Broderi floss arrangör med en bit kartongdetta är en lätt broderi floss arrangör med en bit kartong.
Njut av det!

http://popquit.blogspot.com/

Se Steg
Relaterade Ämnen

Fastställande en steampunk leksak pistol med en bit kartong

Flera år sedan gav en bekant mig en steampunk leksak pistol. Jag märkte att det fanns en trigger som flyttade och främre pipan roteras men trodde inte att mycket av den. Det såg ut som det var tänkt för att göra något, men jag inte betala att mycket...

5 saker att göra med att slumpmässiga bit kartong

Du någonsin köpa något och hitta en random blad kartong inne i förpackningen som ingen tjänar absolut som helst? Nåväl, tur finns det massor av sätt att utnyttja dessa förment meningslösa bitar av kartong. Kolla in dem!för roligare DIYs, kolla in min...

Organisera ditt broderi floss (första stegen)

broderi floss kommer förpackade i små nystan av varumärke och antal band. Dessa kommer av, så du förlorar informationen, och om du försöker att göra ett mönster eller bara behålla ditt lager, det är irriterande att försöka hålla band och nystan tills...

Satin broderi Floss insvept Bangles

detta projekt kom när jag insåg att jag hade bangles men inte längre ville bära dem med sina ursprungliga färger. Idén är enkel och lätt. ganska prisvärd också. Dessa gör en stor gåva med många färger som erbjuds i DMC floss möjligheterna är oändliga...

Linda in dina sladdar i broderi Floss

Lära sig att täcka dina sladdar i embrodiery tandtråd (tvinnad bomull). om att vara din mobiltelefon laddare sladdar, Örontoppar sladdar, eller någon typ av extra sladd. Numera nästan alla har samma typ av hörlurar eller mobiltelefon laddare, genom a...

En bit kartong stol

Denna stol gjordes med hjälp av endast en 170x100cm bit kartong. För prototypen jag använde 6mm kartong och det kunde bära min vikt. Jag rekommenderar att använda en tjockare bit kartong, använda den som ett barn säte eller ett annat material (plywoo...

Inslagning egendomligt formade jul gåvor med en bit av bandet

i detta instructable, jag kommer att lära dig hur att Linda en julklapp med en bit tejp.Detta är verkligen enkelt och kan göras utan ansträngning.Steg 1: material For this project you will need:1) gåva2) omslagspapper3) tejp4) sax5) plast livsmedelsb...

Form förändras Tangram arrangör med hemliga fack

Inspiration för lagring cum dekoration arrangör har tagits från den kinesiska pusslet, Tangram gjord av sju bitar (en parallellogram, en ruta och fem trianglar) som kan arrangeras som matchar särskilda mönster.Tangram (kinesiska spelet vilket betyder...

5 bit kartong Lounge Chair

Denna fåtölj är gjord helt av kartong! Inga fästen, ingen limfog, bara friktion och slots. Med två och en halv 4'X 4' ark av kraftig papp, papper mallar och en brytkniv, kan du göra denna bekväma och stadiga pjäs i ett par timmar.Steg 1: Design Jag g...

Giant Monogram Prop med silvertejp och kartong!

Presenteras av bokstaven "S"!Detta är en handledning för en fantastisk monogram gjordefrån kartong och tejp!Detta kostade mig $5 för leveranser... och det är nästan 3 fot lång!Jag gjorde ett "s", du kan göra några brev, form eller sak...

Slutaren arrangör med krita ombord

det finns flera stora slutaren arrangör instructables, men jag ville ha en med något att skriva på. Detta är min första instructable, jag hoppas jag tog nog bilder. Njut!Steg 1: Steg 1: material • en trä fönsterluckor av önskad storlek (jag hittade d...

DIY bågar för broderi Floss

Jag gav upp alla broderier som ett förlorat fall - på om 12 år. Allt skulle bli till bollar av Morra. Jag är bara försöker det igen eftersom jag nyligen såg Floss bågar uppfanns av vissa geni.DMC varumärket säljs i förpackningar om 10 för ca $2 (på R...

Lätt arbete bänk arrangör med wire dispenser

jag har en liten arbetsbänk i mitt rum att arbeta med elektronik. Eftersom den är liten är det alltid proppfull (se BFEORE bild...) och jag slutar arbeta på tabellen office. Jag tog några träavfall som jag hade liggande och byggt det arbetsbänk. Det...

Fly Fishing Rod arrangör med CNC Router

här är en annan CNC snabbprojekt från bara en liten bit av 1/2 plywood och en 1/2 tums pluggen. Denna rack används för att organisera fluga stavar som lagras i rören eller strumpor. Divider storleken kan justeras med flyttbara pluggen skär. Pluggen s...

Små objekt arrangör med gamla vattenflaskor

i detta instructable jag kommer att förklara hur man gör en liten poster arrangör.Dessa arrangörer är ett bra alternativ till att köpa arrangörer från en butik och de är också bra för miljön eftersom du återanvänder flaskornaDetta arrangören använder...

Inramade handavtryck med garn och kartong

Hej vänner, detta är början på en annan fas. Fram till idag, jag var bara att skapa saker men aldrig postat. Jag försökte spara minne för evigt i mitt första inlägg... Jag inramade min sons handavtryck och fotavtryck med garn... dess mycket enkel och...

Hur spionera genom frostat glas med en bit tejp

Ett kort och enkelt knep för att visa dig hur man Genomskådar frostat glas med bara en fyrkant av tejp.Steg 1: Här är hurFrosting glas är skapad av sandblästring eller syra etsning en gjutglas, vilket snedvrider ljuset för att skapa en suddig effekt....

Gör en rubberband gun med en bit papper

jag gjorde denna pistol i en tråkig klass, och det kan sköt en liten papper boll för 5 meter.Material:-en bit papper (jag rev det från en bärbar dator)-en rubberband-lite tejp-en ballpen (något som kärnan fungerar också)-lite limKanske behöver du någ...

Sko arrangör med skrot.

Denna helger projektet min egen handgjord sko arrangör. Min alldeles egna handgjorda sko arrangör! Denna idé/design är inte nytt men det nya är att jag gjort det med skrot.Material jag använt:1. grundläggande modell symaskin.2. bambu. (samlade från e...