BRRRRAAAAIIINSSSSSS!!! Gör dig själv till en zombie med hjälp av photoshop CS5detta instructable gjordes för halloween-tävling för fotoredigering. Detta är mitt första försök till en instructable så jag hoppas jag gjorde det lätt att följa. Efter massor av försök och misstag kunde jag slutligen producera en zombiefied bild av mig själv. Lämna kommentarer, eller om du avslutar din egen zombie, kanske en bild och frågorna nedan. Jag ska försöka att svara efter bästa förmåga. Tack.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Förvandla en signatur till bok Art med hjälp av Photoshop

Fällbara en signatur av sidorna i en bok är svårt att göra, men det är genomförbart, och det är en stor gåva idé om du kan klara det!Denna tutorial ska show dig vad du ska leta efter i en idealisk signatur, vad ska titta efter i en perfekt bok, hur d...

Hur ansöker en protes till dig själv - Walking Dead Zombie stil!

Tom visar hur man tillämpa protetik till dig själv för Halloween med bara lite förberedelser och några enkla material. Denna video visar en amerikansk varulv i London / Walking Dead zombie stil omformning. alla lösa delar och material är tillgängliga...

Hur till aktivera ledde med magnetiska (mini vass)

detta är min första instructables, ledsen om det finns några misstag här.Syfte: Jag lär dig hur du aktiverar en LED med en magnetisk.Steg 1: material 1) mini reed2) magnetiska3) LED4) protoboard5) någon strömkälla (du kan använda Arduinoen)Steg 2: in...

Nybörjarguide till 3D-utskrifter med Objet Connex 500: hur man bygger en missil bärraket Tank (och rensa i röran som du gjort i processen)

The Objet Connex 500 3D skrivare... ett mystiska, magiska och fantastiska Hi-Tech mästerverk, kan 3D utskrift hög detaljerad prototyper. Att veta hur att driva denna förunderliga enhet är en hemlighet bara känd av några valda de. Och nu har du, min k...

Konvertera alla Mikroskop till digital Mikroskop med bara $20

Hej alla!Vill du ha en digital Mikroskop till låg kostnad? Har du titta på bilder här, avhandlingar bilderna är tagna från min normala Mikroskop som är bara $25, redan ägde ett Mikroskop och vill covert att in digital Mikroskop till låg kostnad, då d...

Hur till program ATtiny85 med Arduino UNO

Hur man programmerar Attiny85 med Arduino UNO i mest lätt vägSteg för steg handledning, med några åtgärder för att hoppa av Awesome PCB.Steg 1 - vad vi behöver?Steg 2 - ansluta Arduino ombord med ArduShield och ATtiny85Steg 3 - Setup Arduino IDESteg...

Hur tråd en Switch till något med El

i detta kommer jag visa dig hur jag använde en enkel Leviton ljus switch för att växla saker på och utanför!Steg 1: Band båda ändarna av kabeln Ta tag i tråden och använder ett par needlenose tång för att skala båda sidor av tråd att exponera hästhan...

Konvertera MR16 Halogen till LED-ljus med hjälp av endast ca 1 watt.

Välkommen till min första någonsin instructable. Detta är ett enkelt projekt faktiskt eftersom det är min första...I detta instructable kommer jag Visa måste du konvertera en MR16 Halgoen fixtur till en LED-armatur. Jag kommer ta med Eagle filer som...

Hur till förbindelse med din sällskapsdjur fågeln

Många nuvarande fågel ägare står inför dilemmat om huruvida de ska köpa eller anta en annan fågel. Det finns flera aspekter som bör beaktas innan du gör det slutliga beslutet. Även om papegojor har sina egna unika personligheter och individuella pref...

Överföra MP3-låtar i Raspberry Pi till Android telefon med Bluetooth

IntroduktionChanserna är du har massor av mp3-filer som fastnat i en PC som jag gör. Jag ville lyssna på låtarna när jag är ute. Så det är min motivation för att göra detta instructable.RäckviddDetta instructable visar:Hur man installerar Bluetooth i...

Hur till hacka skolan med DOS bat filer

i detta instructable jag lär dig hur till hacka skolan med en fil som cmd.batSteg 1: Skriptet... Kan du säga att det är lätt men det blir är svårt eftersom du går och här är koden:Command.comÄn spara den som en bat-fil som cmd.bat som det sparade > a...

RC sändare till USB-spelkontroll med Arduino

Varför ska jag göra detta?När det gäller att flyga RC flygplan med hjälp av en simulator kan vara ett bra sätt att finslipa dina färdigheter under lågsäsongen eller ens förbereda för din första flygning. Den stora nackdelen att med hjälp av simulator...

Flimmer upp till 6 lysdioder med Arduino

Hi det.Julen kommer närmare, och jag undrar om jag kunde sätta lite ljus i mitt rum att komma in i "Julstämning".Men efter en kompis brann ner granen ljus, jag vill inte bränna riktiga ljus in i mitt rum.Så varför inte låta Arduino ljus för dig?...

Hur ladda upp skisser till en Arduino med en trasig USB-Port / Chip

Välkommen till min allra första instructable :)För en tid sedan hade jag en sensor kopplad till min Arduino Nano men sensorn fungerade inte, så jag bestämde mig att få min multimeter kontrollera anslutningarna. Jag satte ena änden på 5V stiftet på se...

Hur till få friska med hjälp av din mobil

för femton år sedan om någon sa att du kan övervaka din sovande mönster på din mobiltelefon, de skulle ha genom du var galen. Idag men vi lever i en värld rik med teknik och nästan allt är möjligt på en telefon eller tablett. Det var skapandet av app...

Vet steg PSD till WordPress konvertering med dess fördelar

Mest krävande behovet av alla online-företag i det dagens 21-talet är webbutveckling och professionell webbdesign. Att ha en attraktiv webbplats är ett oeftergivligt krav att upprätthålla en välrenommerade position i den nuvarande universal marknaden...

Hur du ansluter till Xbox live med en vista-laptop och en trådlös router.

Detta kommer att ge dig steg för steg instruktioner för att ansluta till xbox live med en trådlös router och en bärbar dator trådlöst istället för att betala $100.00 måste du ha nätverkskabeln i din bärbara dator och 360Steg 1: starta Gå till startSt...

Hur till affär med och förstå ångest

ångest är en del av vad gör oss till människor; Det är en del av vår kamp eller flykt instinkt som håller oss trygga och försiktig med fara. Vi alla får lite ångest då och då, när vi har ett stort arbete, när du har en examen eller när du väntar på e...

Skicka en kopia av dina bilder och videor i din Android-telefon till Raspberry Pi med Bluetooth

IntroduktionDetta instructable byggd på en tidigare instructable "vända Raspberry Pi i en Bluetooth-enhet som jag skapat.Foton och videoklipp på min Android telefon säkerhetskopieras automatiskt till Google + Foto moln. Men vill jag spara en kopia i...