Bubble Wrap Storm fönster (infoga)
I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör ett fönster inomhus storm som kommer att hålla gott om kalla ut ur ett rum, medan vi låter ljuset fortsätter att komma in. Min version använder mindre än $4 värt av förnödenheter, mestadels från arkivet DOLLAR TREE.

HISTORIEN :)
Jag flyttade till en lägenhet på 3: e våningen. alla fönster var enda glasruta. Huset byggdes omkring 1970, så det var dålig isolering och endast enstaka fönstret skjutbara glasfönster.
Det var mycket kallt första natten och rören nästan frös i badrummet. fönstret skramlade och jag visste att jag var i trubbel.

Genom att skapa min bubbla Linda storm fönster, jag kunde höja temperaturen i rummet 15 grader F i den första timmen. Som ni förstår av besparingar och komforten ökat snabbt.

Som ni ser har jag djupet till fönstret så att göra detta arbete var typ av lätt. Jag antar att med klar tejp, magneter, kardborrband etc, kan du hitta ett annat sätt att införa ett storm fönster av denna typ.

Bara en ny anmärkning 4/14 jag upptäckte att efter 2 års användning jag behövde till remsor av bubbelplast och lägga färsk på. Det var mest för ser ut att vara renare som bubbelplast fortfarande gör ett bra jobb med att hålla badkar/dusch mycket varmare.

Se Steg
Relaterade Ämnen

LED Bubble Wrap bollar

göra en boll som lyser i mörkret!Detta är en av de 48 projekt för våra Instructables: gjorde i ditt sinne (IMIYM) utställning på Children's Museum of Houston visar från 26 maj 2012 - 4 November 2012. IMIYM produceras i samarbete med Instructables, oc...

Vad kan göras av bubbelplast | Bubble Wrap Experiment

https://youtu.be/A2so-u0WkqsSteg 1: Från bubble wrap kan göras många idéerI handledningen instructables Visa jag dig hur man gör godis jell-o i forme bubbelplast.Du behöver:-bubbelplast;-300 ml kokande vatten.-70 g gelatin av surkörsbär;-spruta.Steg...

Bubble Wrap Flashcards! ~ Pop-Your-svar lärande

Hej alla!Bara i år min mamma fick ett jobb som lärare, och hon har haft en fantastisk tid utbilda sina elever. Min mamma har letat efter olika kreativa sätt att ha roligt med barnen och lära samtidigt som en lärare (eller förälder utbilda sina barn)....

Bubble Wrap 60-tal lampa

med en ständigt växande ackumulation av bubbelplast, började jag undra vad jag kunde göra med allt detta att göra någon form av häpnadsväckande dekoration. Jag bestämde mig att skapa en enkel ficklampa opperated lampa med vissa vardagsföremål som jag...

Tharrr vara Dragon Lairs! Betong och Bubble Wrap

Efter är inspirerade förresten Butong använder bubbelplast att bilda betong in i dammen beklädnader, fasader, konstruktioner och vertikala trädgårdar, vi var tvungna att prova med ShapeCrete. Så vi försökte det, och det är verkligen lätt att göra på...

Bubble Wrap kalender

detta instructable visar dig hur du skapar en bubble wrap kalender, med en bubbla pop för varje dag på året. Lysande kul, men kan du motstå att få framför dig? Gör en perfekt present för någon bubbla missbrukare.Steg 1: Vad du behöver Behöver du följ...

Bubble wrap todo lista

slutföra dem de saker du behöver göra med ett bekant underligt uppfyller snapin.Steg 1: material bubbelplast (gratis med posten!)IKEA ram ($ 2,00/par tror jag)något att vara en torr radera yta: torr radera självhäftande ark (visas), glänsande vita pl...

Hur du Upcycle en låda med Silver Bubble Wrap

en av de bästa sätten att hjälpa till att rädda vår miljö från överfyllda deponier är att upcycle objekt som normalt skulle kasseras efter de tjänar sitt syfte. Upcycling i princip tar ett objekt som har nått slutet av sitt syfte då förändra objektet...

Bubble Wrap necessär eller koppling

min granne flyttade i somras och hon gav mig några gröna bubbelplast. Hon frågade mig vad jag skulle använda den för och naturligtvis sa jag: "instructables jag tror att det skulle göra en söt koppling eller necessär!" Jag visste bara inte hur j...

Klänning från Bubble Wrap

Clingwrap din modell innan du börjar att sticka henne med bubbelplast täckt med dubbelhäftande tejp. Sticka på henne och ta bort en gång gjort och sedan kan du börja inreda den....

Bubble Wrap Coaster

Bubbelplast är så roligt att pop! Så, Tänk om du kunde inte pop det?! Denna idé började helt enkelt som. Är det ont? Kanske bara lite...Steg 1: Gjutning bubbelplast Jag gör sällan samma sak två gånger, så min formar är normalt bara sydde ihop för pro...

Hur man gör en Bubble Wrap Stomp skjorta

som inte gillar att smälla bubbelplast??? Göra en explosiv skjorta med tyg färg och bubbelplast - projektet är ett bra sätt för barnen att dra ut och få lite motion med göra hälsosamma kul! Kolla in www.MakeHealthyFun.com, www.MakeHealthyFun.blogspot...

BUBBLE WRAP elefant RHINO träd BULL FROG afrikanska damer ETC

allt är gjort från bubbelplast. Jag helt enkelt fast dubbelhäftande tejp på våra kontor vägg och började bygga djuren genom att bara sticka fler bitar av bubbelplast mot väggarna. Samtidigt sticker den, jag använder också en hel del av buff tejp (som...

ThinkGeek Bubble Wrap DVD ärm

efter att jag fått min beställning jag fick reda på att jag var kvar med unika thinkgeek bubbelplast. När jag såg tävlingen bestämde jag mig att använda bubbelplast för att göra en dvd ärm. Jag har så många filmer att jag inte har tillräckligt med ut...

Fönster kylskåp, moderniserad från den förra depressionen - en grön pengar sparare

koppla bort den dyraste posten i ditt hus och spara $$ genom att hålla maten fräsch på gammaldags sätt. Jag frågade min pappa hur han sparat pengar under depressionen. VOILA! Fönstret kylskåpet! Här är en modern version kan du för under 10 dollar i m...

LED bubbla bollar

jag använt för att skicka en massa datorutrustning för mitt arbete. Vi skulle sluta med en massa små bitar av bubbelplast som inte var bra för så mycket. En gång jag svepte en bit upp i en tät boll med vissa förpackningstejpen och Bubble Ball föddes....

4 solar bubbla ugnar

Det hela började med en gammal låda i garaget. Jag underhållande barnbarnen och tänkte en solar experiment skulle vara kul. Vi fodrad låda i aluminiumfolie och täckt med genomskinlig plast wrap. Vi satte lite ost på tortillas i ett bröd pan och gjord...

Flygbolaget-portable 8" Dobsonian teleskop

jag ville ha ett teleskop som jag kunde ta på ett plan men som skulle ha en användbar bländare och inte skulle bli för dyrt. Den resulterande omfattningen väger cirka 16,5 kg, med en spegel låda som passar i en ryggsäck och som har ungefär hälften av...

Camper Van termisk persienner

hemgjorda, budget thermal mörkar för våra VW T4 SWB camper van projektledare.Jag kollade på eBay och andra online butiker för att hitta en uppsättning för en T4. och prislappar var overkligt. £50 + så jag om att göra våra egna.Ursprungligen jag tänkt...