Bygg en fjärrkontroll Tank på molnet med LinkIt 7688Hej alla!

Har du någonsin velat bygga och köra runt en tank som byggdes av dig själv? Jag slår vad ja.

Utan en hel del skicklighet och utrustning krävs, låt oss börja att bygga en dag och ansluta den till molnet och styra den från någonstans.

Se Steg
Relaterade Ämnen

RC bil RC Tank omställning med Arduino

Jag har alltid varit fascinerad av stora maskiner, tankar i synnerhet. Den tyska Tiger Tank, precis som i filmen Fury!, är en fantastisk maskin. Jag ville ha en! Jag gjorde något forskande och fann att RC Tiger Tank repliker kosta över $150, och gör...

Bygga själv blinkande meddelande på PIC16F877A med assembler

killar, i detta steg för steg instruktion,Jag vill dela min privata experiment med PIC16F877A och assembler,Jag kallar detBygga själv blinkande meddelande på PIC16F877A med assemblerLåt oss förbereda delarnaSteg 1: De delar som behövs för detta exper...

Bygga en videoström med LinkIt Smart 7688 och se den överallt på cloud

Hej alla!Idag vill jag dela med dig hur man bygger en vidoe steeam med LinkIt Smart 7688 utveckling styrelsen och en gratis molntjänst för att använda och titta på video överallt på både webb och mobil.Gå till MediaTek Cloud sandlåda att registrera e...

IR-Jammer med LinkIt en

I detta instructable kommer jag för att visa dig hur man bygger en IR-signal Jammer, som har ett roligt helg projekt och är bra att upptåg en vän eller din familj. Hur kretsen fungerar är det fångar infraröd koden från din TV: ns fjärrkontroll och sk...

IR-dekoder med LinkIT en

Universella fjärrkontroller bugg du? Önskar du din hemunderhållning centrum kan automatiskt slå på måndag kväll fotboll så fort du kom in genom dörren efter jobbet? Bra med LinkIt en är det också möjligt. Med hjälp av vissa praktiska IR-sensorer, kan...

Klappa med Linkit en

Detta är min första instructable och i detta instructable jag använder linkit en micro controller. Idag ska jag berätta hur man gör en klappa växla med linkit en bräda. Det finns en hel del instructable berätta hur man gör en klappa växla med särskil...

Snabbare detektering med LinkIt en

Med IR-sensorn kan vi upptäcka hastigheten på motor. Jaghar en liten rover som drivs av Intel Edison och jag var nyfiken på dess hastighet så låt oss skapa en enhet som kommer att upptäcka hastigheten hos ett fordon. I denna ansökan kommer vi att anv...

Komma igång med LinkIt One - DC motorer

I de två sista instructables visade jag dig hur du kommer igång med LinkIt som ingår kontrollerande servon och lysdioder. Jag också visa dig hur du uppdaterar den inbyggda firmware LinkIt One, så jag rekommenderar dig gå igenom det först.I detta inst...

7-segment display med linkit en

HejI denna tutorial jag kommer att berätta om hur du visar 0-9 siffror på 7 Segment visas med Linkit one.7 segment display är mycket användbart och effektivt sätt att representera numeriska värden och det är faktiskt en 8-segment display på grund av...

Alkohol detektering med Linkit en

En Alkoholmätare är en enhet för skattning av blodalkoholhalten (BAC) från ett utandningsprov. Bevisinstrument mäta inte direkt blodalkoholkoncentration eller koncentration, vilket kräver en analys av ett blodprov. Istället, de uppskattar BAC indirek...

Posten kontrollerade parkering System med Servo Motor och PIR med LinkIt en styrelse

I detta Instructable, vi kommer att genomföra transaktionen kontrollerad parkering med Servo Motor och PIR med LinkIt en styrelse.En servomotor är en roterande ställdon eller linjärt ställdon som möjliggör exakt kontroll av kantiga eller linjär posit...

Akut GPS fyr med LinkIt en

Gå på en vandring i helgen på en plats utan WiFi? Ibland kan det vara svårt att ge dina nära och kära sinnesfrid när du är ute mitt i ingenstans. Idag kommer vi försöka fixa detta problem med LinkIt en enhet av Mediatek. LinkIt en är byggd för att ha...

Grove startpaket med LinkIt en

När jag började med IoT jag var alla förvirrade om elektronik tyger, motstånd och kretsar, då jag fick Seeed Studio's Grove Starter Kit plus. Med detta har vi att bara koppla in modulerna som sensor istället för att hantera det genom lödning eller ba...

LPG detektor med LinkIt en

Den nya IoT styrelsen LinkIt en co-designade av Mediatek och utsäde Studios är en öppen källkod, högpresterande styrelsen för prototyptillverkning Wearables och IoT enheter. Det är en liten styrelse baserat på SoC som kommer med inbyggda Wi-Fi, GSM o...

IoT med LinkIt en - Servo

Detta är den andra läraren av serien av IoT med LinkIt One, i den tidigare handledningen jag visade dig hur man styr en RGB LED över internet med en webbläsare.Du bör kolla in min tidigare tutorial där jag visa dig hur du kommer igång med LinkIt One,...

IoT med LinkIt en - reläer

Den LinkIt en är en stor styrelse att arbeta med IoT IoT är att ta vardagliga elektronik till internet och göra dem smartare. I den tidigare instructables av denna serie jag visade dig hur att komma igång med LinkIt One och Anslut gemensamma elektron...

Distansera mätningen band med LinkIt en

Nyligen fick jag en LinkIt en mikro-controller, som är en stor Arduino alternativ och efter att ha arbetat en tid bestämde jag mig att lägga en instructable på det.För er som inte vet den LinkIt One är en stor mikro-controller har en Arduino som milj...

Komma igång med LinkIt en - lysdioder

Nyligen fick jag en LinkIt en styrelse är ett bra alternativ för en Arduino med en hel del funktioner förpackade i en liten förpackning. Den har ett inbyggt WIFI, GPS, Bluetooth, GSM, Micro SD kort springan och en 3.5 mm domkraft för ljud. Den LinkIt...

Komma igång med LinkIt One - WIFI

Efter några projekt med LinkIt en nu är det dags att ta det online och skapa IoT-relaterade projekt. Att starta ut med jag ska visa dig hur du ansluter länken det en styrelse till ett WiFi-nätverk. Behöver du läsa om min tidigare instructable innan v...