Broderade kedja armbanddetta är ett riktigt enkelt sätt att piffa upp en grundläggande kedja armband. Jag är inte ett stort fan av chunky smycken, så detta är ett trevligt sätt att lägga till lite färg utan att lägga till bulk. : D

Allt du behöver är några broderi tandtråd eller tunt garn och du är redo att göra en helt ny armband!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Kedja-armband av koppar

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör ett koppar kedja-armband med ett par tänger-avbitare en hammare, och naturligtvis, koppartråd. Jag använde 16 gauge tråd för detta projekt.Steg 1: Gör centrum bit Startar mittpunkten i armbande...

DIY Hur man gör en pärlstav kedja armband

Detta armband består av öglor av wire, gängade med pärlor. Det kan vara ganska tidskrävande att göra (om inte mer så än om du gjorde en normal handgjord kedja). Ansträngningen är dock värt det, eftersom du ska producera en unik, iögonfallande armband...

DIY vävda kedja armband

En platt kedja, med färgglada trådar eller mocka sladdar vävt genom varje länk, har poppar upp här och där i dagsläget. Vi brukar namn en sådan kedja och mocka armband: vävd kedja armband. Här, jag också lägga till läderband för att göra det en mer s...

Hur man gör en klämmig kedja armband

till att börja med ja im en kille och ja im in en armband tävling. Att göra regnbågen vävstol armband är faktiskt ganska kul så jag tänkte id ange.Steg 1: material Okej så första ditt kommer att behöva (uppenbarligen) en rainbow vävstol set med färge...

Gör en regnbåge vävstol enda kedja armband på vävstolen

Detta är hur man gör en regnbåge vävstol enda kedja armband! Följ mig påSteg 1: material 1 vävstol 1 krok 21 + bandSteg 2: 1: a bandet Se till att pilen pekar bort och sätta din första band diagonalt från centrum till vänster.Steg 3: nästa Nu, placer...

Paracord keltiska Knut kedja armband-mycket lätt att göra, och en stor gåva idé!

jag har gjort olika armband ett tag nu, och min andra hälft har bett för något som ser bra ut, inte är alltför skrymmande, men framför allt saknar ett plast klipp. Detta är vad jag kom med!Jag känner också att jag bör påpeka att detta är min allra fö...

Klämmig kedja armband

klämmig kedja armbandSteg 1: Att placera din BANDZ ☆★♡♥ Första är att se till att dina pinnar står inför på rätt sätt och du bör göra är plats gröna band på den mellersta peg och gör din väg upp till vänster och när du kommer till toppen bandet direk...

Handgjorda smycken design-DIY multi kedja armband för små wristed kvinnor

i detta handgjorda smycken projekt, jag kommer att visa dig hur att återanvända din gamla kedjor och överblivna trim att skapa ursprungliga flera kedja armband för små wristed kvinnor. Det är enkelt och underhållande!Om du har varit följande tillsamm...

Cykel kedja armband

en återvunnen cykel kedja till ett armband! Det finns flera olika sätt du kan ordna kedja bitar, inte bara det som visas! Om du gjorde en Glöm inte att driva den jag gjorde detta-knappen och lägga upp bilder!Steg 1: Vad du behöver. - En gammal kedja,...

Pärlstav kedja armband

jag gillar verkligen detta armband! De tjocka kedjorna mot teeny lite pärlor ger en riktigt fin kontrast.Jag ursprungligen anges för att hitta ett sätt att fläta pärlorna i mitten, men jag hade inte rätt verktyg! Jag tror jag kommer att behöva få lit...

Box kedja armband

När jag var 13 år gammal, liksom de flesta pojkar min ålder, var jag besatt av svärd, rustningar, vapen och så fjärde. En dag jag var shopping med min pappa och såg en chainmail skjorta till salu. Jag ville ha dåligt det, men det var mycket dyrt och...

Vävd kedja armband

detta armband är så söt och elegant och enkelt att göra. Det ser bra ut staplade med andra armband, eller Visa bara den av sig själv.svårighetsgrader: nybörjareSteg 1: material -brodertråd (ni vet, de saker som du brukade göra vänskap armband när du...

Magnetiska cykel kedja armband

detta är en stor snygg armband gjord av cykel kedja som är dels en! Den har små magneter limmade till det så att du kan använda den som delar innehavare. Aldrig förlora de lilla delarna igen!Jag undervisar i en klass på cykel reparation 7: e och 8: e...

Stjärniga knappen Knut nyckel kedja/armband

Jag har använt detta som min signatur gåva sedan 19873 del Plait (fläta)Mathew Walker Knut6 Strand fläta5 eller 6 Strand stjärna knapp KnutSteg 1: Några exempel på Star knappen Knut, Mathew Walker Knot, 3 & 6 Strand fläta Här är några exempel på bra...

DIY Spike kedja armband

detta projekt är inspirerad av ett sortiment av spike smycken och från min blogg, www.thanksimadeitblog.com.Steg 1: Verktyg och material:TångMetall kon dubbar (mina är 1/2 tum) med skruvPlatt-head skruvmejselHoppa ring och låsOval kättingarSuperlimSt...

Hur man gör en enda kedja armband på en vävstol

här är ett tips var försiktig när du tar bort armbandet eftersom gummibandet kommer att bristaSteg 1: Du behöver gummiband, vävstol, krok och s klippSteg 2: Nu Låt oss börja att placera gummiband på vävstolen ända nerSteg 3: Det bör se ut så här hela...

Rainbow vävstol kedja armband

Steg 1: Få dina leveranser Behöver du någon loom i v konfigurationen, en krok, 25 band och ett c eller s klipp. Låt oss komma igång!Steg 2: Att placera band Börja med att ta en enda gummi band, och placera den från första pinnen till botten pegSteg 3...

Enkel och Cool Knex kedja armband och halsband

gjorde jag ett halsband och armband av knex. De är ganska cool och lätt att göra. Vänligen betygsätta, kommentera och prenumerera.Steg 1: halsband Kedjorna är mini knex kedjor men du kan ersätta vanliga medelstora kedjor om du måste.Steg 2: armband G...

Kedja armband

Steg 1:Steg 2:Steg 3:Steg 4:Steg 5:Steg 6:...