Brownie mix gåva burk med prydnadbrownie mix burken är ett gammalt begrepp men jag satte en ny vinkling på det och tänkte varför inte dela min idé. Med gåva burk och prydnad ger du två presenter i ett paket och det gör för och bedårande gåva som inte behöver insvept.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Double Stack Brownie, ekologiska hallon & Mint kaka med Cream Cheese glasyr

snabb och enkel dubbel Stack Brownie kaka med hemgjord isbildning, ekologiska hallon & Mint?Ja tack! Nom nom, nom!Steg 1: Baka Brownies, göra isbildning, kombinera & njuta! Materials:2 lådor Brownie MixGLASYR:1/2 låda färskost2 koppar strösocker1...

Brownie Mix Biscotti

Jag tror att alla är nog skyldig till promenader ner bakning ön runt helgdagar, se brownie mix på några galna försäljning och gripa tag i ett par lådor. Och då du kommer ihåg - boxed brownies är inte så bra. Vad händer nu?Eller kanske det är bara jag...

Allt detta och en burk med färg! -Kök Makeover & mer...

Den före och efter av våra kök makeover som startades med en liten bit av demo (vi bort uppsättningen skåp ovanför baren att skapa siktlinje till vardagsrummet) och en can av Olympic ikon färg Plus Primer.Den innan... Fula mobil hemma randig tapet so...

Decoupage jul servett på murare burk med snö

Det kan finnas mer än 1001 sätt att dekorera en murare burk och du kan vara bland de som är lite överväldigad med att se massor av crafty mason burkar. Jag tror mason burkar har gått från att vara "trendig" till en status av att vara "klass...

Hur man öppnar en burk med corned beef.

jag är nästan 40 år gammal och hela mitt liv har jag aldrig kunnat lyckas öppna en burk med corned beef. Låter bedrövligt jag vet men det är sant. Idag dock har markerat en härlig förändring. Jag har äntligen öppnat en burk med corned beef!Detta kan...

Lagra dina egna ansiktsvatten i en vintage burk med återanvändbara bomullsrondeller

detta är en riktigt snabb lilla projekt som kan lysa upp din boudoir, spara lite pengar, vara grön och ger dig friheten att blanda din egen skönhet toner från ett anpassat recept (ingår ej i detta instructable).Jämför med en köpta produkt som första...

Hur man krossa en burk med vatten - implodera kan kross

detta är ett mycket häftigt sätt att krossa en burk med vatten. Jag hade så mycket roligt att göra detta är förmodligen min fav video ännu :DOm du haft liknande denna video, glöm inte att lämna en liknande och även en prenumeration :)Tack...

Hur öppna en burk med gummiband

Vi är alltid på jakt efter alternativa användningsområden för office-produkter. Här är ett lätt kök hack som innebär en envis burk och ett par gummiband!Steg 1: Ta din envis burk och två gummiband.Ta två gummiband. Placera en på toppen av det objekt...

Ersätta trä hatch bilder på segelbåt med prydnad kompositmaterial

denna flicka i bilderna är runt 30 år gammal med ursprungliga teak hatch diabilder och ingen typ av olja underhåll; nu de är spruckna, ruttna och otäck ser. Jag är inte en för att göra underhåll mig själv, jag har en familj att hantera inte detaljer...

Glöd i mörk burk, med lite extra.

jag är billig, inte som slinka billigt, men billiga som "holy shit det är endast.99 cent, jag köper 5 av dessa billigt." Men om det har gratis det är desto bättre, och om jag kan göra det själv dem av Gud jag har funnit den heliga Graalen. Så nä...

Hur man gör en dekorativ låda eller burk med polymerlera

det här är en steg för steg instruktioner för att vända en gammal burk du haft liggande tar upp plats, till ett bra ställe att gömma dina grejer/stash i vanlig syn!...

Bra skott! Mix fotografering och dricka med en konverterad zoomobjektiv kopp

sägs om dricka en Canoncino, Takumar soluppgång eller bara en Zeiss kall öl?Jag är säker ni alla har sett Photoshoppad bild av Zoomobjektiv kaffekopp. Jag trodde det var en löjlig idé men djupt inne jag ville ha en. Hur svårt kan det vara att ta det...

MIXED MEDIA ATC: ATC med BOX hållare

NJUT AV...

DIY murare burk Cookie Mix Bröllop Favor

Murare burk Cookie Mix är fantastiska för bröllop EVENT gynnar. Cookie mix i en burk med etiketter som är fästade med inriktning på hur man gör cookies är det roliga och bedårande gåva vid några tillfällen. Här gjorde jag denna murare burk cookie bla...

Cookie Brownie Pie

jag är inte en stor paj person (särskilt skorpor), så jag gjorde upp mitt eget "pie" som är gott och jag är inte den enda som tänker så. Så om du älskar brownies, chocolate chip cookies och karamell, det finns ingen anledning för dig att inte äl...

Oreo Cookie Brownies

Dessa brownies är till skillnad från någon du har smakat! De använder inte bara brownie smeten, men kakan degen och Oreos också. Och bäst av allt, de är otroligt lätt att göra! Du behöver bara 45 minuter från start till konsumtion. Låt oss komma igån...

Hur man gör Cheesecake Brownies

satt vi i klass en dag när vår lärare berättade för oss att göra en av dessa. Efter noga övervägande under en period på två minuter beslutade vi att göra cheesecake brownies. Så är här en steg för steg handledning om hur man gör dem. Bilder som hjälp...

Candy Bar Brownies

Candy bar brownies kombinera läckra brownies och karamell, med läckra mini godis barer. Denna super Chocolaty behandla är svårt att gå upp!För femte året i rad kom trick-or-treaters inte till mitt hus :( Och för det femte året i rad hade jag en stor...

3.14 snabb och lätt Mini pajer

om du är lik mig runt semester, då du springer runt som en kyckling med huvudet avskurna att göra 10 eller fler rätter för ett dussin personer. Glädjen av att ha en stor familj:). Så jag bestämde mig att göra en efterrätt att jag kunde göra det mesta...