Brookstone rover massiv uppgradering!Brookstone rover är en awesome leksak rover lätt att använda, men är inte lika bra alls...

Så, jag dicided att göra en omfattande utbud uppgradering med det!

Jag använde en L298N H-brygga för motorstyrning, en Arduino UNO för styra H-bron och läsa mottagare värdena, en Turnigy 3XS radiosystem, en Sky-zon komplett 5,8 Ghz FPV system med Hobbyking's DIY FPV skyddsglasögon och en Turnigy 2s 1600Mah lipo för rover och en Turnigy 3s 2200 lipo för fpv mottagarsystem.

(Ledsen för stökigt kablar runt, jag kommer att fixa det senare)

Hoppas du njuter!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Brookstone Rover

har du en Brookstone Rover? Så oroa dig inte om att behöva använda den med din iPhone längre! Nu kan du styra den från din dator med en Wii Remote, styrspak eller din röst! Du kan även kontrollera Rover från en annan plats på Internet!Kameran på rove...

IPod Touch Spy Rover (Version 2)

Detta är ett viktigt verktyg för alla spioner att ha. Oavsett om du använder det för hemsäkerhet, är titta på din hund eller rädda världen, denna rover en stor leksak för någon! Min vän har en Brookstone app-kontrollerade rover och han betalt $100 fö...

IPod Touch Spy bil

Med Ipod Touch Spy bil, kan du spionera på någon eller spela in bilder av ett okänt område med din alldeles egna ipod touch! Nästa gång du behöver ta reda på vad som händer i källaren när du är på övervåningen, bara facetime din ipod touch, satte den...

Massiva strålkastare uppgradering i Ford Mondeo / Contour MK2

Ford Mondeo / Contour är nästan känd för sin dåliga strålkastare. Du kan installera ljusare lökar eller ens HID kit men strålkastare optiken själv är så dålig, att detta inte kommer att ge dig mycket bättre ljuset intervall eller kvalitet. Så jag bes...

Seafox ROV dränkbara retrofit

(Detta instructable kommer att vara nästan helt bilder så klicka på pennan på dem) Seafox fungerat bra i sin ursprungliga konfiguration men det var underpowered använder Standard länspumparna med hur jag hade dem fast så jag har beslutat att eftermon...

DIY Rc Offroad FPV Rover

Jag tänkte på med min flygplan sändare och mottagare med borstad ESC för att göra en enkel off-road RC Rover. Jag kalibrera min tx signaler när min mottagare var stekt:-(.Sedan gjorde jag några rf kodare och avkodare moduler med en del fri koppar plä...

Mini svarv Motor uppgradera (tre fas, borstlösa DC)

Jag har en kinesisk mini svarv och det har den vanliga frågan om motorer och styrkretsar.Min svarv behövs en ny styrkrets på £90 och en ny motor på £86. Båda + P & s.http://www.arceurotrade.co.uk/catalogue/Machine-Spares/C3-mini-Lathe-Spares nu min f...

Arduino Ble Rover

Arduino är en öppen källkod dator maskin- och programvara företag, projekt och användare som mönster och tillverkar mikrokontroller-baserade kit för att bygga digitala enheter och interaktiva objekt som kan känna av och kontroll av objekt i den fysis...

DIY telefon kontrollerade FPV Rover (snabb & Agile)

Låt oss bygga en Bluetooth / WiFi kontrollerade FPV Drone! RoverBot är en mycket pedagogisk Arduino ATV-drone. Det är enkelt att göra, lätt att program och är en stor förrätt projekt för hobby! Bot är mycket snabb och smidig, för att inte nämna det b...

Rover reparation Robot

Rover reparera Robot är min inspiration när jag läste om rymdteleskopet Hubble reparation och uppgradering uppdrag tillbaka i 2008-2009. Jag kom till en insikt att långsiktiga uppdrag skulle vara möjligt snart. Jag började design en robot som var int...

Antik klocka uppgradering

Några långa veckor sedan köpte jag på en loppmarknad, en Ansonia gjutjärn mantel klockan fallet; Det hade inga tarmar, glas eller bezel men, hade stil under massor av torkade gnidning sammansatta och smuts.Eftersom denna klocka inte hade någon av de...

Dollar store Halloween uppgradering

Trött på att betala en förmögenhet för Halloween inredning jag bestämde mig att komma med en $3.00 show stopper från Dollar store delar. Här är instruktionerna Happy Halloween. VARA SÄKER!Steg 1: Vad du behöverHär är allt du behöver. Varje bit är en...

UnderSeawolf: ROV för Long Island Sound

Hi det och tack för besöket,Då och då jag får en idé för min ROV men jag har fastnat för ett tag nu som jag försöker lista ut hur man, kompakt, rotera de drivraketer ser du i bilden. Jag tänkte om utformning av en 2-axlig modul att gå mellan ROV och...

Hur till sätta fast och/eller uppgradera gitarr elektronik

Hej! I detta instructable jag kommer att visa dig hur till sätta fast och/eller uppgradera gitarr elektronik. Detta gäller för de flesta elgitarrer, men jag kommer att använda en Fender Stratocaster. Det är lättare än de flesta tror, särskilt om du v...

Hur man demonterar och uppgradera ASUS G53SX/SW

det finns massor av olika modellnummer för 15-tums ASUS G53SX och G53SW gaming laptop tillsammans, men de delar alla samma grundläggande layout. Vad skiljer är järnvaror konfigurationen och främst som den nyare G53SW har ett NVIDIA GTX 560M grafikkor...

HP Scanjet5 uppgradering

uppgradera en HP Scanjet5 Nätverken Avsökare med ett min-itx system och GNU/Linux för att få snabbare processorhastighet och lägga till mer nytta som dokument hantering och fillagring och server.Steg 1: Förbered dig på att hackaSkannern är byggt i 2...

Uppgradera från windows till ubuntu

Turbo ladda din dator! Gör det körs som vinden! Äger en dator snabbare än en fortkörning kula! : p: p inte riktigt, men det kommer att vara som du precis köpt en ny dator... väl inte riktigt, inte med windows vista. DET BLIR SOO MYCKET SNABBARE!Obs:...

Arduino HC-SR04 ultraljud Rover

Enkel Arduno Rover med HC-SR04 Ultrasonic sensor.Steg 1: DU kommer att behöva bygga detta:HC-SR04 Ultrasonic sensorBatterihållare för 6 AA-batterier6 AA batterierArduino UNO (jag använder UNO R2)Motoriska Shield för Arduino (L293)9g Servo2 redskap mo...

Creeper Rover Robot

Hej, killar jag tillbaka med detta instructable som jag sa i mitt tidigare instructable om minecraft challengeSteg 1: materialFör detta instructable du behöver...1. kartong2. 3 servon3. några kablar4. Arduino Uno styrelse (eller någon annan)5. ultras...