Bunny öron hatt hemliga fackdetta är en steg för steg handledning om hur att göra din bunny hatt avdelning.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Boonie hatt hemliga fack

detta Instructable visar hur du ändrar en boonie hatt för att ha en blixtlåsförsedd hemliga fack på insidan.Jag fick idén att ha ett hemligt utrymme i en hatt från en episod av Survivorman där en kille drar en krok och lina ur det blixtlåsförsedda fa...

DIY Bunny öron

Min man och jag arbetar på en Instructable för upptåg tävling. Det är semi påsk tema och det slog mig att Cas hade vara del av det och för att göra så han behövde också bunny öron. Så piskade jag upp hemmagjord bunny öron som tog mindre än 15 minuter...

Båt säng med hemliga fack

så min son fick för stor för krubba jag gjorde för honom ett par år sedan och jag började må dåligt för att göra honom sova på en madrass på golvet. Det påminde mig om typ av en scen från en film där de hittar det kidnappade barnet i ett rum med en g...

Bike säte hemliga fack/Survival Kit

Om du har en osund besatthet hemliga fack som jag, någon gång har du nog tittat på din cykel och undrade, "där kunde jag gömma saker i som?". Om du inte har en ohälsosam besatthet du förmodligen har inte, men sannolikt kan se värdet av ett dolda...

Klockradion hemliga fack

Hej! Detta är min första instructable, och jag hoppas du gillar det och rösta på mig i hemliga fack och dörrar tävlingen. :) Om så är fallet, tack så mycket!Detta instructable visar hur att hålla pengar säkert i slätt sikta.Du behöver:•en dual-driv k...

Skrivbord nyckel hemliga fack

mitt highboy skrivbord redan har några hemliga fack. Skrivbordet var min farmors; Jag köpte den på estate försäljning. De flesta av min farmors viktiga papper kunde inte hittas. Jag hittade så småningom pappersarbete i de hemliga fack gömda i skrivbo...

LEGO hemliga fack

i 5 minuter kan du bygga själv en Lego hemliga fack som du kan hålla i slätt sikta.Steg 1: material 2 1 x 2 jämna bitar12 1 x 4 bitar12 1 x 6 bitar2 4 x 4 platta bitar1 6 x 6 platt bit2 2 x 4 bitar1 2 x 2 bit4 1 x 2 x 5 (dessa bitar är 5 tall. om du...

Nattduksbord falsk botten låda och hemliga fack

Nöden är uppfinningarnas moder! Våra hyresvärdar har hela vår byggnad åter ledas och det betyder att vi har grupper av arbetare peta runt vår lägenhet i nästa månad eller så. När du vet främlingar kommer att vara gräva genom ditt skåp, är det ganska...

Krukväxt växt hemliga fack

Jag har en konstig besatthet med hemliga fack. Jag älskar försöker tänka på nya sätt att gömma saker i vanlig webbplats och åter purposing slumpmässiga objekt. Detta instructable föddes från en resa till IKEA för att plocka upp en skrivbordslampa. En...

Hemliga fack Plywood lampa

Målet med detta Instructable är att visa hur man lägger hemliga fack i plywood. Jag ville bevisa konceptet och se hur långt jag kunde ta det, så jag gjorde en lampa med hjälp av fyra olika fack stilar, och lagt till en hemlig stash glödlampa och nyck...

7 hemliga fack

här är några hemliga fack eller ställen att gömma saker.Steg 1: Fack 1 Detta fack kan tyckas självklart men ibland fungerar. Det första steget är att hitta en ficklampa. Nästa skruva av locket av det. Hotellkassaskåp i ficklampan och skruva på locket...

Baseboard hemliga fack

detta är min lilla hemliga fack i min garderob. Det är gömd bakom en bottenplatta på en plats som ingen skulle kunna tro att titta. Titta på det direkt, kan du berätta styrelsen inte riktigt passar in. Jag helt enkelt hade inte korrekt skrot material...

Sovrum Nattduksbord med hemliga fack

Yay! Tillvaratagna träslag från en enda pall! Kraft för alla dina saker! Dolda hyllan! Kom så går vi...Steg 1: Verktyg som behövs för KlämmorDemo hammareCirkelsågDra såg (eller andra hand såg)Såg hästar (valfritt)BorrmaskinDremelOckså (ej avbildad) e...

TV-ställ från pallar med hemliga fack

Jag velat alltid göra några möbler objekt, med hemliga fack. Lastpall projektet var mycket bra tid att göra det.Hur jag gjorde det och där utrymmet är - du kan kontrollera genom att titta kan DIY video eller du följa upp instruktioner nedan.För detta...

Skjutdörr hemliga fack

Välkommen, detta är en skjutdörr hemliga fack projekt. Den har utseendet på en enkel och billig bildram att kasta några oönskade människor av. Med ett tryck på en knapp diabilder i bild fame öppna/stänga.Dörren är driven av en kontinuerlig rotation s...

Göra hemliga fack i böcker lätt

https://www.youtube.com/watch?v=HNVlrJTJuKoHemliga fack är bra för att dölja saker oavsett om du är ett barn eller en vuxen. Människor fascineras av hemliga dörrar och dolda fack.Med vissa grundläggande träbearbetningsverktyg lär du dig ett nytt sätt...

Vävnad pack hemliga fack

jag kommer att visa dig hur du lägger till ett hemligt utrymme till en vävnad packFör att göra detta behöver du:PVA limen vävnad packnågot att döljasaxMYCKET TÅLAMODSteg 1: Skär alla utom två av dina vävnader Du behöver skära alla utom två av dina vä...

Switch Board hemliga fack!

Killar, detta är mitt första inlägg! Så snälla samarbeta.Jag fick en idé att använda en av mina egna elektriska styrelse som ett hemligt utrymme.Detta är en av de mest kostnadseffektiva sättet att gömma dina hemliga och värdefulla saker!Steg 1: Mater...

Hemliga fack eluttag

vad du behöver:EluttagSkruvmejselObjekt som kommer att passa i uttagElectric Outlet coverVarning - inte infoga något metall i uttagetSteg 1: Leta upp ett eluttagSteg 2: Skruva utloppSteg 3: Du kommer att se ett tomt utrymmeSteg 4: Hitta alla objekt d...