt att bekämpa vintern förkylningar - både frostiness och sjukdom! Detta är en kryddig version som är särskilt bra på att hålla någon slags kall i schack.Recept för 1 drink:2 1/2 oz whisky eller bourbon8 oz (...

Hur man gör Butterbeer | Harry Potter recept

Kolla in det utskrivbara receptet här: http://vegetarianbaker.com/Harry-Potter-Butterbee...Om du är som mig, var Harry Potter min barndom. Jag växte upp läsa böcker och njuta av filmer, men alltid velat prova maten från böckerna. Butterbeer är en av...