Bryta-bort Logoband Knutdet är lätt att köpa hårdvara för att koppla till en snodd som kommer att bryta bort om fastnat av misstag. Mitt arbete kräver att jag bär en ID-bricka runt halsen och min arbetsgivare tillhandahåller enkel hals Nyckelband med plast bryta-bort knäppen.

Det är ok... Tror jag. Jag skulle mycket hellre en lösning som är sladden endast, med hjälp av en utbrytning knut. En sökning på internet ge inte exakt vad jag letade efter, så jag försökte min egen design.

Här är hur jag gjorde det.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bryta bort Paracord Logoband med sida spänne för frikoppling och vridning snap spänne (4-färg)

jag ville göra en snodd att visa min team färger på jobbet i uniform. Jag satte ihop flera flätor och tekniker som jag hade lärt mig här på insructables men med några vändningar som jag föredrar.Steg 1: leveranser Bilden topp över går nerScrapGutted...

En två-strand paracord Logoband Knut

Som Knut #802 i "The Ashley Book of knop", Ashley säger att den har ".. .somewhat karaktären av diamond knut.", på sidan 145 i boken och är en två-strand version av Knut #758, kapten Charles W. Smith Sinnet knut.Ett par exempel som jag...

Paracord handled Logoband med orm Knut

Detta instructable kommer att visa hur man gör en handled Logoband med paracord och orm knut. Logoband kan användas för att säkra en nyckelring, kniv, multiverktyg, ficklampa, mobiltelefon, kamera, kikare, kompass, etc. Fler projekt, länkar, Knut ref...

Cross Knut Paracord Logoband

Detta instructable kommer att visa hur man gör en paracord Logoband med arga Knut och orm knut. Logoband kan användas som en plånbok kedja, för att säkra en Nyckelknippa, nyckelring, kniv, multiverktyg, ficklampa, mobiltelefon, kamera, kikare, kompas...

Comfort fit Logoband

Internerad jag här förra sommaren på ett kärnkraftverk, och jag var tvungen att bära en snodd med min ID-bricka. Alla de människor som arbetar där hade riktigt coola nyckelband (särskilt de gamla timers). Tja, efter titta på nätet fann jag att fina n...

Hur man vigas Logoband

många inklusive jag själv har haft problem efter Stormdrane youtube-video på knyta Logoband Knut så jag har gjort lite forskning och hittade lösningen!Steg 1: material Allt du behöver är en rimlig längd på para sladd eller vad du vill använda.Steg 2:...

Paracord Knut Display Bord

detta är helt enkelt en träbit med några enkla och några fancy knop på, trots att det är enkelt och lätt så de ser mycket bra ut. Jag har beslutat att använda röd, grön, blå och gul 550 Paracord. Paracord är sladden som används i fallskärmar och 550...

Celtic knappen Knut

Denna video visar hur man knyter en Celtic knappen Knut, med en längd av paracord för demonstrationen. Den "keltiska knappen Knut" liknar den "Logoband Knut ', men binds längs en enda del av sladden istället för att använda två strandar. De...

Varje dag bär Logoband

jag ville göra en snodd att ha mina "Every Day Carry" saker nära till hands.Här ser du det färdiga projektet...Du kan se mer av mina projekt på knotiga pirat.Steg 1: Logoband Knut jag började med en Snodd Knut på en slinga.Logoband Knut är en my...

Hur man knyter en snodd Knut

Detta är en snodd knut. Gör dig redo att prova.Steg 1: Gör en Bight med din repSteg 2: Gör en loop med en ändeSteg 3: Passera stående slutet under arbetande slutetSteg 4: Passera över Helgolandsbukten med stående slutetSteg 5: Dra genom mitthåletSteg...

Två Bight Turks huvud Paracord Logoband

mer knotiga grejer på min blogg: http://stormdrane.blogspot.comDenna video tutorial om hur man knyter en två-Bight Turk's-Head snodd med ca 5,5 fot av 550 paracord. Turks huvud del av Knut som beskrivs i "The Ashley Book of knop", Knut #595. Jag...

Hur tar man bort en trasig glödlampa

det händer med nästan alla så småningom. Du går att skruva loss som utbränd glödlampa och * spricka * du sluta med en del eller alla av glaset i handen, en envis stubbe kvar i uttaget och en fråga på ditt sinne "Hur får jag som därifrån"?Bra med...

Paracord överlevnad halsband

Paracord överlevnad halsband? Vad är de?Du har förmodligen hört av paracord överlevnad armband. De håller paracord på din person, men ingenting annat. Nu finns det ett sätt att hålla sladden och några överlevnad verktyg på din person utan fyllning di...

Vattentät/ojämn skyddande kameraväska för små digitalkameror

anpassa en lätt att få off-the-shelf förvaringsväska för användning som en mycket skyddande kameraväska, i detta fall, passande en Canon SD-500, SD-400 eller SD-550 perfekt.Det resulterande fallet är vattentät och skyddar känslig kameran från repor o...

Flera färger Paracord kan Koozie

Ah, Paracord! Manliest av tågvirke. Så kompakta och tuffa att det är sladden för nötter som gillar hoppar av flygplan.Titta på guider tillgängliga, men du kan börja att tänka det är endast användbar för nyckelband och berlocker. Idag ska jag Visa kan...

Lägga till en fiske-kit till papacord projekt

många människor gör nu Para sladden saker. Detta instructable är en snabb lägga i för att du är projektet vara ännu mer hjälp i skogen.Steg 1: Saker du behöver Först samla in dina saker:Dricka sugrörFiskelinaSplit sköt sänkenKrokFlygaPower baitFalska...

3D tryckt överlevnad verktyg kniv

Ät ditt hjärta ut bära grillar!Funktioner inkluderar:standard verktyg kniv knivar (med 3 reservdelar lagras i handtaget) paracord inslagning på handtagetHandtag med spår för att passa till en Mini-Bic lättareHalsen slida med logobandVitamin lista: en...

Controller-Embedded Remote Lag växla

i detta Instructable jag ska visa dig hur man gör en avlägsen eftersläpning växla som är inbäddat i handkontrollen, så att du kan utlösa den utan att lyfta ett finger.Den "remote" delen av detta Instructable härrör från det faktum att avtryckare...

Hur man bygger en trä segelbåt

Jag har velat kombinera mina två favorit hobbies - träbearbetning och segling för en lång tid, så jag tänkte jag skulle bygga en båt. Det har fått klassiska linjer och ser så bländande i solskenet att människor ständigt stoppa mig på båten rampen att...