Bygga/ändra ett armbandsur! En stor gåva eller bara för dig själv!
Trött på tråkiga kör mill handleden klockor? Gör en själv! Imponera på den speciellt någon eller göra en själv. Billigt och enkelt. Allt du behöver är en bruten eller arbetar armbandsur, en givare digital klocka och vissa kreativitet!
Se Steg
Relaterade Ämnen

ChronosMEGA; ett armbandsur

Jag har alltid älskat klockor; inte bara är de estetiska och vackra, men de är funktionella, exakta och användbara. En elegant fusion mellan teknik och konst; två motståndare normalt perspektiv, nu sällskap i harmonisk samklang. Men blivit all teknik...

Bygga ett släp bakom en motorcykel eller liten bil Trailer

Detta är min första "vänners kompatibla så låt mig veta om allt fungerar eller du vill ha info jag glömde eller inte täckte!HUR MAN BYGGER ETT SLÄP BAKOM EN MOTORCYKEL ELLER BIL LITEN SLÄPVAGNVi byggde denna lilla dra bakom 3 år sedan så jag har inte...

Bygga upp ett komplett AVR och spela Mastermind!

Spelet Mastermind har funnits länge, och jag minns att få en styrelse version med färgade pinnar när jag var liten. Jag älskar detta spel, eftersom det är lösbara genom ren logik. En spelare (eller en dator/mikrokontroller) väljer en sekvens av färge...

Hur storleksändra ett par silvertejp skor

i en av min senaste instructibles, jag visade dig hur man gör ett par duct tape skor. Nu kommer jag visa dig hur du ändrar storlek på ett par duct tape skor.Steg 1: leveranser Vad du behöver är:1. ett par duct tape skor som måste ändras.2. lite silve...

Ändra ett lås för en knapp

Här, mitt första försök till en Instructable, jag ska försöka att visa dig hur du byter ut ett lås för en tryckknapp.Jag köpte en uppsättning lådor från en välgörenhet butik, det kom med ett lås, men inga nycklar. Jag hade en tryckknapp som ligger ru...

Enkelt sätt att ändra ett däck

Detta är en steg för steg Instructable hur du ändrar en platt eller skadade däck på bilen. Det är en nödvändig färdighet att vi kommer att behöva möta någon gång. Jag hjälper dig att se till att jobbet har slutförts korrekt och säkert sätt!Steg 1: sä...

Ändra ett däck på din bil

så du kan sätta reservdelar på din bil men vad händer med ett däck från en fälg och ersätta den? Visst kan du gå till en butik och betala någon för att få det gjort men demontering, montering och balansering egna däck är en viktig färdighet för du pr...

Stor uppfart, uteplats eller trädgård solur

detta är en design för analemmatic solur, stora som små, med elliptisk ringer. Den gjorde jag med min son är tolv fot över, dras i trottoar krita på en nivå del av vår uppfart, och du kontrollera tiden genom ständiga i plats motsvarar datum och se va...

Bygga en Killer eld för din pizzaugn (eller vad)

ett par år sedan, min man byggt en pizzaugn, en gigantisk brand-andning, bug-eyed guldfisk heter Bubba, men för det mesta, jag har varit ansvarig för byggnad eld. Kanske beror det på att jag överlevde en lång, kall vinter Tennessee med endast en vede...

Att bygga en bättre råttfälla... Eller bara en enkel, men effektiv, Mousetrap

med vintern kommer en störtflod av critters försöker hitta ett trevligt ställe att övernatta. Denna vinter, våra garage visade sig vara oemotståndlig för en liten mus (delvis på grund av min röran) - och här är den instructable om hur att fånga en mu...

Hur man gör ett headset för online gaming eller instant messaging

hur man gör ett headset för online gaming eller instant messaging. Detta är min första instructable och jag verkligen arbetat hårt med detta så snälla inga flames ;)Steg 1: Samla material Material behövs för detta projekt:SaxSilvertejpGamla Walkman s...

Bygga upp ett ArduCopter!

Dagens guide kommer att vara om att bygga en Arducopter, eller annars känd av lokalbefolkningen som "flygande Häckklipparen".Mitt största problem med världen av RC och hobby är att det aldrig finns en komplett guide på att göra något!Erfarenhet...

Ändra ett boktryck fall med en Dremel multi max

Boktryck fall har länge använts som ett sätt att lagra små collectable objekt, särskilt för visning. Min fru, som är partiell nederländska arv, har varit en sådan samlare sedan hon var barn. Vi har fått 2 full "letterbaks" av olika ursprung, och...

Bygga en Extra stor hund hus (eller lekstuga) från 100% bärgning och skrot material

Min hund Barli, en neurotisk vorsteh, var absolut bane min existens för de första åren var vi tillsammans.Men sedan hände något. Jag vet inte om det hände under loppet av en dag eller två usla år, men Barli blev min bästa vän. Han har fått sin stora...

Ändra ett barns blöja en hand

Jag har fått mycket begränsad användning av en arm. Det hänger som en förlamade t-rex arm, på grund av mindre Cerebral pares. Eftersom jag ska vara en pappa (för första gången) i några veckor, jag betonar hur "en beväpnad man" kan ändra en blöja...

Att ändra ett spädbarn är Hooded Pram kostym till ett litet barn jacka och tossor

Vi hade köpt en spädbarn Hooded Pram kostym till min dotter förra vintern. Jag älskade bara materialet. Det är sådan en tjock mysig fleece att det verkligen håller hennes varma men nu hon har vuxit större och kan inte passa in i det. Men jag hatade v...

DIY Wifi Extender - Cantenna bygga med ett stativ.

Denna antenn är en av de enklaste och billigaste saker du kunde bygga för att utöka räckvidden för ditt wifi-nätverk. Det mesta förmodligen sitter i ditt skåp just nu så det verkligen kan byggas på en liten budget.Produktstruktur:Två milo burkar elle...

Ändra ett 80-tal Retro Handheld spel genom att lägga till en MP3/MP4-spelare

Jag har ett gäng med mycket cool 80 handheld spel - några i bra skick, andra har sett bättre dagar. Jag hade var helt döda, och oavsett hur jag än försökte jag bara inte kunde kasta bort. Så istället bestämde jag mig att föra den tillbaka till livet...

Ändra ett Futaba S3001 servo för kontinuerlig rotation

i detta instructable jag väl visa dig hur du ändrar ett Futaba S3001 dubbla kullager servo för kontinuerlig rotation. Därför kanske du frågar, kan du få redan modifierade servon från Parralax? Två skäl, en jag gillar att mixtra med saker och två min...