Broderi 101: Fjäder sömDet finns massor av befjädrade stygn, men de alla förgrena sig ut från en central linje som en fjäder eller twig. Detta instructable kommer att illustrera den lång beväpnade fjäder stygn. Denna befjädrade stygn kom väl till pass när definiera och dekorera kanterna på min Dolores Umbridge Pin kudde.

Obs: Jag har ändrat färgen i miniatyr så sömmen skulle stå ut bättre. Avsmalning är faktiskt rosa.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Broderi 101: Vävd baksida och vävda löpande stygn

Vävda tillbaka stygn och vävda rakstygn lägga textur och dimension till projektet broderi med lätthet. Jag använde dem som en del av en broderade porträtt som fortfarande pågår.Steg 1: Vävt rakstygn Börja med att sy två rader av löpande stygn. Varje...

Broderi 101: Hur brodera

Detta instructable kommer att lära dig det mest grundläggande i hand broderier. Lära sig att brodera är inte så tuff som man kan tro! Med lite övning, ska du få det på nolltid. Plus, broderi är en trevlig avkopplande sak att göra efter en lång dag om...

Broderi 101: Tillbaka söm

Den baksida maskan är perfekt för en smidig oavbruten linje. Håller på att skapa en chess set med vintage trä spolar, behövde jag för att identifiera varje spole med en symbol för den schackpjäs föreställde. Den baksida sömmen var perfekt för innehål...

Broderi 101: Freestyle vävning

Vävning är en av mina favorit sätt att närma sig ett nytt broderi projekt, eftersom det är så roligt att experimentera med. Det finns inte så mycket av en rätt och fel sätt att göra det. Följande steg visar dig ett sätt att närma sig vävning med brod...

Broderi 101: Spetsad rakstygn

Rakstygn spetsad gör en stor vågformad linje! Använda det för brodera vågiga objekt eller mönster.Steg 1: Gänga din nål Gänga din nål och slips av ena änden.Dra det obundna slutet av tråden att inom ett par inches av den bundna av slutet. Detta komme...

Virkade fyrkantig hatt - Instructable Robot, Sponge Bob & WALL-E

En av de projekt som har simmat runt i mitt huvud var denna "fyrkantig" stil hatt, även kallad en jester hatt. Jag kunde inte motstå att ange Instructable Robot tävlingen så detta Instructable är en produkt av två.Medan jag var att skapa robot h...

Broderade Vintage väggklocka

Jag har nyligen hittat en massa gamla säckväv i min källare (Ja, gammal nog att vara riktigt vintage!).Därför tänkte jag sätt att använda det, när idén om klockan kom till mig. Säckväv är gamla eller nya, det ger alltid en "vintage känsla" till...

Arbeta med ledande tyg

Arbetar med ledande tyg är kul och det är perfekt för kläder, mjuka kretsar, e-textilier och andra projekt som drar nytta av det egenskaper. Lära sig grunderna hjälper dig göra design och material val anpassade till din ansökan.Detta Instructable är...

Wood Spool schackspel

Efter att samla in en hel del vintage trä spolar från dödsbon försäljning, antikaffärer och donationer från vänner, trodde jag det var på tiden att jag gjorde något med dem. Jag har nyligen förvärvat två stora spolar och trodde de skulle göra stora s...

Dolores Umbridge Pin kudde

Jag trodde jag hade denna stora idé att göra en avsmalning med söta bilder på vänner och familj på den. Jag insåg då, som kan verka lite sadistisk. Så jag tänkte, vem har möta skulle jag verkligen vilja hugg pins till? Dolores Umbridge är ren ondska,...

Handsew en jätte fyllda mustasch!

Nu med bilder på mina medarbetare bär mustaschen på det sista steget! : DJag fick en idé när jag vaknade upp en morgon.Sedan jag gjorde en google-sökning och var upprörd att se minst två andra personer hade samma geni idé. Slutprodukterna skiljer sig...

Upp och upp - Robot balansera Revisited

Detta instructable hjälper dig att bygga en enkel, 2 hjul balanserande robot, och spenderar lite tid att utforska de olika faktorer som påverkar balansera prestanda. Detta är min andra robot projekt, och jag hade två viktiga motiv – att bestämma, och...

Läder manschetten Watch Band + läderarmband 101 - vara moderiktiga oavsett vilken tid du anländer!

Hey folks, jag kommer att Visa y'all hur man gör ett läder watch band med några bra ol ' rock star styling, och hur man gör läderarmband. Vi kommer också att beröra grundläggande läder crafting tekniker.Steg 1: Verktyg och material Första off du behö...

Drone Design 101 - del 1 CAD

Bygg! Flyga! Tävla!Aerial Sports League Grundare / Chief Designer och Autodesk Expert Elite, Eli DElia, vägleder dig steg för steg igenom de grundläggande principer och tekniker för första Person Video (FPV) drone racer design.Se till att titta på de...

Digitalisering av ren-färg broderi

Om du har någonsin försökt att digitalisera en bild till en brodera design, vet du att det kan vara en utmaning för att göra det där färgerna definieras renlig. Ibland är digitalisering programmet inte så smart som du tror det ska vara. Du kanske bar...

DIY broderi föreställningar

i ett försök att de-clutter, organisera och i grunden fräscha upp min arbetsplats som jag har varit på jakt efter projekt kan jag som kräver inga pengar från min sida eftersom de använder upp leveranser jag redan har. Igår jag var gående igenom min l...

Broderi grunderna

Jag älskar symaskiner. De gör nästan allt bättre än vad jag kan, eller åtminstone, snabbare och mer enhetligt.När det gäller broderi, dock handarbete är oefterhärmlig och maskiner fortfarande inte kan komma nära det. Bearbetar med maskinarbete är exa...

Broderi hoop bildram!

jag nyligen fick alla dessa bra bilder på min familj och jag ville göra något fint med dem. Helt enkelt utforma dem var inte kommer att göra det!Detta är en riktigt lätt och attraktivt sätt att montera bilder. Jag älskar utseendet på broderi hoops, o...

Fujoshi cross stitch broderi + mönster

Min vän är ett fan av mangas och japansk kultur i allmänhet. Hon är i själva verket ett skämtsamt-själv kallade fujoshi.Så jag gjorde något söt och snygg att hänga i hennes rum: några eleganta kanjis till alla som inte är medvetna om innebörden.Jag m...