Bulk Laptop hållareförst vill jag be om ursäkt för den dåliga bildkvaliteten. Jag var på mitt kontor med en billig P & S kamera som inte gör mycket bra i dålig belysning.

Så behövde jag ett sätt att lagra 10-12 bärbara datorer i ett relativt litet område. Som IT-person till vårt kontor måste jag ha extra bärbara datorer till hands om användarens laptop kraschar eller annars behöver bytas. Jag kunde stapla dem, men då de över skulle värma, speciellt de nära toppen av stacken.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Billig Laptop hållare och svalare

detta är en mycket billig laptop hållare bestämde jag mig för att bygga efter att jag får vissa prestanda problem med min Laptop kommer att överhettas. På den bilden använder jag en 1,5 volt Likström till 12 DC adapter. Så med det jag kan välja olika...

Laptop hållare

min början: http://fablab.waag.org/project/laptop-holderTa din bärbara dator och mät bredd och djup. Efter det kan du bestämma bredden på laptop innehavaren du vill ha. Exempelvis räknade jag 5 cm på båda sidor, så min laptop hållare blir mindre för...

Worxercise! Utöva cykel med Laptop hållare

Moderna hälsorådgivning kan lämna dig på en miss ibland - du ska utöva minst 45 minuter per dag, äta 5 små, hemlagade måltider, sova tillräckligt, leda en fullgj橬一j familjens liv och utöva aktiv avkoppling. Och glöm inte att dricka mellan 2 och 5 lit...

Kartong laptop hållare

För en skola projektet fick vi ge rutan i en artikel ett nytt syfte. där det används på ett användbart sätt som en gadget för artikeln. Jag valde att arbeta med en annars värdelös laptop om du vill skapa en billig kartong laptop hållare för en mer er...

Genialt enkel Laptop hållare för Bed

tio minuter, två krokar och något snöre. Det är allt du behöver göra detta underverk av laptop hållare engineering.Du kan placera den bärbara datorn något sätt du vill och du kan sträcka undertill.Steg 1: Allt du behöver är sträng och 2 krokar Sträng...

UNIVERSAL LAPTOP hållare (gjort med Autodesk 123D Design)

Hi det! Någonsin undrat hur en bärbar dator kan "andas" när dess fläktar är under maskinen på ett bord? Svaret är förvånansvärt "det kan inte". Faktum är att du ska få en anordning för att höja dig laptop så att den kan korrekt ventile...

Laptop mouse pad och kopp innehavaren

Detta är en laptop hållare som innefattar en musmatta och en mugghållare.Steg 1: Samla materialDe material du behöver är:-2 stycken av aluminium vinkel bitar minst 20 inches i längd-Ett par bitar av vinkel aluminium några inches i längd-A några skruv...

Laminat Parque Laptop Stand

Jag såg mönster av andra instructable bärbara står på instructables och tänkte "Jag måste göra en till mig själv!" Så är här min instructable. Med detta instructable jag försökte bli av med kabel och enhet röran på mitt skrivbord och det fungera...

10 Hacks life med PVC #10

10 Hacks life med PVC #10[TITTA PÅ VIDEO]Här är den 10: e upplagan till våra 10 Life Hacks videor. Vi byggt och testat dessa med framgång. Jag hoppas du kan dra nytta av några av dessa awesome life hack.Hackor för:1. träd såg förlängning2. Vrid din h...

Kartong transformation

Inledning: Kombinera en (används) från wellpapp låda med ny modern teknik till en produkt som permanent / länge kan förnya sig och få bort gadget atmosfären.Steg 1: Gör side paneler laptop hållare Ur lådan, kan vi driva ut alla bitar / styckning.Vi f...

Soffbord skrivbord Arm

Detta är min första instructible så låt mig veta om det finns några ytterligare info/bilder du vill och jag ska kasta dem upp ASAP.Efter upphakning min stationära dator till min huvudsakliga TV som ett media center/gaming system insåg jag snart att d...

4 viktiga funktioner om industri eller allmänna flytande transport

Förpackningar har blivit en av de viktiga tjänster som säkerställer säkerheten för våra produkter. Det är ansvarig för lastutrymme och transport av varor över hela världen och är en av de grundläggande faktorerna varför vi få varor i det exakta villk...

Boka hållare med kontorsmateriel

-Så många contraptions att hålla en bok öppna dessa dagar!Men vem vill spendera medlen? Inte skulle du hellre lida de domnande arm håller upp din bok? Nej?> Trött för att hålla sidorna?> Trött av domnade armar håller på att boken?-Med vanliga kontor...

Bulk Priming Home Brew - gjorde Easy

en enkel instructable om hur bulk prime din hem brygga och göra sig av med de olika åtgärderna i socker/glukos till annan storlek flaskor...Steg 1: Utrustning som krävs 1 x extra brew (Pallställ fat)1 x 2 meter mat grade slang att passa fat knacka på...

Hem brygga Bulk grundning med en 20 liters kub

Bulk priming är blandning priming socker i hela brygden i en separat behållare strax före buteljering.Bulk priming vs att sätta ett mått på socker i varje flaska är debatteras av vissa hem bryggerier:Fördelen med bulk priming:Även mängden socker i br...

Allt i en PC från gamla laptop

Hälsningar,Detta är min första turtorial någonsin, och mitt modersmål inte engelska, så ledsen om jag skriver något fel. Om turtorial, kommer det inte att steg för steg turtorial, utan snarare en idé för någon som vill bygga somethig liknande. Detta...

Billigt sätt att coola ner din Laptop

detta är den billigaste laptop cooler står, du använda ägg kartong fack för att kyla datorn också från detta ägg fack kan du telefonhållare.Prenumerera på min YOUTUBE kanal: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=macobtMin blog:http://ma...

Så byggde jag en billig laptop bricka för min lastbil

jag älskar min Toyota Tacoma pickup. Det är den perfekta bilen för mig. Jag gör en hel del resande i det. Jag går också till en hel del egendom försäljning och auktioner i den. Det finns massor av last utrymme i ryggen för de saker jag köper.Jag bär...

Hur man gör en Laptop Stand ur en läsk kan

jag tittade på andra instructables för laptop stativ, och jag hade inte material. så vad gjorde jag? Jag gjorde min egen! Detta instructable visar dig hur man gör en laptop sticker från endast ett väldigt lätt material att komma med: läskburkar. Denn...