Brunt säckpapper mögel gjutning för alla hjärtans dagDetta är den 3: e alla hjärtans dag delade jag hur jag gjorde en Valentine till min älskling. Vi var mycket dålig när vi först gifte och vi beslutade att skapa kort för varandra snarare än att spendera en massa pengar. Varje år jag försöka göra något nytt och unikt. I år drog jag ut min brun väska formar. Företaget har inte skapat några nya formar sedan 2006, men du kan fortfarande hitta mögel på rad på E-bay och även Amazon. Om du råkar ha en mögel och är trött på att göra kakor med dem, nu är det dags att prova papper gjutning. Låt oss komma igång med roligt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Justerbar mögel gjutning Box

ett snabbt sätt att bygga en justerbar, återanvändbara gjutning rutan att utföra kisel gjutning.Jag gjorde min på http://techshop.wsMaterial:2 x 4blad av 1/2" plywood2" skruvarVerktyg:DrillFörsänkare bitTablesawSteg 1: Bestäm de maximala dimensi...

Sammanflätade hjärtan gjutna i aluminium

detta projekt var inspirerad av Kitemans sammanflätade hjärtan.Jag hade precis avslutat bygga en metall gjutning ugn och behövs för att göra en alla hjärtans dag närvarande för min fru. Jag hittade hans idé och bestämde mig att omsätta den i gjuten a...

CNC Nyancat mat mögel (nyancake!)

CNC verktyg och mat! Vad kan vara bättre? Plus är det superenkelt.Detta är en översikt över hur jag gjorde en nyancat mat-säker mögel, och naturligtvis med magiskt CNC och digital CAD-filer kan du tillämpa den på nästan vilken form du vill. Den grund...

Alien Optimus marionett

utlänningar frustande av människors kistor. Vem älskar inte 'em?Denna främmande * marionett gjordes ursprungligen som en del av min djupa "deep sea diver / alien offer" Halloween-kostym, men det var så tidskrävande att jag ansåg att det var ett...

Candy Hearts Wind Chime

Användning hjärtformade bakning formar och gips att göra faux godis hjärtan för en alla hjärtans dag vind ringklockan som ser tillräckligt bra för att äta.Steg 1: Titta på den korta video tutorial här!Steg 2: Du behöverAmericana Decor kalkhaltig Fini...

Kul med vismut

vismut är en metall som mindre kända. Det är inte sett i konsumentprodukter mycket (det har vissa program inom industrin) och är inte särskilt ovanligt eller värdefulla. En bra översikt av vismut är här.Den har flera egenskaper som gör den lämplig fö...

Romantiska Skyrim-inspirerade "amulett Mara" tårta!

Detta är en kaka som är aktuellt dubbelt: precis i tid för alla hjärtans dag, men också precis i tid för att fira lanseringen av den nya Skyrim DLC, "Dragonborn"! RAWR!För dem som inte vet, amulett Mara är ett objekt i TV-spelet "Skyrim&quo...

Hunger Games distrikt 12 kol Cookies

hälsningar, medborgare! Här är instruktioner för att tillverka din egen "kol Cookies" från gruvorna i distrikt 12, med en rak recept från Mellark bageri! Med inspiration från vår favorit Girl On Fire, dessa geologiska behandlar infunderas med li...

Anpassade förlovningsring

7 år sedan, hittade jag den person jag ville gifta sig med. Jag hade varit till Smyckesbutiker, tittade på ringar, prissatta ut alternativ, och kunde inte hitta något som jag gillade. Ja jag vet det är vad flickan vill och inte vad jag vill, men jag...

Hur man gå över Amerika

Hur att gå hela Amerika:För närvarande, går jag över hela Amerika.Uppdatering: Jag har avslutat min resa, där jag slutade i New Orleans och flög hem att återvända till forskarskolan. Följande skrevs under den andra månaden av min resa.SLUTET UPPDATER...

Krympta huvudet, ingen headhunting krävs! Kostar under $25.

Så alla hjärtans dag är bara några dagar från nu och du tänker: "Jag vill göra min lady något speciellt att hon kommer ihåg. Något romantiskt och söt... Jag vet! Jag ska göra henne en krympta huvud!"Ah, slick du fox. Du är en smidig man, du vet...

Upcycled papper Heart Box

Jag älskar quilling, men jag har bara några färgade quilling remsor än vitt. Därför fick jag idén att göra några med brunt papper matkassar!Jag har massor av dem så jag tyckte det var värt att ge dem ett försök. Men ärligt talat, brun är förmodligen...

Cupid Noir - Digital Illustration och förödelse i studion

jag ville sätta ihop ett nytt kort för alla hjärtans dag. Men jag var trött på schmaltz och socker belagda konsumenten grejer där ute. Visst, jag kunde fotografera en annan godis belagda hjärta, men vad var poängen?Så, jag bestämde mig att göra ett p...

Hur du ange andel kärlek: 2008 hjärtans dag tävling

resultat är upp - kolla in vinnarna!Alla hjärtans dag är nästan här, så vi har en tävling att fira.Visa oss något vacker och speciell, och vinna några anpassade choklad Robot godis eller Instructables redskap!Det finns många människor som vill uttryc...

KittyCake och RoboCake

för dig som bara vill ha kakan och äta den, här är ett enkelt sätt att göra dina egna anpassade former för tårta.Avnjuter med en uppfriskande dryck, mjölk, kaffe, te eller en la läge, vad bättre sätt för att fira ett speciellt tillfälle än med en ege...

Uppdrag Fig & choklad Bonbons

min Fig & choklad Bonbon visar upp en teknik för att använda en cake ball blandning som godis fyllningar. Detta är något jag försökte först förra alla hjärtans dag med bra resultat. Receptet här är använda några färdiga och redo för att göra ingredie...

Hemgjord choklad!

Med alla hjärtans dag kommer upp, jag började söka efter speciella gåvor för min älskling. Det slog mig att det verkligen inte finns en massa alternativ för choklad som är baserade på smaker för män. Åtminstone kunde inte många som jag hitta. Så jag...

Måla din egen Uggla par klockan

Hej Jag är Jenny från I Heart Jenny's Art. Jag ville dela denna tutorial med alla eftersom jag tycker verkligen att alla kan måla. Så detta är ett riktigt enkelt att följa handledning med minimal fri hand arbete. Ge det ett försök!Vad är sötare än äl...

DIY ätbara Cupcake Box

Normal0falsefalsefalseEN-SEZ-NONEX-NONE / * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-prioritet: 99; mso-stil-qfo...