Burtons Mad Hatter Hathär är instruktioner för att göra Mad Hatter hatten från den nya Tim Burton's Alice in Wonderland
Se Steg
Relaterade Ämnen

Steampunk Mad Hatter kostym

Denna kostym gjordes av sparsamhet butik fynd, omdaning gamla kläder och en sandskädda av kreativitet. De flesta av artiklar för denna kostym kostade inte mig mer än $10. Du kan prova detta också genom att plocka upp objekt att göra dina egna Mad Hat...

Göra din egen Mad Hatter hatt och kostym

Denna kostym som jag gjorde för en fotosession. Jag älskar bilden av Johnny Depp som mad hatter och ville replikera utseendet så mycket som möjligt för fotot. Ja är jag lite galen att sätta alla denna insats i att skapa en dräkt bara för ett foto. Me...

DAVID ROSE som MAD HATTER

detta är min SON som MAD HATTER, det tog över 2 timmar och 4 burkar av ORANGE HÅRSPRAY att få håret gjort ensam. DET ROLIGA MED DETTA ÄR ATT DET ÄR HANS HÅR....

Mad hatter i läskiga mark

en rolig natt med min syster i vit kanin, själv mad hatter... det var bomben...

Lätt Mad Hatter titt

Detta var bara en random titt jag som inspirerade för att göra efter att få en ny makeup lastpall. Prenumerera på min Youtube sida att stödja mig! < 3Steg 1: stiftelsen Först jag lägga på foundation och concealer ange sedan det alla med ett pulver.St...

MAd HattEr

Mad Hatter...

Hur man gör en 3 Tier Cake Stand Mad Hatter stil

Denna handledning publicerades ursprungligen i min blogg , och det kommer visa dig hur du skapar en "Mad Hatter" stil kaka och te stå. Dessa nyckfull center bitar är mycket populära bland vintage Kina älskare. Mad Hatter ställning är vanligtvis...

Skapa en nyckfull Mad Hatter tekanna lampa!

Skapa en fantastisk, nyckfull, Mad hatter inspirerad uttalande lampa!Eller flera... dussin!Jag älskar att göra saker i bulk!Steg 1: Samla leveranser. Behöver du tekoppar, fat, tekannor, udda små keramiska saker...En lampa kit. Om $8 på Walmart.1/2 tu...

Alice i underlandets Mad Hatter kostym (mestadels hatten)

Jag gjorde mössan kvällen innan jag behövde den. Det har en kartong kropp, täckt med tyg och fast med dubbelhäftande tejp (vad? Jag skränande verkligen sy). Hat stiften är trä spett, med olika knappar varm limmade till dem. Priset (10/6) är ett bränt...

Hur man gör en Mad Hatter hatt

saker du behöver:Kartongförpackning papper12 kaffe strån6 piprensaremassor av tejpVarmlimma fasttyg (skrot är bra)Steg 1: Steg 1 Dra 2 stora cirklar och skär demSteg 2: Steg 2 Rita en mindre cirkel, blir det där huvudet gårskär ut, men gör det passar...

Den röda drottningen och mad hatter

dessa tog 2 månader att skapa. Jag använde en massa rester och återvinning. Jag försökte vara så exakt som möjligt. Jag handmålade hans ascot och broderade byxorna. Trådarna går hela vägen runt och var hand målade samt virkade ihop. Queens 22 guld hj...

Mad Hatter Spool Sash

så detta instructable är enkelt! Oh och gjorde jag nämna billiga? Jag inte har bilder, jag trodde inte att någon: ()Steg 1: Köpa dina leveranserSpolar för tråd: för mig jag köpte på dollar store för en 1,25 $ en 50-pack och slutade med endast omkring...

Tim Burton Alice i Underlandet blå tekanna klänning.

jag är väldigt passionerad om återvinning eller åter purposing objekt. Från ögonblicket jag såg denna återstod, jag visste att jag hade den perfekta idén för den.När jag gjorde denna kostym, visste jag att min lilla flicka skulle älska den. Att ha gj...

Hörlurar hatt!

någon månad sedan jag bröt fören på mina hörlurar. Jag trodde det skulle vara en bra idé att hålla hörlurarna, eftersom jag kan använda dem en annan gång.Jag oftast används för att bära en hatt under mina hörlurar, så jag fick idén att göra min egen...

A Mad Tea-Party

detta år jag klädd som Alice från Alice i Underlandet (den ursprungliga 1951 Disney tecknad versionen). Jag älskar Halloween. Inte för godis eller galna fester, men eftersom det är den perfekta ursäkten för den lilla flickan inom mig att klä sig i en...

Läder SteamPunk Top Hat

hälsningar Karl airshipen resenär! som din kapten kräver jag korrekt klädsel av min besättning medan ombord på mitt fartyg. Det kan bli minusgrader i dessa höjder så du kommer att behöva en hatt, men inte bara en hatt. Detta skepp är välkända i hela...

Mad som en hattmakare Cupcakes

detta är hur gör u mad hatter cupcakes eller rainbow cupcakes...

Hur man gör en läderhatt

Jag har velat en läderhatt ända sedan jag såg dem på Georgien renässans Festival. En jag såg som inspirerade mig att göra en själv var inte en typisk cylinderhatt. Stället blir större på toppen som en Mad Hatter cylinderhatt eller bara går rakt upp s...

Är du Madd?

Halloween är en ursäkt att bära allting du inte kan komma undan med varannan dag på året. Efter att titta på Tim Burtons Alice i Underlandet, jag blev förälskad i varje dräkt i filmen, men var illa till på hur man återskapa tecken på en budget... sed...