Bröstet frys Kegerator/Keezer och byggnaden Cornhole styrelser i driftstoppEfter år av att göra mitt eget vin, beslutade jag att upp mitt spel och hoppa in i världen av Hembryggning öl. Medan jag njuter mest av processen, jag inte njuta av sterilisering, fylla, tak, märkning och förvaring av dussintals flaskor öl. Det var min Hembryggning erfarenhet bane. Efter 3 eller 4 partier av framgångsrikt flaska öl, bestämde jag mig att bygga min egen kegerator. Detta eliminerade behovet av sådan tappning detalj och tillät mig också möjlighet att utöka min samling med öl till lokala bryggerier som skulle fylla en corny kagge.

Jag började med att göra forskning på olika stilar av DIY kegerators och efter väger alla olika alternativ, jag landade på en kostnadseffektiv modell som kunde lagra 4 individuella corny kaggar; keezer. En keezer är i grunden en frysbox, omvandlas till en öl fördelningsenheter maskin. Detta innebar att jag kunde hålla 2 homebrew partier går hela tiden och också rotera genom några av mina favorit lokala bryggerier.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bröstet frys Kegerator

Vem har haft ett par framgångar med ölbryggning kommer snabbt bli trött av tappning 5 gal partier av öl och gå över till kegging. När du börjar kegging du bättre och bättre sätt att underlätta tillgång till din "livsmedel av gudarna" och sätt at...

Hur man gör rullande Cornhole styrelser

Gå till stranden är kul och alla, och cornhole gör det ännu bättre. Men släpa bräder från din bil till stranden kan vara en smärta, så med min pappas hjälp vi lagt en variant till häckande cornhole styrelser: rullande styrelser! Detta Instructable by...

Hur man gör häckande Cornhole styrelser

En populär utrymmesbesparande design för cornhole brädor, häckande styrelser, görs genom att bygga en standard styrelsen och en bräda med en infälld ram så att ramarna passar in i varandra. För att bygga dessa, måste du:Material4 96" 2 x 41 96"...

Hopfällbar Cornhole styrelser

Jag ville göra en uppsättning av cornhole brädor som jag kunde ta med mig till picknick och cookouts. Tyvärr, min bil är för liten för att enkelt transportera en uppsättning standard cornhole styrelser. Så ritade jag en uppsättning styrelse som komme...

Cornhole styrelser trä arbeta stil

ett tag, jag har varit intresserad av spelet av Cornhole och att göra några uppsättningar för familjen. Om du inte vet, består det av 2 styrelser som placeras 30 fot apart att du slänga bönor väskor på.Jag skapade en instructable förra året på en upp...

$60 Cornhole styrelser

jag byggde en uppsättning cornhole styrelser, för Min systers familj, ur en gammal biljardbord vi plockade på en gammal dam house i mellersta Florida. Bordet var så illa slå upp de enda delar som var fortfarande användbar var skiffer, rälsen och bott...

Hur man gör Cornhole styrelser

Detta Instructable täcker bygga en standard uppsättning cornhole styrelser. Om du är intresserad av att bygga en häckande uppsättning, visar min Instructable hur här:Om du vill få riktigt fancy och göra en rullande set, min Instructable här visar dig...

Studsa gratis Cornhole styrelser

--Introduktion--MålEfter att bygga några olika cornhole styrelsen uppsättningar med olika olika designer, och ens försöker en butik köpte uppsättning, insåg jag att ingen av de verkligen uppfyller mina cornholing behov. Målet med denna uppsättning va...

Bröstet frys konversation

hade jag en gammal (ingen aning vad år) Kista frys i min källare från när jag köpte mitt hus och bestämde sig för att omvandla den till en öl kylskåp.Steg 1: Skaffa en termostat jag köpte en billig en på eBay. Men jag innan jag gjorde att jag satt up...

Cornhole styrelser med tryckt logotyp

jag blev tillfrågad att göra en uppsättning av cornhole stiger ombord av min svåger, för hans ungdomsgrupp. Basera byggandet är mycket enkel, men jag ville vara smart och använda hans grupper logotypen på styrelsen själv. Denna operationen var lite m...

Bygga din egen Kegerator för Homebrew

om titeln på detta instructable toppar ditt intresse, då du förmodligen brygga eller har bryggt en egen öl. Om så är fallet, då tröttnat du förmodligen på påfyllning och rengöring alla dessa flaskor. Bygga en kegerator är det bästa sättet att öka din...

Bygga din egen singel eller dubbel knacka Kegerator för Home Brew fat

dessa instruktioner i kombination med inköpsraden är allt du behöver för att bygga din egna mini kegerator lämplig för bostäder en eller två 5 gallon mini keg(s), koldioxid flaska, och alla rör.Varje instruktion sida har många bilder att gå med beskr...

Chibikart: Snabb-prototyper en subminiatyr elektriska Go-Kart använder Digital fabrikation och Hobby komponenter

Chibikart! är en mycket liten ändå kraftfull och lättmanövrerad 2WD elektriska go-kart som du kan bygga med off-the-shelf industri och hobby komponenter och digitalt fabricerade ram delar. Med moderna litiumjonbatterier och borstlösa permanentmagnet...

Köksbord från en dörr och regenererats trä

Köket i vårt hem är slags tafatt smala. Vårt gamla köksbord var inte ens ett alternativ när vi flyttade in, så min fru började leta efter en ny. Hon hittade en hon gillade verkligen från en high-end återförsäljare. Det rustika, Counter top höjd och p...

Kegerator: GE WMR04GAVBB 4,5 cu. ft. kompakt kylskåp

detta instructable visar dig, steg för steg, hur man bygger en kegerator med hjälp av en billig kompakt kylskåp. Det är en ganska kort projekt om du har alla de rätta verktygen.Efter skanning Craigslist för ett par veckor och inte att hitta något pas...

Välj din projektor och hitta den bästa platsen för det.

I detta instructable jag vill visa hur man väljer en projektor och hitta ett bättre ställe för den. Det vanligaste sättet att välja en projektor är att kontrollera hur mycket du har råd, då du hitta modeller och slutligen kontrollera några recensione...

Hur man bygger en kegerator kit eller homebrew kegerator från Sanyo minikylskåp

öl dispensers har gjorts från nästan alla typer av kyl- och frysskåp med åren. Och de flesta öl kegerator omvandlingar fortfarande ser ut som ett kylskåp med en kran fast genom sidan när konverteringen är klar. En mini kegerator från mini kylskåp, sä...

Kite flygfotografering Picavet System - roligt, enkelt och lätt att bygga!

i detta Instructable jag kommer att lära dig hur man bygger ett picavet och kamera fäste för kite aerial photography/video så att du kan fånga fantastiska Bird's eye syn på världen omkring dig. Syftet med picavet är att hålla och stabilisera kameran...

15 minut jordnötssmör och chilli nötkött (eller fläsk, räkor, tofu, kyckling...) nudlar!

Detta verkligen är så snabb, enkel och välsmakande. En fantastisk kombination av jordnötssmör, chilisås och soja blandat med rör stekta nudlar. Några enkla steg och du har en utsökt middag på 15 minuter (eller mindre om du inte använder kött)En bra m...