Broderade Inverted släktträd: familjens rötterDet var en vän till familjen födelsedag nyligen och jag ville förgrena sig ut från min vanliga gåva, som är en flaska vin, och göra något för henne. Hon är särskilt intresserad av sin släkthistoria, så jag beslöt att göra något med hennes släktträd.

Jag har känslan inspirerade nyligen av grafiska representationer av relationer, så detta projekt var en logisk förlängning av vad jag redan gjort. Jag har fokuserat på vilket motsvarar nuvarande, geografiska relationer--- men fäderneärvda relationer har sina egna utmaningar som är övertygande.

Jag gillade aldrig särskilt idén om mappning ut en familj med en tree metafor. För en, vem är bålen? Och för det andra ovanför smutsa är bara hälften av träd ekvationen. Nu root strukturer (specifikt, tap rötter i stil med morötter eller, i detta fall, klöver), å andra sidan, kan jag få. Rötter ankare---som familjer! Clover rötter, eftersom de är kväve-fixers och som min gåva mottagarens familj, berika jorden där de växer! (Lite av en sträcka, men vi kommer att gå med den.)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur du sätter din Quilt till en släktklenod Treasure

alla som är intresserade av att bevara familjens historia för deras avkomma kommer att gynnas av detta instructable. Det handlar om hur du sätter något handgjort täcke till en släktklenod skatt men den har bra tips för att bevara minnen och känslor s...

Familjesammanhållning Sand - anpassade färger & DIY ~!

Jag blev förälskad i tanken på enhet Sand! Vi blandade två familjer tillsammans när vi gifte sig i April, för sammanlagt fyra barn och två odlas ups. En ny familj, kommer tillsammans... om enighet sand uppsättningar kan vara lite dyr, plus, extra vas...

Konvertera en spolats upp pendelbuss till den ultimata familjen äventyr mobil

Idén till detta äventyr mobil kom inte till oss, snarare kom det till vår 13-åriga dotter i en uppsjö av spänning: "Jag vet vad jag vill till jul!". När hon stolt deklarerade, "en buss", vi hade den typiska överordnad reaktionen och sk...

Hur man gör ett släktträd liv hänge

Hello fellow Instructablers!Detta Instructable visar dig hur man gör ett livets träd hänge med familj birthstones. Grenarna kommer att avgrena för att visa hur familjen är ansluten, att göra denna taklampa ett sant släktträd! Livets träd hängen är en...

Broderade "Vila" kudde

Efter att jag såg denna kudde på Esty tänkte jag, "Jag kan göra detta själv."Detta instructable förklarar hur man gör en något annorlunda version som är broderad i stället för inked.Hoppas du njuter!Steg 1: material För detta projekt behöver du:...

Broderad Uggla och blommor

som jag växte upp, mina systrar och jag fick inte sitta framför TV: N utan några hantverk i våra händer. Det spelade ingen roll är det var broderi, stickning virkning, etc. lång som våra händer var upptagna. Till denna dag, har jag verkligen svårt at...

Broderade Vintage väggklocka

Jag har nyligen hittat en massa gamla säckväv i min källare (Ja, gammal nog att vara riktigt vintage!).Därför tänkte jag sätt att använda det, när idén om klockan kom till mig. Säckväv är gamla eller nya, det ger alltid en "vintage känsla" till...

Göra en baby Samus Aran med plast skräp (särskilda gäster: Caicedo-Langer familjen!)

Min familj har en tradition: ingen kastar ingenting till soptunnan innan jag bestämmer mig om jag kunde använda det för att bygga saker. Så tack till min mamma, min styvfar, min bror, mina farbröder och kusiner, jag har en full av verkstad... trash.E...

Familjen knytkalas utmaningen: Spel på!

Denna lekfulla husmanskost utmaning syftar till att få alla i din familj inblandade... speciellt barnen. De får lära dig lite något om matlagning, planering, arbete, organisation och prestation... alla rullade in en läcker, rolig händelse!Vi glömmer...

DIY billiga Inverter med skräp delar

Om du bor i Sydafrika skulle du veta att vår älskade land för närvarande körs av vår regering, men kan inte få politiska :-)ESKOM dubbade Eksdom är det enda i Sydafrika och gör ett riktigt dåligt jobb på att leverera ström till sina konsumenter och a...

12V DC-120V AC Power inverter från gamla UPS-enhet

Detta är en bra användning för äldre UPS enheter, de ofta får ersättas på grund av ålder, makt behov, kanske ett problem eller ändra ett batteri är inte ekonomiskt försvarbart.Det jag gjorde var från en enhet från mitten av 1990-talet, och batteriet...

Familjen Vs. familj Hockey

min fru och jag är stora i hockey, som är alla tre av våra barn. Vi lever i nordvästra Montana, ca 60 miles från den kanadensiska gränsen, och hockey är en breakout sport i vår dal.De senaste tre åren vi har organiserat en turnering i slutet av säson...

Ingen VASSLE lakto jäst rårivna morötter

Du kanske undrar varför lakto jäsning gör sådan en stor comeback nyligen?Främst på grund av lakto jäsning skapar nyttiga bakterier oftare kallas probiotika som är bra för tarmen. I princip fyller jästa livsmedel de goda bakterierna i tarmen. Goda tar...

DIY Animatronic (Foxy från fem nätter på Freddys)

"Hej och Välkommen Välkommen till Pirate's Cove" har du någonsin sett ett datorspel eller TV-karaktär som gjorde att du bara tänka "Oh man, jag skulle älska att träffa dem"? Ja nu kan du med detta Instructable! För att ge lite bakgrund...

Lilla familjen

Överraska en familj med en miniatyrversion av sig själva i deras favorit semester plats!Steg 1: Samla in papper och leveranser Detta är bokstavligen en av de billigaste gåvor du kan göra. Allt du behöver är sax, lim, papper, tidningen urklippen och e...

Fluff rumpor köra mig nötter

Se min lilla pojke i en söt liten ludd/duk rumpa som jag personligen gjorde sätter ett stort leende på läpparna. Duk diapering är så mycket lättare nu med tillgängligheten av PUL (vattentät tyg)! När jag först hörde av tygblöjor föreställde jag min m...

Lägg till 120v makt till bilen med en Inverter

Denna guide rekommenderas som ett komplement till den handbok som medföljer din power inverter. Du bör alltid läsa handböckerna som kommer med din utrustning.Växelriktare är ett bra komplement till alla fordon, om du kommer på en roadtrip de är ett m...

Hur man gör en spänning Inverter

Hej där!Nu, här är min första Instructable och Ill Visa dig, hur man gör en liten spänning Inverter (jag menar, att få en negativ spänning av en positiv) på du Bredboard.Vissa Amplifying kretsar behöver negativ spänning att fungera bra. Denna krets v...

Hur man gör maskin broderade fläckar utan en brodermaskin

någonsin velat göra en broderad patch? Har du en brodermaskin? Inga problem! I detta instructable, jag kommer att visa dig hur man gör grundläggande fläckar med min 10 år gamla symaskin.Om du var nyfiken på vad det var för, gör jag en BLU Sniper kost...