Bunduk skiva launcherännu en gång eftersom bunduk inte kommer att lägga upp det jag har äntligen gjort det genom bilder på det han gav och jag har också lagt till några mods för att öka styrkan av pistolen

cauition starkare gummi band högre chansen skivorna kan flyga av utan drar avtryckaren

Se Steg
Relaterade Ämnen

Skiva launcher v2

skiva launcher bränder varje skiva på omkring 30ft innehålla 3 skivor i totalt också det lanserar ett gummiband med varje skiva!Kom ihåg om du gillar det + 1 Rating!Steg 1: Constucting kroppen Först och främst skapa 2 av dessa:Steg 2: Constuct organ...

Nya K' nex skiva launcher! " D-52 "

Hello !Detta är min "D-52".Andra personen skapa en samma pistol, men det ' s min version...Detta är en K'nex skiva launcher med en mag för 8 ammo!Designen är mycket bra och reload är mycket lätt, men det använder en massa bitar...Kommentera gärn...

Dubbla skiva Launcher

mindre uppdatering 01 kan: mycket liten men betydande ändring av block utlösningsmekanism. Foto i det sista avsnittet.Denna pistol har två separata funktioner:-En bolt action, 8 + runda launcher som kan avfyra stora däck nav ca 40-50 fotoch-A singles...

Skiva Launcher av Doom!

En enkel tom CD/DVD launcher! (AV DOOM) Kul med saker jag inte använderSteg 1: Varför?Det är inte om varför, det handlar om varför inteOch du kan använda det för försvar mot zombies! (I fantasin) (Jag inte tolererar zombie våld)Steg 2: Grejer behövs!...

Knex skiva Launcher

denna pistol lanserar knex hjul 20-30 fot. Det borde vara ganska lätt att bygga. Jag hoppas du njuter! (Vänligen betygsätta och kommentera)Steg 1: Skapa bildspel/fat Bara bygga vad du ser på bilderna. Detta är vad hjulskiva glider på. Det bör inte va...

Ultimate Frisbee Launcher

Detta är en full i djup handledning om hur man gör en helt öppen källkod programmerbara Frisbee thrower. Om du vill ha en mer "vacker" version av den handledning checken ute tecnoa.ninja. Funktioner av maskinen är listade nedan.FUNKTIONER:Använd...

Knex Disc Thrower

Hey guys, it's knextremist again with my second entry in the Toy Rods and Connectors Contest. Det är ingen annan än en Knex skiva launcher! Vad gör mig så innovativa och annorlunda, dock är att det bygger bort av en lera duva kastare. Jag har sökt på...

Shadow Sniper

The Shadow Sniper är utformad för att ge maximal räckvidd med minimal gummiband. Med bara 1 rb här pistolen kan eld omkring 45ft och med 2 60 +. Min nya bössa har också en helt ny kula låsning mechinism utformats med lite fiktion för att öka kraften...

Projektet P.A.W.S.

kan jag stolt presentera "Projekt P.A.W.S.", det vill säga "bärbara bepansrade vapensystem"Det är mitt första försök att utveckla min egen k'nex vapen, och var resultatet av en veckas semester med inget att göra.Som namnet antyder, är...

2 liters flaska vatten raket och Launcher Pad

detta är min design för en 2 liters flaska vatten raket och Launcher Pad.Först, jag vet detta är inte den första 2 liters flaska vatten raket lansera systemet någonsin konstruerats. Denna design faktiskt tog inspiration från flera av de mönster som N...

Göra en kul papper flygplan Launcher

Hej alla!I denna kompatibel I'l Visa dig hur man bygger en kul papper flygplan Launcher gratis.Jag bygger det på mindre än en timme och jag använde bara material som jag redan hade hemma som en jordgubbe ruta, två CD-skivor, två små motorer och fyra...

Tillförlitlig vatten Rocket Launcher

Vatten raket är ett bra sätt att ha kul och ge möjligheter till utbildning. Vi utformade ett vatten raketgevär för våra 4 H klubb eftersom flera av våra medlemmar gjorde vatten raketer för ett projekt. Tanken bakom denna launcher var att göra det av...

Desktop Frisbee Launcher med Wii Nunchuck

Här är hur man bygger min första iteration av en launcher som kastar Discraft mini Star Ultimate skivor. Du kan ringa detta snabba och smutsiga version. Det är verkligen grundläggande. Allt det gör är att skjuta. Men det kan lätt ändras för att göra...

Pneumatiska potatis launcher

vad är en potatis launcher?En potatis kanon (kallas även en spud pistol) är en pipe-baserade kanon som använder lufttrycket (pneumatiska), eller förbränning av ett gasformigt bränsle, att lansera projektiler i höga hastigheter. De är byggda för brand...

Batch hemsida Launcher

Hej! Detta är min första instructable, så snälla Döm inte.Idag, jag kommer att visa dig hur man gör en liten kommandofil som startar webbplatser, utan att behöva mata www. eller .com!(Obs: detta fungerar bara med .com websites, jag ska försöka arbeta...

Kork Launcher

Om du njuta av detta projekt, så jag uppmanar dig att köpa min bok, gummiband ingenjör. Du hittar den överallt där böcker säljs.Allt jag gör: LanceMakes.comProjektets målsättning: studenter bygga och ändra en enkel trigger-release cork launcher som e...

Skiva Shooter fysik utmaning

en utmaning jag presentera min heder fysikstudenter är att hitta den elastiska konstanten av beväpnar av denna lilla skiva shooter. Längs vägen upptäcka studenter att skytten projekt dess ammo tangerar cirkulärbana följd när fast på armen av skytten....

Hur man gör vänskap armband (med hjälp av en fläta skiva)

här är hur man gör flätade sladd för vänskap armband och andra användningsområden - att använda sig av en cardbaord fläta skiva....

Assassins Creed stil kniv LAUNCHER

AhoihoiIdag, Visa jag dig hur man gör en blade launcher. Tänkte dess roligare än en kasta kniv: >(Kastar kniv nästa gång!)Steg 1: Verktyg och materialVerktyg:-Roterande verktyg (borr och skärande hjul)-Filer, runda och platta + lite slipning av pappe...