Bygg ett träpussel från endast ett foto...Detta instructable är mindre om man själva konstruktionen av OCC träpussel (jag fick reda på efter att jag började detta arbete som är vad de kallas, och du kan hitta planer för dem på instructables och andra ställen), och mer om hur jag gick från att se denna bild av pusslet för att bygga den första prototypen och sedan slutade det till en form som jag gärna vill ge till någon.

Nästan allt vi bygga behöver en plan någon gång, så jag kommer att gå igenom processen att gissa på design, justera som jag går och sedan bedöma hur jag skulle ändra den i min nästa bygga (kanske jag ska tillägga att någon gång när jag kommer dit).

Allt arbete gjordes med en grundläggande uppsättning tabell top och hand verktyg. Bilden är av det främre hörnet av mitt garage/butik.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygga ett Portal torn med rörelse kontrollerade ljud och belysning

i detta Instructable jag ska visa dig hur jag gick om att bygga min egen liv storlek talar Portal torn från början till slut. Detta är ett ganska ingående projekt som kommer att omfatta varje konstruktionsfasen samt alla tekniker jag använde längs vä...

Bygga ett metspö Ice

bygga ett metspö ice för under $10.00..Detta projekt skapades som en verksamhet för scouterna inför vår trupp isfiske derby. Grafik, visas på Instructables instruktionerna ges till varje scout som ett paket att följa steg för steg instruktioner.Obs:...

Bygga ett flightcase pedallådan

jag kommer att lära dig hur man gör en flygning fall för en Boss GT-10 gitarr pedal, men du kan använda dessa instruktioner göra ett flightcase för något ändamål som du vill, och du hittar det är mycket enklare än du trodde.Innan jag provade att bygg...

Starta guiden till att bygga ett omvänd osmos hydroponics filter

Hej alla, detta är en grundläggande guide till planering ut en RO (omvänd osmos) och hydroponics vattenfilter. Detta instructable kommer att ge några grundläggande steg, personliga erfarenheter och information du behöver att hjälpa dig bygga ett RO h...

Bygga ett akvarium som ser bra ut på alla vardagsrum

Varning: Först och främst varnas att detta är en lång instructable! Ca 1 timme av läsning. Kanske är det mer "lättsmälta" genom att bara ha en blick på bilder och senare återkomma till läsa lite historia bakom det och några tips på delarna du är...

Hur man inte ska bygga ett flygplan

Så har du slutligen beslutat att bygga det dröm flygplanet! Inte en modell denna gång, du kan faktiskt sitta och flyga! Bra för dig! Ni inleder ett stort äventyr. Eftersom ditt mål är utan tvekan att spendera enorma summor pengar och göra ett komplet...

Hur man bygger ett garage från marken

behöver lite verkstad utrymme, en fästning av ensamhet eller en plats att hysa din öl kylskåp? Ett nytt rymligt garage är svaret, och detta är Instructable att göra det möjligt. Som nya husägare och ivrig DIY typ kille var jag upp mot en stor utmanin...

Hur man bygger ett Fort med 3d tryckt Fort loopar

enkelt fråga, och det finns inte många människor som inte njuta av att bygga fästningar under deras barndom. Jag har en 6-åriga systerson som frågar nästan varje gång jag ser honom, "kan vi bygga ett fort?" Jag erkänna skamligt att jag ibland ha...

Hur man bygger ett fartyg

Här finns instruktioner om hur att bygga en snygg båt i Minecraft. Den har två Master, en stuga, ett utkik inlägg och ett skrov (nedre delen av fartyget).Steg 1: Botten av fartyget Först gör en 15 block långa band och täck den med en tre block breda...

Bygga ett vinnande bälte Sander Drag Racer

tack för att klicka på 5 stjärnor för detta Instructable (Hint) och glöm inte att kasta en av dina röster börjar 21 mars!Jag har haft en hemlig önskan att engagera sig i bälte sander dragracing ända sedan läsa en rygg täcka artikel i Fine Woodworking...

Hur man bygger ett pingisbord

projektet beskriver byggandet av ett Ping Pong bord dimensionerade att landslagsspelare standardstorlekar.Det är ett lätt jobb: alla människor kan vara kunna göra det.Endast enkla material används (trä främst), och är nödvändig endast enkla verktyg f...

Bygga ett trädäck över en konkret en

så vi har haft denna mycket robust men extremt vanligt söker konkreta verandan på baksidan av huset, och vi har alltid velat göra det varmare och mer inbjudande. Den självklara lösningen, för oss, var att ersätta den med en trä. Trä är klart varmare...

Bygga ett hus i Filippinerna

Jag bygger ett hus i Filippinerna med hjälp av familj och vänner.Började byggas i 2012 och det är fortfarande inte färdig. Detta är ett så stort projekt kommer jag att dela spellista på YouTube om du är intresserad av i följande vardag. Jag började l...

Bygga ett härbärge för växande tomater

mål:Växande tomater behöver mycket sol. I varma och regniga dagar, kan sjukdomar visas (till exempelTorrfläcksjukan). Växterna måste skyddas från regn, inte från solen.Detta instructable visar hur man bygger ett robust skydd som står emot vind (och s...

Hur man bygger ett badrum

Jag bygger ett badrum i en gammal bondgård, byggdes 1888 och visar alla steg. Detta är del ett i en flerdelad serie....

Hur man bygger ett wingbone Turkiet samtal

detta instructable kommer att vara en beskrivning av hur man bygger ett wingbone Turkiet samtal. Denna uppmaning är lätt att bygga, men svårt att bemästra. Ringer i ett Turkiet med en ring som du gjort själv av ett annat Turkiet är dock en mycket giv...

Hur man bygger ett ackord på Piano

Steg 1: Bygga ett ackord på piano är mycket intressant. Massor av människor tror dess utmanande, men inte om du öva! Först behöver du naturligtvis en piano eller tangentbordet för att spela på.Steg 2: Nästa steg är att hitta en nyckel att bygga din a...

Bygga ett dockhem

Bygga ett dockhem är något roligt att göra och är en omhuldade present till lilla husägare.Jag kredit Jennifer med bas planer, som jag fixade lite i detta "vänners kompatibla:http://www.letsbuildadollhouse.com/Verktyg du behöver:-jigsaw-rasp-penslar-...

Bygga ett inbyggt Linux System i några steg

När du har gått igenom processen att diskutera över vilken Linuxdistribution att använda, vad järnvaror etc. och på saker och verktyg som du behöver, kommer nästa steg – faktiskt bygga Embedded Linux system. Igen, det finns en hel del likheter mellan...

Bygga ett släp bakom en motorcykel eller liten bil Trailer

Detta är min första "vänners kompatibla så låt mig veta om allt fungerar eller du vill ha info jag glömde eller inte täckte!HUR MAN BYGGER ETT SLÄP BAKOM EN MOTORCYKEL ELLER BIL LITEN SLÄPVAGNVi byggde denna lilla dra bakom 3 år sedan så jag har inte...