Business Card elektronikjag kommer att visa dig hur man gör några enkla, solder-mindre ingångar och en utgång med saker du har förmodligen sitta mellan din verkstad, kontor och din bil. Detta är ett roligt sätt att göra en snabb krets när du har en idé och inga riktiga verktyg.

De kräver ingen lödning, och är perfekta för bröd-ombordstigning.
De är lätt att göra att din favorit fem år gammal kan göra dem med dig.
Det är också ett häftigt sätt att upp-cycle visitkorten värdelös eller föråldrade, och ut geek dina office kompisar.

Jag bara visar dig några enkla dem att komma igång, jag hoppas du gör ännu coolare dem på en tråkig lunchrast.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Business card Trick!

Business Card Trick - en lysande Bar Trick - Klicka här för en annan rolig film. Business card trick. Vinn spel, med detta kort trick. Mer visitkort tricks på http://easybartricks.com du kan hitta detta visitkort trick på http://easybartricks.com/dim...

Business Card segelflygplan / mördarmaskin

vad gör du när du är uttråkad på jobbet och allt du har är visitkort att spela med? Du gör en...BUSINESS CARD GLIDER!Allt du behöver är dessa ingredienser:-Visitkort-Sax-Vissa Gem-En penna eller penna-Tape (valfritt)-En rad rätskiva du fick i grundsk...

Geek - kreditkort/Business card innehavare från gamla laptop hårddisk.

En geek-ed upp företag / kredit korthållaren.Jag kom upp med denna galna idé när min laptop hårddisk dog och var i princip oanvändbara. Jag har tagit de färdiga bilderna här.Steg 1: Vad du behöver.Vad du behöver är följande.1 x gamla laptop hårddisk...

Business Card PIC programmerare

detta var min post för Hack A Day visitkort storlek krets tävling. Jag zippade upp filerna och sätta dem på min hemsida. Jag lägga ut den här för alla andra transaktioner verkar vara på en blogg för enkel åtkomst. Förhoppningsvis kommer detta göra pr...

Business Card telefon Stand

Telefonen står är extremt nyttig särskilt när du reser men det sista du vill när du reser är någon extra bulk som din genomsnittliga telefonen stå för. Detta instructable kommer att lära dig att göra ett visitkort till en monter för telefonen. Detta...

Business Card Glider

om du har gamla visitkort ligger runt, detta är en cool projekt att återanvända dem och två kan göras från ett kort.Steg 1: Förnödenheter som behövs Behövs är:-visitkort-Gem-sax/hobby kniv-wire cutter/sax göra jobbet-tång-tillval-penna-linjalenSteg 2...

Business Card Micro sy-Kit (passar i plånboken)

jag har en sy-kit i min ryggsäck och ett i min verktygslåda och ett i min bil, men när jag verkligen behövde jag var långt ifrån alla av dem, i en hyrd tux i en limousin. Ett snabbt stopp på ett apotek löst problemet men jag bestämde mig för det var...

Business card Resistor lagring

Läs detta också.Ibland behöver jag ta flera motstånd för arbete.Och jag fick massor av värdelösa visitkort...När jag kombinerar dessa två poster, fick jag en idé att skapa en enkel resistor samling...Göra bara några hål med nål och du kan ta din vald...

Business Card vikning täcker belägger med metall skiftnyckel

Detta dokument processen att utforma och bygga din egen vikning visitkort. Ett DIY visitkort kopplar in mottagaren att investera lite tid förbryllande ut, och lära sig hur den formgivare hjärna fungerar. Jag uppmuntrar dig att ta de principer som bes...

Business Card Pixel Art

detta instructable visar dig hur man viker visitkort i kuber och sedan hur du sätter dessa kuber till några storskaliga pixel konst.Space invader var det första jag snubblade över när söker idéer. Det är perfekt eftersom den använder bara några pixla...

Business Card monter av kontorsmateriel

Ni vet känslan: du startar ett helt nytt jobb och vill få ditt namn där ute. Du beställer ett par billiga visitkort på internet för att göra dig känna sig viktiga men när du får byrån du inser att du har ingenstans att visa dem! Har ingen rädsla, det...

Business Card Holder fack

jag var trött på att mina kort i en stack på bänkskivor i skyltfönster. Har ingen display och några butiker ska visas i. Jag behövde skapa en kortpapp POP att visa mina kort. Die line finns här och på min hemsida under tjänster http://www.franciswill...

Business Card läderfodral w / keyring & utanför pckt

tre faktorer gick in behovet av denna lilla påse:Jag arbetar i en byggnad där de flesta dörrarna kräver ett "pass-kort" att låsa uppJag hålla min dyra hörlurar låst i mitt skrivbordJag har precis fått mitt visitkort & nu jag ska förväntas ha...

BUSINESS CARD stå från återvunnet MATERIAL

behöver något att visa dina visitkort på ditt skrivbord. Vad sägs om detta miljövänliga visitkort Stand. Jag gör detta från saker hittade runt mitt hus. Du kan använda olika material än jag använder så länge du håller inom den allmänna designen.Jag k...

URBAN nödsituation Kit Tin

från det aktuella överflödet av "överlevnad" eller nödförråd förpackas i burkar, det är mycket tydligt att idén om en liten och kompakt Nödkit är något som ganska mycket alla ska ha. Det är också ganska tydligt att varje kit mer eller mindre spe...

WEBSD

detta är en utveckling styrelse för den PIC24F serien av microchip, med:USB (koppla den till vilken dator som helst)Ethernet (ansluter den till internet)SD-kort (spara och läsa alla data du behöver)Jag utvecklade denna sak som en lärande plattform, d...

LÄTT instruktioner göra ett visitkort kub

vad du behöver:6 visitkort.5 minuter.VARFÖR GÖRA EN BUSINESS CARD KUB?Det finns många anledningar att göra en visitkort kub! Min anledning, dock vuxit från ett särskilt kontor spottade med min manager och I. (alla i god roligt om du läser detta, Mark...

Enkla hörlurar arrangör med en vinyl badge klipp.

Detta kräver ingen hacking, ändring av något slag. Detta kommer inte Frans eller korta din kablarna från falsning eller det kommer att ogiltigförklara eventuella garantier.Du kan hitta dessa badge klipp på ganska mycket varje kontor leverans butik. E...

3D visitkort (för projektion konstnärer)

Hej, jag har designat en 3D visitkort för projektion konstnärer.Alltför lätt att göra! Kolla upp det!Visitkort är ofta kastas bort om det är en platt tråkigt kort.Jag har designat ett visitkort som förvandlas till ett 3D popup-kort.Detta kan människo...